Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kruszyneczka25

Odchudzanie bez tabletek i zbędnej chemi

Polecane posty

Cześc dziewczyny , założyłam ten temat z myślą że może jest ktoś kto sięodchudza bez leków i tej zbędnej chemi? Ja zaczełam 22 czerwca , nie mogłam się już na siebie patrzeć , jak stanęłam na wagę to się rzeraziłam. Mimo że mam kochającego faceta , to powiedziałam dość!!!!!! A schudnąć sięda tylko trzeba w to wierzyći walczyć Zero podjadania , zero kuszenia , ja niecierpię ćwiczyć ale za to mam rower i nieraz w ciagu dnia potrafie przejechać 25 km , muszę być wytrwała i to bardzo wytrwała A co w tej chwili robię? Nie jem białego pieczywa , słodkiego , ograniczyłam tłuste i smażone a przedewszystkim po 18 godzinie nic ,i dużo wody Moja z waga: 22.06.10 wzrost 169 cm-->95,3kg 28.06.10-->93,1 kg

ja też sie przyłączam :) żadnych tabletek i chemii, zdrowe żarcie i ruch :)

zdrowe żarcie :o PO=żywność GMO!!!!! Stanowisko Sztabu Wyborczego Kandydata na Prezydenta RP Jarosława Kaczyńskiego w sprawie GMO Wielce Szanowni Państwo, W odpowiedzi na Państwa list dotyczący żywności genetycznie zmodyfikowanej chcielibyśmy przedstawić stanowisko partii naszego kandyadata na urząd prezydenta RP. Rząd PiS w ramach stanowiska z dnia 13 czerwca 2006 r. opowiadał się przeciwko uwolnieniu GMO do środowiska oraz wprowadzeniu do obrotu pasz GM. Rząd PiS zadeklarował użycie wszelkich dostępnych środków aby zmienić prawo UE. Niestety w listopadzie 2008 roku Rząd PO-PSL zliberalizował to stanowisko, czego dowodem jest nowy projekt znajdujący się w sejmie. Prawo i Sprawiedliwość jest zdecydowanie przeciwne: . zamierzonemu uwolnieniu GMO do środowiska, . wprowadzaniu do obrotu produktów GMO dopuszczonych do obrotu . dopuszczeniu do obrotu pasz GMO oraz wprowadzaniu do upraw genetycznie modyfikowanych roślin. http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4992838.html Łączymy wyrazu szacunku, Sztab Wyborczy Kandydata na Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej Jarosława Kaczyńskiego

I masz moje blogosławieństwo :) to mówię ja- studiujący dietetyk 🖐️ Żeby każdy wykazywał się taką wolą zrzucania zbędnych kilogramów bez faszerowania się chemią... takich przyszłych klientów sobie życzę :D

Gość oranyrany
Powiem szczerze troche dużo ważysz, ja mam 173 wzrostu i waże 62 kg mam 33 lata i dziecko, uwielbiam słodycze - to moja zmora czasem myślę że jestem od nich uzalezniona, ajak pochłonę taką np. całą czekoladę to potem muszę się ruszyć, zakładam rolki i spalam

A co wnoszą komentarze- DUŻO WAŻYSZ, ALE SIĘ SPASŁAŚ itd.? Jeżeli wzięła się za siebie to chyba sama na to wpadła, prawda? :o

Pani.Kara chemia praktycznie jest wszędzie!!!!!!!!!!!!!! ale to pikuś jaki zgotował na los rząd PO!!!!w USA ludzie umierają od GMO!!!!

Gość 6969696969
taki komentaż wg. mnie mobilizuje, a smażone powinnać wyeliminować a nie ograniczać

Na głupie komentarze nie zwracam uwagi:-) Nie wie ten kto nigdy nie miał problemów z wagą i nikomu tego nie życzę , więc dziewczyny do roboty:-)

Zdaję sobie z tego sprawę. Miałam masę wykładów na ten temat, ale świata nie zmienisz czy tobie się to podoba czy nie! Myślisz, że mnie odpowiada jedzenie idealnie zielonej sałaty bez smaku? Albo "niezniszczalnej" kukurydzy? NIE, nie odpowiada mi to, ale nie mam na to wpływu a stosowanie chemii można ograniczyć chociaż w ten sposób w jaki autorka to robi czyli nie stosować dodatkowych CUDownych suplementów.

Komitet Ochrony Przyrody Polskiej Akademii Nauk (PAN) wystosował bezprecedensowy apel w sprawie zagrożenia zdrowia i środowiska ze strony GMO. Eksperci PAN wskazują na realne zagrożenie bioróżnorodności Polski ze strony wprowadzanych do środowiska organizmów modyfikowanych genetycznie (GMO). Uwalnianie tego typu organizmów do środowiska może wywołać bardzo poważne i dalekosiężne konsekwencje, których ostateczne rozmiary mogą okazać się daleko bardziej groźne niż dające się obecnie przewidzieć - czytamy w apelu wystosowanym przez najlepszych polskich specjalistów ochrony środowiska.

Apel PAN zbiega się w czasie z ogłoszeniem wyników badań naukowców francuskich pod kierownictwem prof. Gilles-Erica Seraliniego: nie ma już żadnych wątpliwości - GMO jest szkodliwe dla ludzi i zwierząt - objawy zatrucia mają w Ameryce Południowej już rozmiary epidemii wśród robotników rolnych pracujących przy uprawach GMO. Chodzi tu o poronienia i trudności z donoszeniem ciąży. Prof. Seralini uważa, że dotychczasowa praktyka utajniania badań wpływu GMO na zdrowie ludzi jest niedopuszczalna: Mamy do czynienia z zaskakującą sytuacją, w której na początku XXI wieku wielka korporacja atakuje rząd europejskiego państwa za to, że upublicznia się wyniki badań krwi szczurów laboratoryjnych karmionych GMO, dla mnie osobiście jest to wielki skandal naukowy - mówi Przewodniczący Wydziału Biologii Molekularnej Uniwersytetu w Caen prof. Seralini.

Co do potrawy smażonych- smażone potrawy są ciężko strawne to fakt, ale nie można aż tak radykalnie podchodzić do zmiany dietey bo koniec końców się złamiesz.

Do Pani.Kara dziękuję bardzo Ci co wypowiadają się w tak bezczelny sposób to jakieś dzieci a najlepiej nie zwracać uwagi , pozdrawiam i trzymam kciuki za odchudzających się Na bieżąco będe uzupełniać wpisy i kontrolować wagę a tymczasem spadam na rower Buziaki

Kruszyneczka- rozumiem Cię bo sama kiedyś miałam 100kg i uporałam sie z nimi w takim sam sposób w jaki Ty zaczynasz z nim teraz walczyć :) zrzuciłam 40 kg. TRZYMAM ZA CIEBIE MOCNO KCIUKI! 🌻

No rowerek wczoraj zaliczony :-) a dziisaj dalej grzeje , narazie źle nie jest , przyzwyczailam sie do zmiany odżywiania No i troszkę oleciało

Cos tu pusto hehehehehe Na szczeście już sie przyzwyczaiłam i nawet byłam ostatnio na grillu i wzięłam ze sobą sałatkę, czyli da sie :-) silna wola hehehehe w piątek kolejne ważenie mam nadzieje że chociaż poł kilo schudłam :-)

pewnie, ze sie da ale jak bedziesz sie powstrzymywac od wszystkiego to w koncu dojdzie moment zlamania i bedzies zpochlaniac wszystko wokol np.grill - moglas przygotowac szasalyki owocowe lub warzywne i nawet dolozyc mieso w piersi z kurczaka, do tego salatka i jest zdrowo i nei tuczaco, a nie ma tego psychicznego obciazenia, ze znowu sobie odmawiasz - na razie sie cieszysz, ze dajesz rade ale z czasem ta radosc przemieni sie w zlosc - zwlaszcza jak przestaniesz tracic wode i zatrzyma sie nagle spadek wagi

M adz nie było czasu na szaszłyki to wszystko było na szybko :-) A co do spadku wagi wiem że tak będzie no ale cóż poradzić miejmy nadzieję że mimo wszystko się uda Jeden plus że nie stosuje żadnych tabletek , z tego się cieszę :-)