Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica Diamond

dobry krem na rozstępy

Polecane posty

Gość Jessica Diamond

jw waszym zdaniem który jest dobry krem na rozstepy?;> Ja zużyłam juz dwa kremy pharmaceris'u redukujący już istniejące rozstępy i nic. Jedyne co mnie pociesza to to, że od pół roku te rozstępy są nadal czerwone. Powinny już zbieleć, czy to normalne że dalej są czerwone?

Gość Jessica Diamond
a właśnie, zapomniałam dodać że jestem w 9 miesiącu ciąży :)

ja samruje sie rano kremem z ziajki mama mia a wieczorem oliwkę i jak narazie 8 msc i 0 rozstepów:) na brzuszku oczywiscie a na piersiach jakieś małe mam ale to przez to ze piersi mi bardzo urosły a brzuszek mam mały;)

Gość Jessica Diamond
No to ja mam podobnie, na początku ciąży momentalnie pojawiły mi sie na biuście, mam cały zryty, a brzuch zdążyłam zacząć smarować oliwką i nie mam ani jednego. W ogóle ja nigdy w życiu nie miałam ani jednego rozstępa.

Gość Jessica Diamond
Więc mi nie chodzi o to, jak zapobiec rozstępom, bo to potrafie, tylko chodzi mi o to, jak uratować mój biust, skoro jeszcze te rozstępy na nim są czerwone.

Gość Jessica Diamond
Agata ale ty sama mówisz, że rozstępów nie masz, więc ty stosujesz go prewencyjnie, a nie po to, żeby usunąć istniejące już rozstępy. Tzn ja wiem, że nie da się w 100% usunąć, ale chce po prostu poprawić stan skóry póki jeszcze rozstępy są czerwone.

Gość fanka Galenic
Elancyl Galenic moim zdaniem jest najlepszy, poczytaj o nim opinie na necie, może to Ci pomoże wybrac jakis fajny kremik, ale ja naprawde uważam , że ten jest the best

Gość Jessica Diamond
fanka, a ile on kosztuje?

Gość Jessica Diamond
Więc Agata zniknęły ci rozstępy po tej ziajce? masz jeszcze czerwone czy już białe?

Gość Jessica Diamond
to jak?

Gość Jessica Diamond
up