Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komoda

kg po ciąży

Polecane posty

Gość komoda

Czy kilogramy nabyte w czasie ciąży jest trudniej zrzucić? Właśnie mam takie odczucie. A jak Wy myślicie?

niewiem ja po pierwszej ciazy zrzucilam szybko:) Szybciej niz kiedykolwiek wczesniej kiedy sie odchudzalam...natomiast teraz, po 2 ciazy to inna historia:O Nic nie chudne!!! Takze chyba nie ma reguly:)

Gość ewelina318
Mi spadły samoczynnie, córa wyssała mi je razem z mlekiem:-)

Ja mimo, ze karmilam piersia to zostaly mi jeszcze ze 4kg i wszystko w zasadzie na brzuchu. Ale w ciazy przytylam 19kg, startowalam z wagi 56kg.

ja karmie juz drugie dziecko i ani przy pierwszym ani teraz przy drugim nie schudlam podczas karmienia:D

ja podczas karmienia schudłam 24 kg (przytyłam 12 kg w ciąży - 65 kg start, koniec ciąży 77kg, 11 miesięcy po ciaży 53 kg). u mnie zdecydowanie pomogła restrykcyjna dieta spowodowana alergiami malucha.

cóż... w ciąży pierwszej jak i drugiej przytyłam prawie 20 kg (69-70kg)... ale w 3 m-ce po porodzie spadałam do 50kg teraz jestem lekko zaniepokojona bo mam 29 lat i waże 48kg... a żadnych diet nie stosuje...

Gość ndjkdjwkl
A ja w ciązy przytyłam ok. 18 kg. W tym momencie maluch ma ponad rok, a ja ważę mniej niż przed ciązą. Najlepsza jest dieta przy dziecku, przynajmniej moim. Dodam, że nie karmilam piersią.

Gość pytająca mamusia
ja w ciąży przytyłam 9 kg, po urodzeniu już po miesiącu wróciłam do poprzedniej wagi, nie karmiłam piersią, a po 3 miesiącach po urodzeniu przytyłam 7 kg :/ bo co tu ukrywac dużo żarłam po prostu, miałam wyjałowiony organizm po ciąży ale to marne usprawiedliwienie ;) Obecnie staram sie odchudzić, idzie jak krew z nosa ale to norma u mnie, wczesniej jak się odchudzałam też nie było łatwo :)

Gość kjwhdl\s
o matko co Wyście żarły?? jak można tyle przytyć??

Gość 222222
ja nic specjalnego nie żarłam a przytyłam 19 kg - nie mam pojęcia z czego to mi się wzięło... :o 3 tygodnie po porodzie ważę już tylko 8 kg więcej niż przed ciążą... mam nadzieję że szybko to zrzucę :)

Gość pytająca mamusia
kjwhdl\s tyje sie podczas ciaży nie tylko przez to, że się żre, niektóre organizmy kobiet reaguja na ciążę odkładaniem sie wody w komórkach, dlatego tak często panie po przytyciu ok. 20 kg tak szybko chudna po ciąży.