Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjh

plamienie.....

Polecane posty

Gość jjh
tylko wiesz to brazowe plamienie mnie martwi. Mialas tak kiedys?

Gość co ty piszesz za glupoty
ja Ci nie zycze zebys byla w ciazy,ale wiesz jakie jest prawdopodobienstwo na dzis 50/50,wiec mozesz byc a nie musisz,a chyba lepiej wczesniej zapobiec niz pozniej prawda?,nie bede sie juz wiecej produkowala,bo widze,ze wolisz zyc zludzeniami a najlepsza pociecha sa dla Ciebie opinie innych ktorzy piza,ze nie jestes w ciazy,bo to wlasnie chcesz slyszec,chcialam pomoc,ale to chyba strata mojego czasu.

warto sluchać innych też oni Cie wlasnie motywuja do zrobienia testu,tylk odlatego tu zalozylam temat żeby wreszcie ktos mi skopal dupe zebym zrobila test. Tyobie dopiero się spoznia pierwszy dzień .. jak mi sie spoznial pierwszy dzien to sie nie przejłam bo nie raz mi sie spoznial..teraz mi ise juz spoznia tydzien i 2 dni i tak smao jak Ty żyje zludzeniami że nie jestem .. no ale jak moge byc kiedy moj chlopak nie doszedl we mnie? nigdy

Gość jjh
nie no napewno nie jest to strata czasu przeciez czytam to wszystko uwaznie no ale co Ci mam napisac? Moge jedynie podziekowac za rade i przeprosic jesli czyms urazilam. Jak jestem w ciazy to oboje wiemy ze ta rada i tak nic nie da ale masz racje... do unnoticed : W polowie cyklu to masz owulacje wiec brazowe plamienia moim zdaniem bylyby czyms normalnym. Ja mialam w 20 dniu cyklu

Gość walk
ja nie raz miałam taka brązową wydzielinę tak samo jak białą i w ciąży z tego co wiem nigdy nie byłam:) lepiej zrób ten test

Gość jjh
Mialas ale kiedy? pamietasz mniej wiecej ktory to dzien cyklu?

Gość jjh
aaa i czy to mialo wpyw na opoznienie sie okresu?

Gość walk
zamiast okresu to takie wydzieliny miałam . nawet miałam typowe objawy ciąży sądziłam ze zostanę mamą:) raz jak dostałam okres po czymś takim to ryczałam ze w ciąży nie jestem bo się nastawiłam ze jestem:)

Gość jjh
no to miejmy nadzieje ze u mnie jutro pojawi sie okres...albo jeszcze nawet dzisiaj bardzo bym chciala

Gość walk
żal mi ciebie. ja również miałam nie raz takie sfizy ze jestem w ciąży co to będzie, nie przeżyje tego itp jestem trochę od ciebie starsza ale tez bym nie była zadowolona ze niespodziewanej ciąży , choć za rok mam wyjść za mąż i kto wie może za dwa trzy lata doczekam się małego dzidzie:)

Gość symik0789
GaGaO- komu tak zazdrościsz?:)

Gość jjh
no raczej nie mi bo mi to chyba nie ma czego;/

Gość jjh
No jak narazie okresu nie wdac ale sluzu w sumie tez nie. Moze jeszcze trzeba poczekac:(

Gość ginoo
Dziewczyno nie panikuj, zawsze mozesz sie zapisać do gina i wszystko będzie jasne:))

Gość dostaniesz
a zastosowalas ktoras z tych polecanych metod na wywolanie okresu? Pytam z ciekawosci,bo ja tez slyszalam o jednej z tych metod ale nigdy nie mialam potrzeby jej zastosowania,ale kto wie co sie moze przydarzyc,wiec ciekawa jestem czy to faktycznie dziala.

Gość jjh
Nie...tylko goraca kapiel i jeszcze pare brzuszkow zrobiam wieczorem no ale nie ma efektu;/ jejku panikuje bo chce juz te okres;/;/;/ musze go dostac;/

Gość dostaniesz
wspolczuje Ci,ale nic nie moge poradzic,a moze sproboj ta malwe czarna,moze akurat wywola Ci okres?,kto wie,ja bedac na Twoim miejscu z szalu to bym wszystko wyprobowala co tylko mozliwe.

Gość jjh
nie chce za bardzo kombinowac:( musi sam przyjsc:(:(:(

Gość dostaniesz
jak uwazasz,ale ja bym chyba oszalala.

Gość jjh
A Ty jak sadzisz co moga oznaczac moje objawy?:( mialas kiedys cos podobnego?

Gość jjh

Gość jjh

Gość jjh

Gość dostaniesz
no wlasnie nie mialam,dlatego dziwie sie,ze spokojnie czekasz na okres i nie skorzystalas z tych polecanych metod,bo ja juz bym dawno ze 30 razy robila jak radza az do skutku,bo nie wyobrazam sobie znalezc sie w takiej sytuacji,chyba bym oszalala. Moge sobie tylko wyobrazic jak Ty sie miotasz i siedziz jak na szpilkach. A powiedz mi,co na to Twoj facet?,powiedzialas mu w ogole?,wie co ty przezywasz?

Gość jjh
Jasne ze wie nie poradzilabym sobie sama z tym problemem. On mowi zeby jeszcze czekac bo przeciez nie raz mi sie okres spoznil ale tez sie bardzo denerwuje;/ teraz jakos tak troche zle sie czuje, taka slaba jestem...zawsze tak mam przed okresem wiec jest nadzieja........ ale i tak boje sie baardzo:(

Gość dostaniesz
no oby sie pojawil,trzymam kciuki,ale z drugiej strony sa zalety takich sytuacji,ze na przyszlosc bardziej sie bedzie uwazalo i lepiej zabezpieczalo,niby mnie to nie dotyczy,ale przezywam to w jakims sensie razem z Toba,wiec i dla mnie jakas nauka z tego na przyszlosc,zeby 10 razy upewnic sie ,ze wszystko ok,niz potem przezywac 1-a taka sytuacje. Mam nadzieje,ze to tylko ostrzezenie matka natura ci dala i wszystko bedzie dobrze,czego ci zycze.