Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetzslaska

Czy młodym kobietom podobają się faceci po 40 tce?

Polecane posty

Gość nie za starzy

Gość domestoska
nie......do żony odmaszerować :D

Gość prawda taka jest
Im starszy, tym dłużej pracuje, tym pewnie ma więcej pieniędzy - lecą na kasę, na nic więcęj.

Gość vvg
ja mam 20 lat i wogole mi sie nie podobaja..oblechy takie ;p

Gość mi sie strasznie podobaja
widze ze niektorzy nie zrozumieli pytania :P topik jest na erotycznym czyli chodzi o fizyczny pociag do starszych facetow i opinie czy starszy moze byc atrakcyjny fizycznie. moim zdaniem i to bardzo :) kasa nie ma tu nic do rzeczy, bo jak facet wyglada np jak brat jaroslaw k. to nawet gdyby mial fortune gatesa to bym sie nie podniecila :P

Gość polakola
prawda taka jest Im starszy, tym dłużej pracuje, tym pewnie ma więcej pieniędzy - lecą na kasę, na nic więcęj. Głupia wypowiedź-żal mi cieeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Nie rozumiesz, że są ludzie{przypuszczalnie nie ty}, którzy się kochają-bez względu na wiek, mankamenty w wyglądzie fizycznym, kolor włosów, ilość ukończonych szkół, grubość portfela, bez względu, czy ludzie, będą Ci wypominać =poleciała na kasę=poleciał na młode ciało, a ona na KASE... Czyli nie licząc się z Twoją wypowiedzią...właśnie teraz kiedy to czytasz, kolejne takie pary powiedziały sobie TAK-

Gość prawda taka jest
Hehe żyjesz w świecie złudzeń i iluzji :)

Gość może i to bardziej
niż takie młode podlotki. Nie czytałam całego wątku więc mam nadzieję że nie wyskoczyłam jak filip z konopi

Gość K_IRA@wp.pl
Oczywisce że meżczyzna po 40 moze sie podobac młodszym kobietom. Jestem tego przykładem.

Gość polakola
prawda taka jest Hehe żyjesz w świecie złudzeń i iluzji ' Więc mówcie do mnie per-Hermiona... Nawet nie wiesz jakie życie tobie spłata figle...możesz zakochać się w kimś...kto kiedyś przyprawiał Cię o mdłości-a kasa będzie najmniejszym problemem!

Gość Indiss119
JA MAM PYTANIE czy 40 letniemu facetowi moze podobac sie mloda dziewczyna nie tylko w sensie zeby ja przeleciec czy jest szansa zeby cos poczul?? bo z wlasnego "doswiadczenia" przekonalam sie ze tylko na tym im zalezy mam 19:/

Gość brunetzeslaska
Indiss119 40to latkowi moze podobac sie młoda dziewczyna, nie tylko jej fizyczność ale to zależy od tego co sobą reprezentuje i na ile ma szerokokie horyzonty oraz od tego jakie ma potrzeby ten facet (żona w domu i dupcia na boku dla zadowolenia własnego ego? czy szuka faktycznie kogoś kto będzie mu się podobał, będzie interesujący i będzie z taką osobą chciał stworzyć coś więcej niż chwilowe bzykanko:))

Gość kobietkaaaaaaaaaaaaa86
Nie wiem czy kwalifikuję się jeszcze do tych "młodych":))), ale uważam, że owszem, może się podobać, tylko musi być przystojny, zadbany, mieć fajne ciało, nie "mięsień piwny" i oczywiście jak każdy facet niezależnie od wieku ciekawy charakter i to "coś" w sobie, co przyciąga kobiety.

Gość ona zakrENcona
Co wy z tym mięśniem piwnym, czasami facetowi pasuje nie taki wielki jak u krowy, ale lekki brzuszek 'piwny'-- u niektóry wygląda to bardziej niż fajnie...mrrr

Gość brunetzeslaska
no i kto sie jeszcze wypowie?

Gość sodijf
ja sie wypowiem moge? otoz z racji tego ze ejstem facetem nie podobaja mi sie 40sto letni mężczyhźni natomiast niektore panie w tym wieku i owszem

Gość sodijf
ale jak mają odpowiedniego badąga czemu nie,mój ma drobnostkę i płacze nad nim:O:(

Gość brunetzslaska
aniołeczek tici tici a badag już w głowie:P:)

z calym szacunkiem do mlodego wieku ale gowniare tylko przeleciec mozna cala reszta jest porazka ---:D takie zwiazki chyba zadnejstr nie odpowiadaja no chyba ze smarkulom o kase chodzi ...

Gość A można się
zapytać czemu tak się już tyle czasu o to pytasz?Kandydatki szukasz?

Gość A można się
brunetzslaska,ciebie pytam

Gość kopnięta
Mam faceta ktory ma 40 lat ja 24 (napewno nie jest bogaty)ii... i mam watpliwosci .. czy za 10 lat lub nawt za 5 stanie sie dla mnie malo atrakcyjny.. nie mowiac juz co bedzie gdy ja bede miec 40 a on 60 pare lat... Takie związki nie sa łatwe ale.,wiem.. ze jesli sie rozstaniemy .. to napewno nie wejde juz w taki zwiazek