Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakgorozkochac

Jak rozkochać w sobie przyjaciela?

Polecane posty

Gość jakgorozkochac

Jak mam rozkochać w sobie najlepszego przyjaciela? Ostatnio baaaarzo się zbliżyliśmy, on ma dziewczynę; ale to już praktycznie koniec związku.

A jak wam nie wyjdzie, to stracisz przyjaciela. Moja znajoma tak właśnie zrobiła. Świadomie czy nie rozkochała w sobie przyjaciela, ale im nie wyszło. Facet się męczy a ona nie wie, czego chce. raz ma na niego ochotę a raz... Szkoda gadać. Dziewczyna zachowuje się, jak rozpieszczona smarkula a facet zmienił się nie do poznania. I po co ci to? Poza tym... jakie ty masz wartości moralne? Odbijać zajętego faceta?

Gość jakgorozkochac
skoro widzę jak się męczy z tą dziewczyną, to dla mnie nic nie stoi na przeszkodzie.

"skoro widzę jak się męczy z tą dziewczyną, to dla mnie nic nie stoi na przeszkodzie" - nie ma to, jak mentalność szmaty. Gratuluję moralnego upadku.

Gość jakgorozkochac
już się nie spotykają, nie piszą, to koniec.

Gość duch czasu umiera
poratuj faceta i odwalona odwiedź go na pocieszenie ....reszta sama się potoczy :classic_cool:

Gość jakgorozkochac
dzięki; )

Gość a jak dlugo?
Jak dlugo sie przyjaznicie? No i co cie tak nagle wzielo na niego? To znaczy, od kiedy przestalas na niego patrzec wylacznie jak na przyjaciela?

Gość jakgorozkochac
przyjaźnimy się pół roku, wzięło mnie jakieś 4 miesiące temu.

Czyli przyjaźniliście się dwa miesiące??:D Się nie przyjaźniliście tylko na niego lecisz i tyle:o A teraz wykorzystaj okazje i go wyrwij... boże chroń mnie od takich przyjaciół:o

Gość a jak dlugo?
hehe, no i wlasnie dlatego nie wierze w przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna.

Gość a jak dlugo?
a tak na marginesie, to jesli on sie dopiero rozstal albo jest na etapie rozstawania sie z dziewczyna, to nie jest powiedziane ze do siebie nie wroca. A przede wszystkim, to jako przyjacoilka powinnas go teraz wspierac a nie napalac sie na niego. I nie pakuj sie w zwiazek z facetem, ktory jest swierzo po zerwaniu. I jeszcze jedno: to ze sie fajnie dogadujecie jako kumple, nie znaczy ze bedzie wam dobrze w zwiazku. A wogole, to jak po pol roku mozna o kims powiedziec "najlepszy przyjaciel"?

Gość jakgorozkochac
uwierz, można.

Gość a jak dlugo?
no tak, ale co ty mozesz na ten temat wiedziec, skoro z 6 miesiecy "przyjaznienia sie", ty przez 4 bylas w nim zabujana.

O przyjaźni można mówić po długim czasie. Tak samo, jak o miłości. Ściemniasz, koleżanko. Ściemniasz, jak lampiszon. Gdybyś była PRAWDZIWĄ przyjaciółką, starałabyś się mu pomóc a nie wciągała w związek. PÓŁ ROKU i przyjaźń. Hahahahahaha.

Gość dzisiaj czuję że rymuję
biaaaaaaaaaaaczzzzzzzzzzzz hheheh:) suki honoru nie mają i na inne kobiety nie zważają

Gość a jak dlugo?
wlasnie sobie pomyslalam, ze to co teraz probojesz zrobic, czyli rozkochac go w sobie, to dosc spore swinstwo i najnormalniej w swiecie proba wykorzystania. Po zerwaniu, niektorzy sa bardzo podatni na przejawy zainteresowania ze strony plci przeciwnej. A to po to zeby sie dowartosciowac po nieudanym zwiazku, zeby poprawic sobie samopoczucie, albo po prostu z powodu naglego braku bliskosci. Raczej nie bedzie to rozkochanie go, tylko wykorzystanie tego ze jest slaby w tej chwili. Zreszta, trudno sie chyba zakochac tak od razu po zerwaniu. I tego, na pewno, niezaleznie od stazu waszej znajomosci nie powinnas nazywac przyjaznia.

Gość Facetztąd
A od kiedy jesteś sama ?

Gość gość
Chyba nikt nie zna znaczenia słowa "przyjaźń " w oparciu o przyjaźń damsko -męska. Taka przyjaźń musi mieć zasady . Nie wolno ulegać emocja chwilowym bo one najczęściej okazuja się kaprysem. Mam przyjaciela 5 lat . Kocham go a on mnie z tym że to jest inny rodzaj miłości niż pożądanie. Zrobiła bym wszystko aby był szczęśliwy. Gdy miał wypadek byłam przy nim dzień w dzień . Serce mi pekalo gdy cierpial a gdy był szczęśliwy to ja byłam jeszcze bardziej szczęśliwa. Wiem że on ma takie same odczucia do mnie . Różnica jest taka że fizycznie nigdy byśmy się nie połączyli bo to co nas łączy jest wyjątkowym uczuciem . Cieszymy się że mamy siebie , że umiemy się wspierać, że się rozumiemy i że nasi partnerzy to szanują. Kocham mojego partnera i przyjaciela i gdyby nie ten przyjaciel to mój związek by dawno się rozsypal. To on mi objaśnia niezrozumiałe zachowania mojego partnera , to on mi wytyka gdy robię źle, czasami nawet krzyczy ale gdy dzieje mi się przykrość to jest zawsze obok .

Gość gość
Jestem sama rok a on 2

Gość gośćparassolka
miał wypadek?