Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarahhh1118

Ktora spotykala sie ze starszym facetem 40letnim

Polecane posty

Gość Sarahhh1118

Ma ktos doswiadczenie w tym temacie? Jak bylo jak sie dogadywaliscie na czym polegaly spotkania ?? Pieszczoty? sex?

Gość wołanie na puszczy
to jak z winem... spróbuj a zostaniesz smakoszem. a jak sięchcesz upić to próbuj młodego... ale ból głowy i wątroby zapewniony. ze starszym samo delektowanie. głębią, smakiem, zapachem. a ja do tego lubię wina mające tzw. long finish... tak więc polecam wino ze starszym :) wg. Ciebie 40-latkiem.:)

Gość elwcia_29
na studiach spotykałam się z 41-latkiem głównie na sex - było cudownie, taki facet może robić to kilka godzin, nie kończy po minucie jak małolat... niestety po 2 miesiącach zmienił kochankę :( - ale co sobie poużywałam to moje

Gość Sarahhh1118
hmmm powiem tak juz zasakowalam i jestem zadowolona lepiej jak z 20 latkiem zalezy wszystko od faceta 40 letni to nie tylko starsi oblesni faceci sa tez bardzo przystojni pachnacy i cialo tez zgrabne.Pociagajacy, dojrzaly ,doswiadczony mmmm ciacho

Gość Sarahhh1118
i nie sadze tam ze 40 letni to bardzo stary tylko wzgledem mnie jest starszy mam 20 lat:)

Gość wołanie na puszczy
a nie mówiłem?? :) za to powiem Wam, że sex 40latka z młodszą 2x dziewczyną też jest zabójczo świetny. Zwłaszcza z taką jeszcze nie do końca doświadczoną, odkrywającą siebie, swoje reakcje. czyste piękno. Za to sex z 30 i + latką to dla faceta 40-letniego zupełnie inna jakość. Taka kobieta już wie czego chce i jest bardzo świadoma swojej kobiecości. W sumie sex w obu " grupach wiekowych" smakuje równie pięknie ale inaczej. ale trzeba umieć to celebrować i doceniać.

Gość elwcia_29
No i mogłam z nim robić wszystko bez obciachu i wstydu - teraz z mężem to tylko klasyka zostaje :( No jak pieściłam jego instrument - to mogłam się nim nasycić - a jak robiłam to z rówieśnikami to po minucie wystrzelił i koniec :( oby mój mąż był kiedyś taki - ale niestety się na to nie zanosi....

Gość Sarahhh1118
jest mi z nim bajecznie mogla bym caly czas

Gość a ja mam odwrotnie
Zupelnie inne doswiadczenia.Z 40latkiem beznadziejny seks, z 30 latkiem jest super extra,do tego to ciało:D

Gość baja90
z 40latkiem nie,nie znam takiego,ktory by mnie pociagal,ale z 32 latkiem owszem . Spotkania,imprezy,noce :)niestety nie wyszlo . moze to ta roznica wieku pomiedzy nami .

Gość elwcia_29
co tu gadać - facet po 40 - lepszy w łóżku, ma fajny samochód, ma czas, pieniądze - no i zainteresowanie - a kobieta lubi jak ktoś nią się interesuje, niestety coraz starsza jestem i tacy pozostaną tylko w sferze marzeń .... a czas się nie wróci

czy to oznacza że niczego nie straciłam nie zaznając smaku 40-latka?

Gość Sarahhh1118
hmmm juz do czegos doszedl ma prace,firme to jeszcze bardziej pociaga no ma to cos i nikt mi nie powie ze 40 latki nie sa pociagajacyyy

Gość wołanie na puszczy
ewcia 29-ki też są świetne (prawie 30-ki):) zwłaszcza mężatki:)

Gość a ja mam odwrotnie
ewcia Co do doswiadczenia to roznie bywa,mlodsi teraz sa lepsi w seksie niz starsi. Co do samochodu czy kasy,to mam w doopie,wole miec fajnego 30latka niz bogatego wiecznie marudzącego 40stolatka. Na początku kazdy jest super,z czasem wynagania coraz większe ,mlodszego mozna jeszcze zmienic,starego juz nie :D

elwcia_29, i co z tego że ma fajny samochód? ja też mam fajny....kiepska jak dla mnie perspektywa:O

Gość Sarahhh1118
Nie kojarzcie facetow w tym wieku tylko z wielkim brzuchem od piwa naprawde warto sprobowac i polecam facetom dbac o siebie, to w tym wieku beda bardzo przystojni i pociagajacy

Sarahhh1118, własna firma to dla mnie już ciut za mało:O jak na osiągnięcia faceta

Gość Sarahhh1118
Nie chodzi o firme tylko o faceta

Gość Sarahhh1118
Przynajmniej ja sie nie potrafie mu oprzec

Sarahhh1118 przede wszystkim podkreślasz status majętny faceta....zgroza:O

Gość elwcia_29
i co z tego że masz samochód - to nie wszystko, prezencja, samochód, wygląd, pieniądze - wolny czas - no i chęć na komplementy, nikt mi tak nigdy nie dogodził - owszem wyszłam za mąż - ale to nie to samo :(

Gość Sarahhh1118
Nie o to mi chodzilo tylko o jego zachowanie, charakter, cialo, ojj kto nie zasmakowal ten nie zrozumie...:)

elwcia_29, a no to, że taka klasyfikacja panów jest uwłaczająca godności kobiecej :O

elwcia_29 Sarahhh1118 zacznijcie same porządnie zarabiać a nie siedźcie na łasce i niełasce waszych panów tych żonatych i tych wolnych....

Gość Sarahhh1118
pfff a kto tu mowi o pieniadzach ???

elwcia_29 dlaczego zatem nie odejdziesz od faceta skoro ci nie dogadza tylko siedzisz z nim?

Gość Sarahhh1118
Chyba ci sie cos pomylilo, chyba odrotnie.Nie wiesz jaki cel tego tematu sie nie wypowiadaj bo widze ze ten temat nie dotyczy ciebie.