Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁO RETY RETY KABARETY***

wczoraj słyszałam na placu zabaw imie TYCJAN :o

Polecane posty

Gość ŁO RETY RETY KABARETY***

Gość No i co w związku z tym?

Gość karolcia888
A mnie się podoba a nie ciągle te Kacpry i Kuby...

no wlasnie...no i??? pewnie jestes jedna z tych patologicznych mamusiek od Brajanow i Dzesiczek:D:D

Gość theryhy
U nas w przedszkolu jest zygfryt. Dzieci nie umia tego wymówić więc wołają na niego zygzak :D

Tycjan to jeszcze moze byc, a moja znajoma dala dzieciom na imie: Bazyli, Anatol, Izydor i Hipolit:D co prawda to nie w Polsce ale i tak imiona co najmniej oryginalne...

Gość i jaki w tym problem?
a jakby byl brajan,kewin, stas, janek, to jaka by to byla roznica dobrze ze sa inne imiona niz np Kubus bo później tylko takie slysze

Gość Ale kultura, nie ma co

Gość to nie nowość

Gość theryhy
a co zrobisz skoro mamusie niektóre z mariolaną na piedestale nie umią sformułowac wypowiedzi bez wyzwisk :D

Gość Ja na osiedlu mam sklep
Emil :D Gorszych imion nie znacie ? :D

Gość uigol
U mnie na osiedlu jest Genowefa. Nawet nie wyobrażam sobie co te skrzywdzone dziecko czuję bo za kazdym razem gdy przychodzimy to ta mała siedzi i beczy bo dzieci ją przezywają z powodu imienia...

haha...theryhy...debilko nie pograzaj sie ....twoje "dzieci nie umia" wystawilo ci wystarczajace swiadectwo pusta cipo.....:D:D:D

Gość na plaży wczoraj
dwoje dzieci:gaspar i żaklina:-O

Gość theryhy
jak twojego bachora przejedzie tir to on wszystko będzie miał puste bo flaki i móżdżek będziesz łopatką z szosy zbierać :D mamusiu :D

Gość Z każdym przeczytanym postem
załamuję się coraz bardziej :O Co przekażecie swoim dzieciom, skoro nawet nie znacie podstaw ojczystego języka? Naprawdę, w takiej sytuacji niecodzienne imię jest najmniejszym problemem :O

Gość Włos się jeży..
i wy jesteście tymi przykładnymi matkami z kafeterii? Żałosne... Kultura na najwyższym poziomie... :o

jestem zwykła szmata, daje dupy przy trasie szybkiego róchu mam 8 dzieciów karzde z innym klijentem nie chodzilam do szkoly bo mósialam obciagac obcym facetom dlatego nie umiem pisac ani czytac i ogulnie jestem debilem

Gość theryhyy
chyba nasza mariolcie zabolało ze mi ncka ukradła i się zarejestrowała na nim :D pokaż gębe lepiej swojego glupiego, brzydkiego i niedorobionego bękarta co go z psem zrobiłaś :D

a mi się podobają takie imiona jak Kevin,Nataniel,Jessica czy Vanessa....a żadną patologią ani marginesem społecznym nie jestem.....a te wszystkie Stanisławy,Jany,Zofie czy Antoniny są dla mnie straszne....każdy ma inny gust-proste

Gość sztuczny i dobre
u mnie na osiedlu jest Dzesika, Wanessa, Sabrina i Ariel.. coz, kazdy ma swoj gust..

Gość to nie nowość
moj synek ma na imie Tomek. nie raz sie mnie mamusie pytały czemu nie nazwałam Kacper,Kuba, Michał i itp .mi sie imie Tomasz podoba i tyle. ja się nie wtrącam do cudzych dzieci i ich imion

Gość to nie nowość
haha a mój tesc mówi do mojego Tymon ;))))) albo Tymek. nie poprawiam go wcale bo fajnie to brzmi z jego ust ;)