Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mogę wtrącić słówko

MÓJ SYNUŚ MA DZIŚ 3 LATKA

Polecane posty

Wszystkim, którzy wspierali mnie w ciąży i dobrze życzyli, trzymali za nas kciuki w czasie ciąży i po porodzie bardzo dziękuję To już 3 latka, dziś Pawełek jest pełnoletnim przedszkolakiem ;P A tym co próbowali mnie zdołować chciałam powiedzieć,że jest jeszcze lepiej niż mogłam sobie wyobrazić ;P Nie jestem żadnym nadgorliwym moherem, ale wtedy kilka osób mówiło,że Bóg dał dziecko, da i na dziecko ;P Wszystko zależy od interpretacji, ale muszę się z tym zgodzić :D Mój mąż zmienił pracę, drugą ma dorywczą. Ja mam etat w państwowej firmie (o czym nawet nie marzyłam :D) i mogę spokojnie kręcić swój malutki biznes ;P Dostaliśmy dom :D (tak, wiem, przechwalam się, ale raz na 3 lata mogę i ja) Każdy kto ma ciężko w życiu, niech uwierzy,że po każdej burzy zaświeci słońce STO LAT DLA NASZEGO SKARBEŃKA :)) Była mama trójeczki ;P

Gość wszystkiego naj naj naj
dla synka!:)

Gość wszystkiego naj naj naj
ps. MOIM zdaniem kto się przejmuje kafeterią ten jest głupi!:) nigdy nie biorę sobie do serca tego, co mówią (szczególnie złe,wredne,niepojęte rzeczy) złośliwcy na forum! pozdrówki.

Gość gillligilli
byłaś modna swego czasu, tak jak mamani czy acha... teraz "modna" jest bodajże jagoda, czy jak jej tam... tak juz jest na kafe... ale i tak lubię tu wracać.... sama nie wiem, czemu... chyba juz nałóg:P

Gość gillligilli
jeszcze mogę jedno powiedzieć - że zawsze ci zazdrościłam;) bo chciałam i dalej marzę o tym, by mieć czwórkę dzieci... ale niestety nie stać mnie:(

też lubię chyba głównie dlatego,że nie muszę być związana z tym miejscem Jakoś nie mogę się związać z żadnym tematem stałym, bo zwyczajnie nie mam na to czasu, najlepsze jest to,że mogę tu wejść kiedy chcę, wyjść kiedy chcę i jest git ;P

Gość mamakafeterianka
a czemu byłaś modna? nie pamiętam:) coś nabroiłaś czy po prostu za to, że masz 4 dzieci? a może za dobre rady, które są tutaj traktowane jako wymądrzanie i przechwalanie się hm?

mogę wtrącić słówko była znana jako mama trójeczki - legenda kafe:) pamiętam ;) i życze zdrówka dla syneczka:)

Gość takajednamama1983
no i to, że miała trójkę to źle? kafeteria to jest kurwa jedno wielkie gówno!

Gość niestety tak jest na tym forum
niestety na kafeterii musisz mieć 1 dziecko, a najlepiej wcale:O tutaj tylko wypada się starać i zakładać staraczkowe grupy wsparcia

Gość hihiucha
nie to ze miała 3 dzieci ale z tego co pamiętam to wpadła na tabletkach i nikt jej nie wierzyl, że wpadła. i pózniej juz byla mamusia czwóreczki anyway - PAWEŁKU STO LAT SKARBIE!!! :)

Gość takajednamama1983
Ty no ja mam jedno, bo tak musiałam i chciałam i więcej mieć nie będę, ale to nie powód, żeby komuś ubliżać, że ma trójkę! to wspaniale jeśli ma za co dać im jeść, zapewnić im dom, rozrywkę, wykształcenie i że kocha dzieci, że jest szczęśliwa z taką gromadką. kafeteria po prostu sięga dna! pozdrawiam mamy kilkorga:)

Gość takajednamama1983
aha, trójka planowana, czwarte na tabletkach? no zdarza się, czemu nie?:) moja mama wszakże nie brała tabletek, a metoda z tym kalendarzykiem to cholernie niepewna no i miała mnie i siostrę, potem brata-zmarł (apropos miał na imię Pawełek:) ) no i po tej ciąży za jakiś czas zaszła z czwartym dzieckiem, siostra kolejna na pocieszenie. żadną patologią nie jesteśmy, normalna,szanująca się rodzina.