Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryna ze mlynaaa

trzeba ruszyc d..i udac sie na zakupy do asdy

Polecane posty

Gość maryna ze mlynaaa

dzis caly dzien gnije w pizamie, dosc, trzeba podniesc du..z krzesla i udac sie do asdy na zakupy..moze spotkam pomiedzy polkami moich ziomkow kurwujacych na swiat caly, mamuski z rozwrzeszczanymi bachorami zwalajacymi towary z polek, mariolki w bialych kozaczkach szperajace pomiedzy samoopalaczami i roziowymi lakierami, wasatych marianow podliczajacyh skrupulatnie czy bardziej oplaca sie kupic 2 litrowego strongbowa w plastikowej butelce czy moze taniej wyjdzie 6 puszeczek w promocji....ach kocham Londyn i moja lokalna Asde

Gość pigigigigaga
hahahahaha ja ide zaraz do Lidla, ciekawe czy tam spotkam jakis element

Gość dobre dobre heh
A ja ide poszperac w promocjach na asdowym smietniku. ostatnio znalazlam chinski *bufet* 35 szt za f2.50.;) i duza paczke menthosow 5szt za 45p

Gość pozory nie myla
oooo to takie cudenka mozna tam wyczaic? hm..ja mam kolo siebie tesco, ale obawiam sie, ze maryjany wasate i mariole w bialych kozaczkach juz obstawiaja rejon wokol teskacza...

Gość ja dzis rusze na Morrissona
ale nie widzialam tam Polaczkow, moze nie ta dzielnica :P

Gość wine tu i tam
to chyba ten Morrison w chelsea lub na hamsptead heath bo hcyba tam tylko nasze bratcwo nie dotarlo hihihihih ja zaraz ruszam na targ na walthamstow ;)

Gość ASQDWERTYU
uwielbiam Asdę i ciuchy z George:)taniocha i fajne:)

Gość wesola halinkaaaa
Gorgio Asdani, Prajmada......tak to tez moje ulubione sklepy :))) no i jeszcze do tego wszelakiej masci charity shops ....bajka!

Gość a przepraszam
to może towarzystwo szacowne się pochwali gdzie robi zakupy skoro wyżej wymienione są passe?

Gość tdehxj
jest jeszcze ICELAND :D "moj ulubiony" ;)

Gość ja robie w sainsburym
bo mam nectar card :D lubie tez Morrisona a wieksze zakupy to robie w Costco

Rozbawiliscie mnie tymi postami. :) Ja co prawda najlepiej wole robic zakupy w Marks & Spencer albo Waitrose. Ale tez zdarzalo mi sie wejsc do Tesco czy Asdy czy tez Morrisona. Z tym ze tam jedzenie co niektore to tragedia, wiec raczej ich nie odwiedzam.

Gość jhjh27
a ja serio musze zaraz do asdy, chyba zygne..a m&s uwielbiam, szkoda ze mam tak daleko..a waitrose to my w ogole nie mamy..

Gość avita
Waitrose i Sainsbury najlepsze, tylko drogie

Gość wesola halinkaaaa
"to może towarzystwo szacowne się pochwali gdzie robi zakupy skoro wyżej wymienione są passe?" hej, ja na serio lubie prajmarka i gorgio asde i charity shopy...hehehe wcale, nie uwazam ze sa passeeee....no jeszcze sporst direct...

Gość przemyslaw z londka
wsadzcie sobie gdzies te wasze Waitrossy i marsky spencery...najlepsze zarcie jest na farmers markets, swierze, soczyste..zadne supermarket im nie dorowna! a prawda jest taka, ze np w lidlu widzialem identyczne czekoladki jak w waitrosie tylko o polowe tansze.......

Gość doopka niezla
a ja kupuje troche w lidlu, troche w tesco, i troche w waitrosie lub M&S,

Ha ha :D Ja kupuje w Tesco, bo najblizej. W M&S i Watrose czasami jak chce cos dobrej jakosci, ale ogolnie nie ma takiego wyboru jak w Tesco no i drozej. No i Waitrose jest dosyc daleko wiec raczej tam nie chodze. Polakow widuje czasami, ale bardzo rzadko, albo moze sie nie odzywaja. ;)

A ja kupuję najczęściej w Tesco i Morrisonie. No i polskim sklepie. ASDA ma najtańsze płyny do szkieł kontaktowych Bausch&Lomb. Płyn wszędzie kosztuje 10, a w Asdzie 4.50. Na zakupy ciuchowe wybrałam się dziś do Peacocksa . Mają fajne i tanie ciuchy.

Maksa i Spencera nie lubię. Mam wrażenie, że w odzież zaopatrują się tam głównie starsze panie. Już wolę Nexta. W Dorothy Perkins też się ubieram, mam zniżkę 10% hehe. Lubię też Wallis.

Ciuchy w M&S sa rzeczywiscie dla raczej starszych pan, ale jedzenie maja palce lizac, tylko ze wybor nie za duzy.

Gość a ja raczej nie
jedzenie u nas- sainsbury, poniewaz najblizej, czasami lidl (ser gouda nie do pobicia) ciuchy topshop, werehouse, river island,oasis,fat face, fairtrap, republic m&s ma ciuchy faktycznie raczej dla starszych pan

Gość a ja raczej nie
ale staniki kupuje wlasnie w m&s.chyba ze chce fikusny to w topshop. majteczki najlepsze mam w debenhams ( po porodzie stawiam na wygode) fikusne jak wyzej.

Jedzenie w M&S rzeczywiście niezłe. Bieliznę to ja lubię z TK Maxxa. Fajny wybór mają. Fikuśne i owszem.

Gość a ja raczej nie
fakt-szczegolnie pyszne sa buleczki i desery czekoladowe, a takze karmelki z m&s, jak mam po drodze to zawsze kupuje, poza tym ostatnio mydlo w plynie, plyn do kapieli, balsam do rak za 1 f, a rewelacyjne polecam, dziecku czesto ciuszki kupuje bo dobre i niedrogie tkmaxx jak najbardziej, bielizna tez , tylko musze mierzyc, a z dzieckim w wozku trudno, wic kupuje i oddaje jak cos, no i oczywiscie zabawki, ciuszki i buty dla corci, szlafroki, seksowne pizamki ,gadzety do domu typu=-poduszki, kapy, reczniki, naczynia, pierdoly do kuchni- wyglad i jakosc nie do pobicia za ta cene sobie zawsze znajd jakas fajna skorzana torbe za pol ceny ahh , tkmaxx to kopalnia, nawt nie wymienilam bo to normalne ze tam trzeba szukac perelek ooo nawet nie wspominam o perfumach, kosmetykach, okularach, apaszkach i paskach.