Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjh

plamienie.....

Polecane posty

Gość jjh
Oby bylo tak jak mowisz:( czytalam ze takie plamienia sie zdarzaja i to normalne ale ja jestem okrpona panikara:( nie wyobrazam sobie ciazy, rodzice by mnie chyba z domu wyrzucili:( nie jestem gotowa zeby zostac matka, za rok mam mature chce skonczyc szkole, w najblizszych dniach mam egzamin na prawko a mi sie wszystko wali:(

Gość dsasdasda
kup sobie luteine w aptece. jest na szybkie wywołanie okresu, kosztuje ok 4zl. Nie jest szkodliwe dla płodu.

Gość jjh
Jestes pewna ze to bezpieczny sposob?

Gość jjh
to jest dopochwowe? Nigdy nie stosowalam wiec nie wiem...

Gość dsasdasda
to sa normalne tabletki. Poczekaj poszukam tego opakowania to CI dokladnie powiem:)

Gość dsasdasda
ja to miałam brać na wywołanie okresu, dosyc mi sie spozniał. Znajoma mojej mamy mowila ze te tabletki stosuje sie gdy, nie wie sie czy sie jest w ciązy, sa bezpieczne dla dziecka. Ten lek nazywa sie Luteina 50 -TABLETKI PODJĘZYKOWE. Mozesz sie dopytac w aptece. Kosztuja bardzo mało :)

Gość jjh
dzieki. A to nie konsultowalas tego z lekarzem? boje sie ze beda jakies skutki uboczne;/

Gość jjh
Nie wiem czy jeszcze jestes;/ chyba nie;/ chcialam zebys mi napisala jakies szczegoly po jkaim czasi to zadzialalo, po ilu tabletkach....

Gość jjh
kurde z tego co wyczytalam na necie to nie jest takie proste bo to troche trwa, najpierw przez kilka dni brac a potem w najblizszych kilku dniach po odstawieniu okres sie pojawia a mi zalezy na tym zeby pojawil sie jak najszybciej bo nie dam rady tyle czekac, oszalalabym. Predzej chyba sama dostane niz po tych tabletkach....

Gość jjh
.............

mam pytanie :) czy moge być w ciazy? miesiączke mam co 34-35 dni i w tym miesiącu około 20 dzień cyklu pojawiło sie plamienie. W ciązy raczej nie jestem. Co mogło być przyczyną tego plamienia?