Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mogło to spowodować?

spóźniony okres

Polecane posty

Witam, na samym początku pragnę zaznaczyć że nie jestem w ciąż :) (nie współżyłam z facetem w dni płodne, ani przed nimi, oraz zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, a dodatkowo dwa negatywne testy utwierdziły mnie w przekonaniu że to nie ciąża) chciałabym się dowiedzieć czy którejś z kafeterianek spóźnił się okres tak bez przyczyn? dziś mam 40 dzień cyklu, zazwyczaj cykle trwają 30-32 dni. ciąża to na pewno nie jest bo do 22 dnia cyklu nie było szansy na zbliżenie, później dochodziło z prezerwatywami :) stres raczej na to nie wpłynął... pisałam maturę i wczoraj odebrałam wyniki i są zadowalające :) co do mojego współżycia, proszę mnie nie osądzać (że za młoda), może i mam te "naście" lat ale jestem bardziej odpowiedzialna niż większość "dziestek" :) mam stałego partnera (4 rok razem:) ) prowadzę kalendarzyk, mierzę temperaturę, bacznie obserwuję swoje ciało (zawsze wiem kiedy mam owulację), zawsze się zabezpieczam :)

a co do ginekologów, na razie nie mam szansy skonsultować się z lekarzem, dopiero w następnym tygodniu, dlatego jakiś wskazówek szukam na forum :)

odświeżam :)

Gdzies czytalam ze nawet zmiana pogody moze na to wplywac... :) Mi tez sie spoznial kilka dni, ale to z przemeczenia pracowalam na nocki i zmienilam tryb zycia na ten tydzien nocny wiec okres tez sie przestawil - zawsze tak mam ;)

Gość nie przesadzasz
wykluczylas wszystko co mozliwe,masz najnormalniej w swiecie zaburzenia gopodarki hormonalnej i tyle,kazdej z nas sie przytafia lub przytrafi zaburzenie hormonalne,nikt nie powiedzial,ze cykle musza byc idealne jak w zegarku.

Gość CIĄŻA!!!!!!!
ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża ciąża :classic_cool:

Gość dfddf
nie martw sie ,mi ostatnio spoznil sie tydzien ... mysle ze przez stres mama byla w szpitalu itp

dziękuję za większość sensownych odpowiedzi :) może ktoś jeszcze się udzieli :)

odświeżam :)