Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazwyczaj czytam ksiażki

Co robicie zwykle po pracy ,i o ktorej konczycie prace ?

Polecane posty

Ja koncze o 13, niby wczesnie, ale zanim przyjde do domu, zjem obiad ,odpoczne ,to juz jest 16 :( I sama nie wiem jak fajnie wykorzystac ten czas, zeby miec energie na nastepny dzien? jak to jest z tym u Was?

Kończę o 15, w domu jestem o 16 i nic mi się już nie chce. Zwłaszcza, że wstaję o 4:30 codziennie. Życie... Co robię? Niestety, obowiązki domowe nie pozwalają na odpoczynek. Masakra.

czarne glany - to kiedy wykorzystujesz wolny czas na jakies atrakcje dla siebie?

koncze o 15 - pozniej jade na fitness (nie codziennie), zakupy (jesli potrzebuje), gotuje obiad - jest gotowy jak maz wraca o 18 i wtedy mam czas dla siebie do wieczora

Gość ja pracuje do 18
jestem o 20 (jesli robie zakupy to o 22), jem cos, ide spac, wstaje o 6 i tak od nowa Ale jestes szczesciara, masz mnostwo wolnego

Gość Zwykle koncze o 18, w domu
jestem o 20 (jesli robie zakupy to o 22), jem cos, ide spac, wstaje o 6 i tak od nowa Ale jestes szczesciara, masz mnostwo wolnego

Nie posiadam zbyt wiele wolnego czasu. Gdy już taka chwila nadejdzie to marzę o tym, żeby się wyspać... Ewentualnie w weekend udaje się wygospodarować odrobinę czasu na przyjemności ;) Zawsze coś.