Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hinghang

Ile powinnam schudnąć, aby bez wstydu pokazać się na plaży?

Polecane posty

Gość hinghang
Fakt, źle dobrałam słowa. Ale myślę, że już poprawiłam się i wiadomo o co mi chodzi. :)

Ja pierwsze efekty zobaczyłam już po tygodniu kręcenia po około godzinę dziennie. Teraz jestem po ponad 2 tygodniach i mam już około 6 cm mniej w talii i kilka cm mniej w boczkach :)

Gość dcfsdgg
Ja na plaży jestem codziennie ostatnio i cóż... Byłabyś chyba najszczuplejsza :E. Po prostu to co się w tym roku stało z dziewczynami to jakiś koszmar. Ważą po 80 kg chyba, cellulit, rozstępy, zero mięśni, tylko flaki jakieś, zero wcięcia w talii. Dziewczyny weźcie się za siebie! Ty masz figurę naprawdę w porządku w porównaniu z tym, co widuję za plaży :D. Miłego pluskania!

Gość hinghang
Naprawdę? To rewelacyjnie :D Jakim hula-hopem kręcisz? Miałaś zakwasy po tym kręceniu? Bo ja to nierozciągnięta jestem niestety:P

Gość hinghang
dcfsdgg - Dzięki :) Ja niestety też mam rozstępy i to masakrycznie dużo ;/

Gość hinghang
W tamtym roku przez rozstępy rzadko pokazywałam się w bikini, w tym roku spróbuję się przełamać:)

Gość hinghang
mila10025 - a Ty zmień sobie nick, bo jest nieadekwatny do Twojego zachowania:)

Gość dcfsdgg
Ja też mam kilka rozstępów, ale ja nie mam prawie wcale tłuszczu, tylko mięśnie od ćwiczeń i tego aż tak nie widać, bo są yyy... naciągnięte jakby :D. Hula-hop to bardzo dobry pomysł. Do tego jakieś fajne ćwiczenia na nogi i tyłek - w necie jest tego pełno. Po kilku tygodniach będziesz super laską, mówię Ci! A po tygodniu już będziesz widzieć pierwsze efekty, bo nie jesteś gruba, tylko musisz to sobie ładnie "ułożyć" :P. Jest naprawdę ok!

A ja na plaży widuję i szkielety, i normalne dziewczyny, i grube też, ale tych normalnych, takich w sam raz jest najwięcej. Kręcę zwykłym plastikowym za 6 zł ze sklepu zabawkowego z wodą wlaną prawie do pełna. Przez pierwszy tydzień miałam wielkie siniaki i wszystko mnie bolało, ale już jest dobrze, siniaków nie ma i nic nie boli.

Gość hinghang
Wiesz co ja już szperałam w necie za ćwiczeniami i wykonywałam jakieś , ale były zbyt ciężkie, ponieważ tak jak już wspominałam jestem nierozciągnięta, więc wolałabym zacząć od czegoś lżejszego i stopniowo jakieś cięższe ćwiczenia. Może jesteś w stanie mi coś polecić?:)

Gość hinghang
Głaszczka, a powiedz mi jeszcze jakiej średnicy to kółko masz, bo moje to chyba za małe już :P

Gość hinghang
OstraSiostra - dzięki:) Powiem Wam, że bardzo miło słyszeć takie opinie w szczególności od kobiet:)

Jeżeli nie lubisz ćwiczyć, to nie zabieraj się za to :) Ja nienawidzę jakichś brzuszków, wymachów itp, dla mnie to nudne, wytrzymałam z takimi ćwiczeniami może z tydzień. A hula hop jest naprawdę fajne, można kręcić tez na nogach, jeżeli ma się warunki :) Jak było lekkie, to też wytrzymałam niecały tydzień i to po jakieś 20 minut dziennie, bo później zaczynało mnie denerwować. Teraz mogę kręcić tą godzinę bez żadnej przerwy :)

Gość hinghang
Glaszczka - Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś napisała taki mały instruktaż jak kręcić tym hula-hopem, czy kólka czy w bok jakoś, bo ja niestety próbowałam różnych sposobów i nigdy mi nie wychodziło :(

Gość czy ja jestem jakas dziwna?
moim zdaniem ta dziewczyna jest po prostu GRUBA ! ale to chyba tylko moja opinia... :o

Gość hinghang
Głaszczka- mnie ćwiczenia również nudzą, nigdy nie lubiłam tego robić. Hula-hopem chętnie bym pokręciła, ale no nie potrafię :P To tak myślę, żeby zacząć tak jak mówisz od 20-stu minut dziennie, a po tygodniu to zwiększyć, co?

Gość hinghang
czy ja jestem jakas dziwna ? - Dzięki, Twoja opinia również się dla mnie liczy:)

Gość 3krotka
Na brzuch bardzo dobrze robi aerobiczna 6 weidera(wiem po sobie)niestety ciężko jest przy niej wytrwać ;) A figurę masz w porządku,nie masz się czym przejmować :)

Gość dcfsdgg
Kręć hula-hop i dużo pływaj. Poza tym jakiś aktywny wypoczynek na plaży - np. gra w siatkówkę albo we wodzie z piłką czy coś :D. Jak nie lubisz ćwiczyć, to nie ma co dawać Ci takich ćwiczeń :D. I nie jest gruba, tylko tłuszczyk jej się odkłada tam gdzie nie powinien. Parę tygodni ćwiczeń i będzie ok.

Gość hinghang
3krotka - Przypomniałaś mi jak zabrałam się własnie za tą 6 Weidera - śmiech na sali :D Poćwiczyłam z tydzień i przestałam, nie chciało mi się, a poza tym naczytałam się opinii, że ona tłuszczu nie spala:P Zdania co do tej kwestii były podzielone, ale dla mnie każdy pretekst był dobry, żeby przestać ćwiczyć:P

Gość 3krotka
W moim przypadku tłuszczyk spalała :) Ale w pewnym momencie miałam już jej tak dość,że robiło mi się niedobrze jak miałam się zabrać za ćwiczenie i naprawdę z wielkim trudem wytrwałam :P Także nic na siłę,a hula-hop fajnie się kręci(chociaż mnie częściej lądowało na podłodze niż się kręciło) ;)

Gość hinghang
Spróbuję z tym hula-hopem :) Dziś lub jutro pojadę do sklepu i kupię jakiś większy, bo ten, który mam to jest za mały:) Mam nadzieję, że efekty szybko będą widoczne :P

Gość ja jabłko
Jeżeli schudniesz troche,to brzuch też spadnie,chociaz wydaje mi sie,ze masz dobrą figurę.O biust się nie martw,w naszym przypadku chudnie ostatni;) Jezelii chcesz poprawic talie to tylko brzuszki,pojawią sie mięśnie ale talii i tak nie będziesz miala-to juz taki typ budowy

Gość hinghang
Właśnie mnie też częściej ląduje na podłodze niż się kręci :/

Gość 3krotka
Podobno kwestia wprawy,aczkolwiek ja do tej wprawy jakoś dojść nie mogłam,mimo że ćwiczyłam codziennie po ok 30 min. :D Po 1,5 tygodnia sobie odpuściłam niestety;)

Gość hinghang
Ja jablko - Wiesz co, ja w sumie chudnąć bym nie chciała za bardzo, no jedynie z tego brzucha, a pozostałe części ciała mogłyby pozostać takie jakie są. Zależy mi,aby tłuszczyk z brzuszka zniknął i skóra nie była obwisła:) Z tego co słyszałam to brzuszki nie pomogą na tłuszcz.... Ale nie jestem specjalistką w tej dziedzinie, więc nie wiem:)

Gość hinghang
Ja po prostu nie wiem jak poruszać się, aby to koło nie spadało, czy w bok, czy w przód:)