Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobmy chaos

Przyznac sie! Czy wasz partner podoba wam sie fizycznie?

Polecane posty

Gość zrobmy chaos

Czy jestescie z ta osoba tylko ze wzgledu na charater?

Gość BlackDragonLord
Szczerze? Oczywiście, że nie jestem z moją "wybranką" tylko dla cech charakteru czy jej innych cech, również podoba mi się jej nadmiar celulitu na nogach xP, ale hmm tak podoba mi się :)

Gość dojrzałakobieta123
No oczywiście. Jak bym mogła kochac sie z kimś kto mi sie nie podoba. Szczególnie ciało, figura...

Gość a i owszem:)
mnie się podoba.

Dojrzałakobieto - mówisz swojemu chłopu, że ma fajną figurę? OMG, sylwetkę tak, sylwetkę może mieć fajną, ale nie figurę.

Oczywiście, że tak! Nie wiem jak można się kochać z kimś, kto nie pociąga tej drugiej osoby fizycznie..

Gość to bez znaczenia
mój facecik fizycznie nie podoba mi się absolutnie, prawie mojego wzrostu,chudy jak szczypiorek,ma zapadnieta klatke więc wolę go w ubraniach :) zwykły paskudny trol :) może kiedys przytyje-oby! natomiast jesli chodzi o charakter to super, z poprzednimi partnerami nudziłam sie zwyczajnie a teraz jest inaczej,możemy gadac 12 godzin i sie nie nudzimy,zawsze jest fajnie,prawdziwa przyjaźń, no i łóżko-jest super,dogadujemy sie swietnie

Gość 1234567890987654321
jak poznalam meza nie byl w moim typie nie podobal mi sie w ogole. Zreszta lubowalam sie w duzo starszych on byl dla mnie strasznie mlody. Poznalam go pokochalam i dzisiaj jest dla mnie najprzystojniejszym facetem na swiecie zaden model z okladki nie moze sie z nim rownac :P:P Nawet jak zdarzy mu sie przytyc i tak dla mnie ma swietna sylwetke bo jest moim mezem

Gość ukola
... tak szczerze: nie jest w moim typie:P zawsze miałam słabość do szczupłych, wysokich blondynów... nawet z jednym ognisty związek miałam i działaliśmy na siebie niesamowicie... ale tylko był sex, bo nie potrafiliśmy rozmawiac, on miał jakies pretensje z nieba. Obecny wybranek jest mojego wzrostu, ma piwne oczy jak ja i... zakochałam się w nim bo cudnie o mnie zabiegał, bo ma najpiekniejszy uśmiech na świecie, możemy godzinami rozmawiać na każdy temat, a w łóżku jest super... choć przyznaję, że nie mam takiego szału jak na wcześniejszego, ale nie ma to dla mnie znaczenia:) charakter też jest sexy:)