Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cindirella333

Jak moge wyczuc, czy mu sie podobam?

Polecane posty

Gość cindirella333

Jak moge wyczuc,czy sie podobam facetowi, którego ledwie znam, którego widuje jedynie od czasu do czasu w jego miejscu pracy? W doatku, nigdy nie jestesmy sam na sam. Pare razy odnioslam wrazenie,ze moge mu sie podobac, ale nie chce miec falszywych zludzen. Chciabym jakos dskretnie sprawdzic, jak naprawde jest. Jesli macie jakies pomysly, prosze o rady. P.S. On mi sie bardzo podoba.

Gość aspołeczna
właśnie ja miałam (właściwie mam ale ze względu na wakacje to już czas przeszły) podobny problem. i żałuję nieco bo straciłam szansę (być może 1 na milion) właśnie ze względu na brak pewności. trzeba brać byka za rogi chyba

Gość cindirella333
tylko nie chce sie zblaznic

Gość cindirella333
a w ogóle, co masz na mysli poprzez 'brac byka za nogi'?

Żeby wyście wiedzieli ile ja takich sytuacji zmarnowałem,do dzisiaj nie mogę sobie darować że nie poderwałem dziewczyny która mi się bardzo podobała a cały czas się na mnie patrzyła,baran jestem i tyle.

Gość cindirella333
Mam go wsród znajomych na nk. Myslalam, zeby mu jakis wymowny komentarz puscic, ale nie wiem czy to dobry pomysl atakowac na nk. Co o tym myslicie? Nie chce go sploszyc.

mowa ciała... jeśli w Twojej obecności poprawia włosy, przyjmuje wyprostowaną postawę, szuka kontaktu wzrokowego, powtarza Twoje gesty to na 99% jest zainteresowany :)

Gość cindirella333
Nie no moih gestów to on chyba raczej nie przyjmuje. A co sadzisz o tym pomysle, zeby rzucic mu komentarz na nk?

powtarzanie gestów to już chyba raczej na randce :) możesz mu coś napisać, czemu nie? faceci nie odbierają takich rzeczy bardzo osobiście, więc raczej się nie skompromitujesz :) nawet jeśli nie jest Tobą zainteresowany to będzie dumny, że wpadł Ci w oko :p

Gość cindirella333
Mam nadzieje, ze sobie przez to zle o mnie nie pomysli

coś Ty, faceci nie analizują wszystkiego tak jak kobiety, w większości są prości jak budowa cepa (sorry chłopaki), więc z pewnością Twój obiekt westchnień odbierze wiadomość od Ciebie pozytywnie :)

Gość aspołeczna
myślałam o tym żeby jasno okazać mu swoje zainteresowanie, bo potem to sobie tylko w brodę pluć można ( no i sobie pluję że hej)

Gość cindirella333
Jasno, tylko jak? Ja jestem cholernie niesmiala i nie odwaze sie nic zrobic osobiscie, pozostaje mi wiec nk.

Gość cindirella333
Moze jak mu cos milego napisze, to sie domysli, ze mi sie podoba i wtedy, jesli tez jest zainteresowany, to sam jakos zareaguje. Mam taka nadzieje.

Gość gość
Hej. Pomożecie mi rozszyfrować mojego kolegę? Otóż. Jest jeden chłopak i nie wiem o co mu chodzi. Wymyśla jakieś idiotyzmy na mój temat i potem mi o nich mówi twierdzi np że zaliczyłabym wszystkie przedmioty gdybym chodziła wyzywająco ubrana Zauważył też że zmieniłam fryzurę, zareagował bardzo emocjonalnie, przez tydzień mi to wypominał i przez miesiąc udawał, że mnie nie poznaje. Zawsze też gdy stoimy w grupce przez większość czasu się na mnie patrzy, uśmiecha się też, zagaduje o byle błahą sprawę, nawet o takie, które kompletnie nie mają sensu. Często też mi pomaga. Nie wiem jak mam to interpretować, bo zachowuje się w stosunku do mnie dziwnie. Mam wrażenie, że się mnie wstydzi. Jest też w stosunku do mnie złośliwy... no i tak dziwnie na mnnie patrzy

Gość gość
pewnie cie podrywa na swoj dziwaczny sposob

Gość gość
Ale np potrafi tez isc za mną krok w krok i nawet sie nie odezwac...