Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToTylkoSlowa

Czemu wy tanie suki nie myślicie nic? tylko dopiero lament po wszystkim

Polecane posty

Gość ToTylkoSlowa

Ileż to było przypadków, że kobieta przespała sie ze swoim przyjacielem a na drugi dzień czuła sie okropnie, nie wiedziała co zrobić, najchetniej by juz sie nigdy z nim nie spotkała.. a biedny chłopaczyna cierpi, że ta sie z nim przespała a teraz żałuje tego czynu czemy wy głupie kurwy nie myslicie niz podczas akcji tylko dopiero lament po wszystkim???

Gość adriannnnnnnnnn
jak to czemu? przeciez one nie maja mózgu

Gość Malwa1985
Dobrze, że Ty go masz ignorancie.

Gość ileż to było przypadków
że facet przespał się z najlepszą koleżanką swojej dziewczyny/żony!

widocznie chciał sprawdzić za co dziewczyna/żona tak bardzo lubi swoją koleżankę i nazywa ją najlepszą. proste. chciał żeby ona go też polubiła. ;) :D

tu jest odpowiedź "- Rzeczywiście młode kobiety dały się wpędzić w pułapkę zastawioną przez media, które lansują model kobiety rozwiązłej, agresywnej seksualnie, zaczepnej - zgadza się z Krzysiem Jacek Doliński, psycholog z Olsztyna. - Jest to efekt źle pojętej emancypacji, ale cóż począć, kobiety w ogóle są głupsze społecznie niż mężczyźni i łatwo dają sobą manipulować. Obojętnie, czy chodzi o modę, czy o seks. Niech pani zobaczy te dziewczyny na ulicy w spodniach a' la sindbady, w których wyglądają, jak gdyby właśnie zrobiły kupę. Ale moda nakazuje nosić sindbady, więc je noszą. To samo z seksem. Moda nakazuje sypiać z kim popadnie, więc sypiają." http://partnerstwo.onet.pl/1617613,4704,2,artykul.html

Gość ToTylkoSlowa
To nie jest istotne, czy mi żal czy nie.. (chociaz ja akurat nie miałem takiej sytuacji) po prostu wkurwia mnie to, że wy działacie pod wpływem emocji a potem wielki lament i żal... facet już ma nadzieje (bo co jak co kobieta kiedy idzie do łóżka z facetem to powinno to coś oznaczać) a taka jedna z druga szmata żałuje tego i kończy z nim kontakt..

Gość Malwa1985
Wy - faceci robicie dokładnie tak samo. Mam na to wiele przykładów w swoim otoczeniu. Też święci nie jesteście.

>>Wy - faceci robicie dokładnie tak samo Tylko, że pruderyjne społeczeństwo nas za to nie potępia. Was owszem :classic_cool:

Gość ToTylkoSlowa
mawronka... no a jak myślisz??? facet idzie do łóżka z kobieta , którą zna już długi czas napewno coś do niej czuje(bo zaden bezinteresownie by sie nie zadawał z kobieta tak blisko) po sexie ma wielka nadzieje na cos wiecej a te glupie istotki nagle robia lament i najlepiej to juz by zakonczyly ta znajomosc...

>>facet idzie do łóżka z kobieta , którą zna już długi czas napewno coś do niej czuje(bo zaden bezinteresownie by sie nie zadawał z kobieta tak blisko) po sexie ma wielka nadzieje na cos wiecej chyba coś ci się poopierrdoliło? :o

Gość ToTylkoSlowa
ale co miało mi sie coś popierdolić?? zazwyczaj tak jest, że facet po sexie ma nadzieje na coś wiecej a dzisiejsze kobiety traktują to tylko jak sport i jeśli sie nie sprawdził to dowidzenia mu mówią

Gość kalyna
Szczerze? To mam to w dupie co inni robią ze swoim życiem. Nie uogólniajcie bo taka rozmowa to na poziomie przedszkola jest. Faceci wcale nie są lepsi tylko że oni albo ni czują w ogóle wyrzutów sumienia, albo nie dyskutują o tym na kafe (tak, też zgeneralizowałam, ale wiadomo o co chodzi) A artykuł trafny to przyznam (wyciąłeś tendencyjny kawałek dość). Ogólnie w dzisiejszym swiecie NIEKTÓRZY ludzie (a to kto na ilu ich trafia to kwestia szczęścia) jak te barany daja się zapędzać w głupie stereotypy a potem do normalności wrócić już się nie da. Np. który facet przy kumplach przyzna się że woli mniejsze piersi, która laska wprost powie że woli włochatych mężczyzn, kto powie że mu jest obojętna fryzura intymna partnera? Który facet powie że dla niego wygląd jest mało ważny? Czy kobieta przyzna sie że lubi dbać o dom i gotowanie? zdarzają sie tacy ale coraz rzadziej

Gość takatamjedna...
zanim pójdziesz do łóżka z dziewczyną upewnij się że jest wolna jak jest zajęta musisz liczyć się z tym że odejdzie. Jesteś nielicznym wrażliwym facetem i najlepiej ustal na początku wasze relacje.

>>zazwyczaj tak jest, że facet po sexie ma nadzieje na coś wiecej Weź mi nie pierrdol takich bredni, bo padne ze śmiechu :D Tak tak, zawsze facet marzy aby po każdym sexie żenić sie od razu z dupą która mu dala :D

Gość ToTylkoSlowa
ale kto mówi kurwa o żenieniu sie od razu ?:O

Gość I dobrze
Wy-faceci na to zasługujecie.

Gość takatamjedna...
mam jeszcze jedną radę zostaw tanie suki i znajdź jakąś droższą

Gość do autora tematu
zrobilers podstawowy blad. na poczatek okresla sie czego sie mozna po kims spodziewac, ustala fakty, a potem - przesypia sie, to chyba oczywiste ;) zaniedbales sprawe rozeznania sie, co ta konkretna dzieczyna czuje do ciebie i czy ona ma ochote na kontynuacje znajomosci.

Gość 34563456
widocznie jesteś cienkim bolkiem w łóżku i nie chcą drugiego razu.

''(bo zaden bezinteresownie by sie nie zadawał z kobieta tak blisko) po sexie ma wielka nadzieje na cos wiecej'' - aż łzy mi lecą od śmiechu. Skoro kobiety są takie fee, to zmień orientację

Gość gość
K...y sz...y inne śmietnikowe tanie podchody! Co to k...a kogo obchodzi kto z kim śpi i się pi....i!Zróbcie w życiu coś pożytecznego bo nawet sr.ć nie umiecie bez napisania jakiejś pierdoły na jakimś pi....m forum :-)

Gość gość
A czy ludzie ktorzy zdradzaja na imprezie swoje zony/mezow pod wplywem impulsu cos wtedy mysla? To jest pozadanie seksualne i wtedy nie mysli sie czy sie kogos krzywdzi czy nie. Tak samo jest i w tym przypadku, facet idze do lozka z przyjaciolka i bardzo prawdopodobne, ze sie w niej zakocha po takiej akcji, z kobietami jest troche inaczej. Inna sprawa, gdy facet uprawia seks z jakas laska z klubu, no to wtedy milosci nie bedzie ;) kobiety po seksie z przyjacielem maja wyrzuty sumienia, moze nie chcialy niszczyc tej przyjazni.

Gość gość
Pierdolenie jak byl beznadziejny *********cz to poszla w p**du a jak staraja sie o dziecko i ciaza i to on ja zostawia, to święty?Ja sie wyskrobalam ,nie zaluje a hu...j siedzi za przestepstwa ktore ukrywal ,juz nie bede naiwna dzi....ka ,bo on ze mnie zrobil a ja za debilem d**e stracilam.