Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjh

plamienie.....

Polecane posty

Gość jjh

Dzis powinnam dostac okres a zamiast tego jak chodze siku to na papierze pojawia sie biala wydzielina, bialutka jak snieg. Jednak miesiaczek nie mam regularnych, przewaznie dostawalam wczesniej niz myslalam ale zdarzalo mi sie ze sie spoznial. W srodku cyklu niestety kochalam sie z chlopakiem i teraz troche boje sie ciazy chociaz mielismy prezerwatywe ale nie od poczatku bo chwile bylo bez. Przez 3 dni mialam brazowe plamienia tydzien temu ale doslownie troszke i przeszlo. Teraz czasami pobolewa mnie brzuch troche noi te bialy sluz. Czego to moze byc przyczyna? Mam nadzieje ze to objaw zblizajacej sie miesiaczki Dodam ze zmierzylam teraz temperature pod pacha i mam 36, 8....jak to jest z ta temperatura? Taka jest prawidlowa przed okresem?

Gość ...CCC
Zrób test ciążowy.

Gość hir
jestes w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jjh
Nie straszcie:( skad ta pewnosc?;/;/

Gość Potrzebuje pomocy !!!
Ze dzisiaj nie dostalas jeszcze okresu to naprawde nic wielkiego. To moze potrwac nawet kilka dni przeciez.

Gość jjh
Tak tylko mnie bardzo przestraszylo to brazowe plamienie tydz temu;/ Biala wydzielina raczej sie nie przejmuje bo wydaje mi sie ze mialam juz takowa przed okresem tylko nie wiem co z ta brazowa;/ baaaaaaardzo sie boje, nie chce narazie testu robic;/ poczekam z tym

Gość wg mnie to ciąża
a plamienie, to od zagnieżdżającego się zarodka. GRATULACJE Mamusiu !!!!

Gość jjh
ja zwariuje zaraz:( tez o tym czytalam wlasnie;/ to plamienie u mnie pojawilo sie w 20 dniu cyklu ale moglo to byc tez plamienie okoloowulacyjne albo jakies zaburzenia hormonalne;/;/ Zadna z was tak nie miala?:/ to chyba czasem normalne i nie musi oznaczac ciazy;/ Naprawde bylam pewna ze jak sperma nie dostanie sie do pochwy to prawdopodobienstwo bycia w ciazy jest duuuuuuuzo mniejsze a tu takie cos???????? eh;/

Gość jjh
Wychodzi na to ze im wiecej sie uwaza to tym gorzej;/ Jak nie dostane okresu i sie okaze ze jestem w ciazy to tego nie przezyje...to dla mnie koniec swiata. Nie chce dziecka i seksu tez juz nie..........

Gość co ty piszesz za glupoty
wyglada na to ze jednak jestes w ciazy,plamienia sa tego przykladem,i sluz tez,zamiast miesiaczki pojawia sie wlasnie biala wydzielina. Powinnas zrobic test,i to jak najszybciej,jesli nie chcesz oczywiscie zostac mama.

Gość djlkvvvxd
Moim zdaniem jesteś w ciąży.A dlaczego tak bardzo nie chcesz być w ciąży? Ile masz lat? Niestety powiem ci, że ja w podobny sposób zaszłam w drugą ciążę. Już o tym pisałam na innych forach. Wytrysku do pochwy u nas nie było, ale przedtem "on" był w środku, a potem skończyło się seksem oralnym, a w ciążę zaszłam. Byłam załamana, ryczałam przez wiele tygodni. Ale teraz mam cudowną córeczkę i już nie żałuję, że tak się stało.

Gość djlkvvvxd
Aaa, i zrób test, bo się zadręczysz.

Gość jjh
No ale mowie Ci ze mialam juz taki bialy sluz przed okresem i potem normalnie mialm okres przez 5 dni jak zawsze. BYl spozniony o dzien czy tam dwa. Meczy mnie tylko ta brazowa wydzielina bo tego nigdy nie mialam, przynajmniej sobie nie przypominam

Gość jjh
W grudniu skoncze 19 lat;/;/ Nie chce dziecka bo za wczesnie;/;/ dokladnie takie objawy mialas jak ja????????

Gość jjh
:(

Gość djlkvvvxd
Ja miałam plamienie, krwawienie mniej więcej w czasie, gdy miałam dostać okres. Myślałam, że to miesiączka i to mnie zmyliło. Śluzu nie pamiętam.

Gość jjh
No to w sumie troche inna sytuacja... Nie wyobrazam sobie miec dziecka w tym wieku, musze dostac okres:(:(

Gość jjh
co mam zrobic zeby go moze jakos przyspieszyc?:( ciepla kapiel mi nie pomogla;( nie wiem czy jest jeszcze sens robic sobie nadzieje;/

Gość jjh
ponawiam temat

kup w zielarkim sklepie kwiat czarnej malwy,ale musza byc takie suszone kwiaty nie herbatka,zaparz mocny wywar,cale opakowanie wsyp do garnuszka i zaparz,jak sdobrze naciagnie wtedy pij,a kapiel zrob sobie w misce,usiadz tak zeby weszla pupa i podbrzusze,wlewaj na tyle goraca wode na ile wytrzymasz,do tej kapieli trzeba wsypac jeszcze sporo soli,nie boj sie nic Ci nie bedzie od soli,powtarzj te zabiegi,po 2-3 razie pusci napewno,zaopatrz sie w 5-6 opakowan czaenej malwy,to sa opakowania ktore akurat pasuja na jedno mocne parzenie,aha mozesz do tego wszystkiego pic czerwone wino-jak bedziesz robila ta kapiel to wypij 2 lampki. To stare babcine i sprawdzone metody.

Gość jjh
Nie wiem czy to dobry pomysl ale skoro tak mowisz. Wczesniej bylas pewna ze jestem w ciazy no ale ok;/

no i nadal tak twierdze,ale Ty podobno nie chcesz jeszcze byc mama,wiec podaje Ci wyprobowana babcina metode wywolania miesiaczki,chyba obie wiemy o co chodzi,prawda?

Gość możesz też wymoczyć
sobie nog we wrzątku z gorczycą. też wywołuje miesiączkę, tylko trzeba uważać.

Gość możesz też wymoczyć
a mój matematyk z liceum zawsze mówił, że najlepsze na wywołanie miesiączki jest przebiec maraton i wejść do gorącej kąpieli. Albo odwrotnie, nie pamiętam dokładnie.

Gość jjh
a ten sposob z gorczyca masz sprawdzony?

Gość możesz też wymoczyć
Jedyny przypadek znam z literatury, ale tam nie skończyło się najlepiej...

Gość jjh
Moze lepiej poczekam az sam okres przyjdzie bo wy mnie tu wpedzicie w jeszcze wieksze bagno bo nie mam teraz glowy do myslenia;/

nie znam tego sposobu z gorczyca,ale gorczyca dziala rozgrzewajaco,wiec byc moze,chodzi wlasnie o gorace kapiele,ale najlepiej zeby pupa i podbrzusze byly w kapieli,przeciez to logiczne,a nie bez znaczenia jest ze czarna malwa po zaparzeniu ma kolor ciemno czerwony,wino tez zalecane czerwone,dopowiedz sobie dlaczego wlasnie czerwony? Ten sposob,osobiscie stosowalam,wiec moge smialo go polecic,w moim przypadku robilam 3 takie kapiele w trakcie ktorych wypilam w sumie dwie butelki wytrawnego czerwonego wina i nawet nie pamietam juz ile kubkow malwy,ale napewno z 10. Podaje Ci ten sposob,choc nie powinno sie tego robic,ale zal mi Ciebie poprostu,skoro nie chcesz byc mama i ma ci to skomplikowac zycie,to rob co pisze.

Gość jjh
chyba jedyna odpowiedz w ktorej kots twierdzi ze nie jestem w ciazy