Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dog woman

seks z policjantem

Polecane posty

Gość @ @ @ 69
i nie mam partnera rzeźnika :-0

Gość .,marusia,.
A... to, chyba szkoda? Nie przejmuj się laska jeszcze trafisz, na swojego... rzeźnika? Napewno, tak byś chciała?

Gość .,marusia,.
Ja tam na razie póki co chyba zostanę przy tych policjantach..., ale.... nie wiem których.

Gość @ @ @ 69
ja mam męża :-D

Gość .,marusia,.
No to Cię przepraszam. Jednak coś tu mało wypowiedzi w temacie i to trochę mnie martwi. Stereotyp karze wyobrażać sobie Policjanta, jako nieugiętego, wysportowanego faceta. Raczej nie jakieś tam troki od kaleson.... Ale co ja mogę na ten temat wiedzieć? Nic, jeśli ktoś mnie wreszcie nie uświadomi.

Gość @ @ @ 69
Cały czas próbuje Ci powiedzieć ,że policjant to taki sam facet jak już powiedzmy ten nieszczęsny rzeżnik . Otóż mam męża policjant i taki z niego twardziel jak z koziej d... trąba

Gość .,marusia,.
Naprawdę? Niemożliwe! Może jeszcze jest zbyt młody? A jak dłużej popracuje to i szlifów nabierze.

Gość Alexiss_
,że policjant to taki sam facet jak już powiedzmy ten nieszczęsny rzeżnik . Otóż mam męża policjant i taki z niego twardziel jak z koziej d... trąba ktos pytał co bylo nadzwyczajnego? nic!! policjant to normalny facet, nie bylo nadzwyaczejnego sexu, to nie zalezy od zawodu tylko od temperamentu i chraktery faceta.

Gość Alexiss_
aczkolwiek zuwazam pewną zależność, ze mężczyzni praujący w biurze pod krawatem, elegansio itd, to ciche wody ;) znajac ich nawet nie od strony pracy, tylko prywatnie.

Gość .,marusia,.
Akexiss "to nie zalezy od zawodu tylko od temperamentu i chraktery faceta." oczywiście, że zależy od charakteru i temperamentu, jednak ten charakter i temperament trzeba mieć, żeby być "prawdziwym" Policjantem. Nie mówię tu i pipkach co to, przez przypadek lub dla wcześniejszej emerytury. Ten topik przypomniał mi obraz sprzed paru lat, jak pewnego razu do baru (w USA) weszło kilku policjantów. Wrażenie było takie, że szczęka mi opadła. Po ok. 2 metry wzrostu, muskulatura, moc i coś takiego nieopisanego, taki bijący od nich testosteron. Tu w Polsce Policjanci wyglądają trochę inaczej, nie są tacy rośli i wyselekcjonowani. Ale od tego topiku, zaczęłam im się trochę baczniej przyglądać i u niektórych też coś takiego ciekawego jest. Coś zupełnie innego, niż u "dzikusków" pod krawatem.

Gość darksize
sex z policjantem? nic specjalnego, młody, wysportowany, przystojny. 3 minuty i po sprawie. Nawet mu głupio nie było.

Gość ewaaaaaaaaa
Darksize mi też więcej nie trzeba, ja lubie szybki seks ;p i dołączam do założycielki wątku, niestety strasznieeee mnie kręcą policjanci. Oczywiście nie wszyscy bo to przecież logiczne że są wśród nich anty seksualni, ale w większości jak widzę mundur to nogi mi miękną, oczywiście musi być przy tym męski, pewny siebie, kulturalny i miec to coś ;p Kiedyś zatrzymała mnie drogówka wyszedł z samochodu cholernie przystojny policjant, wiedziałam że mu wpadłam w oko :) Podając mu dokumenty dałam mu również swoją wizytówkę. Po dwóch dniach dostałam smsa a po trzech już wylądowaliśmy w łóżku i to był najlepszy seks w moim zyciu ;p No i żeby nie było ona był wolny i ja też ;p

sex z ginekologiem, "umarłam i znalazłam się w raju", oczywiście nie był moim lekarzem w ogóle nie wiedziałam że jest lekarzem później mi powiedział, znajomość była "przelotna"

Gość roks/i
Ja mam to samo żołnierze i policjanci mmmmmmm już się rozmarzyłam :P Jak jest tu jakiś to niech się ujawni :)

Gość gość
a ja mialam sex z policjanteem ,tak mnie krecili,że wdawalam sie w romanse :P a co..fantazje trzeba spelniac :P mialam 4 policjantow.polecam,maja to cos...są swietni ,trafialam na bardzo dobrych ludzi! zawsze myslalam,że sa bezduszni tacy twardziele ..nieprawa... maja dobre serce..poprostu to ich zawod

Gość gość
Przyszłaś się tym pochwalić côrwo na temacie z 2006 roku. ? Lepiej się zbadaj, bo licho nie śpi:-P;)

Gość gość
a Ty zazdroscisz :P no tak..policja na byle kogo nie patrzy to mozesz sie smakiem obejsc :P :P

Gość gość
Z policjantem ohyda ale jego żonę do pięści i dobrze zerżnąć to jest to.

Gość gość
Ja teraz romansuje z zonatym policjantem jest ok

Gość Plejades
Mnie ostatnio zatrzymała policjantka i mi pokazuje że 69 jechałem i przyspieszalem. I że bała się ze ja rozjade. Mandatu nie dostałem tylko życzyła mi jazdy. Zobaczyła blondynka ze mam kamerę? Hehe. Od. Nie przyjąlbym mandatu.

Gość gość
To nie zalezy od zawodu tylko od wygladu zewnetrznego. Policjant byczek wypasiony nieorobiony taki np.dzielnicowy zawsze pod krawatem pieknie sie prezentuje .patrolujac teren radiowozem tylko patrzy aby cos wyrwac i sie zabawic z nudow. Daj go na wies do gnoju tp mi glupoty z glowy przejda. A tak zamiast dbac o spokoj w swoim rejonie sami wprowadzaja bezprawie. Ile rozbitych rodzin przez to cierpi .przez to zwykle k******o. Bo kobieta prozna jest. Zauroczenie. Mundur. Maniery. Liczy sie piekno zewnetrzne .Wiem to po sobie. Mojej zonie jak tylko trafi sie okazja musi z niej skorzystac. Zwykla curwa i curwiarze w bialych rekawiczkach niegodni noszenia mondorow. Jak by nie bylo popytu nie byloby podazy.

Gość gość
Seks z mundurowymi jest tragiczny bo są w pracy zdeptani psychicznie! !!!

Gość gość

Gość gość

Gość gość
szczerze to nie znam zadnego męskiego lekarza- a znam ich sporo. Policjanci to co innego- wiekszosc jest fajna, moze nie policjant z dochodzeniowki bo wiadomo to taki biurowy gosc przy papierach, ale reszta jest calkiem całkiem :)

Gość gość
policjanci sa fajni mają TO COS . mialam kilku policjantow. 1 byl mega z******ty wysoki ,przystojny ,mial baardzo dobre serce,byl pomocny uczynny KOCHANY ale mial rodzine.małe dzieci .. pierwszy raz zdradzil ze mną bo zona malo kiedy mu dawała...w seksie noooooo dobry. opiekunczy taki faaajny . drugi policjant w seksie tez ok, starał sie ,zdradzil 2 raz ze mną ,tez zone mial i dzieci. zdradzil z nudow,,,... potem sie zakochał we mnie i odpier..TAKIE głupoty!! ogolnie troche pantofel ,co bal sie zony,i bal sie akcji policyjnych .ale kajdaneczek uzył. trzeci policjant niby fajny,przystojny ale k*******. policyjny. zdobywal laski moment. peplał o tym na prawo i lewo .chwalil sie kumplom z pracy.kolejny przystojny z tatuazami,rozmowny ale wkółko by robil z siebie bohatera! klamca, oszust, umial manipulowac ludzmi! se byl sredni bez szalu... wiekszosc zdradza z nudow..a bo nudna sluzba,..a to kolega sie chwalił,że wyrwał laske to czemu by nie on... a to kolega zaproponował jakąś... prawda taka,że bawia sie kobietami a gdy sie znudzi nastepna. oczywiscie sa tez mili,kulturalni, ale potrafia byc podstepni i chamscy