Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mówią znajomi

Brunetki są bardziej sexy od blondynek, co Wy myślicie??

Polecane posty

Gość tak mówią znajomi

później jeszcze coś dopiszę, ale na razie dobrze będzie Was poczytać, co takiego przyciąga panów akurat do brunetek, (czarnych włosów, bardzo ciemnych brwi itp ).. ?

Gość transylvania_avenue
może jestem jakiś dziwny, ale włosy nie mają dla mnie pierwszorzędnego znaczenia. No chyba, że ma busz w kroku - lizanko odpada.

właśnie blondynki są very sexy .... brunetka to mówi no :)

Gość o dzizyyyyyyssssss
tylko rude:)

Gość transplantacje
mezczyzni wola blondynki

Gość fvbdfj
sosss, widzę, że jednak umieściłeś swoje zdjęcie :P ;)

Polen kvinder er dumme og tomme, og om de er blonde aller brunette:)

Dlatego zmieniłam kolor :( ale tylko czasowo :-p ja jestem prawdziwą blondynką nie tylko na głowie, ale i w niej:classic_cool:

Gość fvbdfj
Dopiero teraz zobaczyłam, że umieściłeś swoją fotę, bo wcześniej nie widziałam tutaj twoich wypowiedzi. W sumie ostatnio tu nie zaglądałam :P

Gość zona brunetka
kochanka blondynka

Gość fvbdfj
Wcześniej ostrzegałam ciebie przed umieszczeniem tutaj foty, ale mam nadzieję, że jest ok :P

Gość transylvania_avenue
kant, e tam. Kiedys podobno nawet zdjecie Andrzeja z Bilgoraja latalo...

Gość fvbdfj
Jeszcze trochę a staniesz się gwiazdą kafe :D :D :D Masz lin z tym tematem?

Gość fvbdfj
Ja kiedy też podałam jakiś temat do usunięcia, ale na nic to się nie zdało 😭 Może tak tez jest w twoim przypadku :classic_cool:

Gość transylvania_avenue
kant, szczerze powiedziawszy niekoniecznie musze przyznac :) Wielkiej roznicy mi nie robi, czy taka glowka, cz siaka... :P Wole foty osob pokroju psychicznej, skoro juz o brunetkach(chocby i farbowanych) mowa ;P Swoja droga, kiedys byl taki fajny top, gdzie wszystkiescie sie ujawnialy, Ty chyba tez ;P z rok temu. Moze niecaly.

Gość fvbdfj
lepiej sprawdź historię przeglądania :D Zapewne się znajdzie, nadal istniejący ten straszny temat :D

zauważyłam w ostatnim czasie,że faceci bardziej lgną do brunetek niestety dla mnie, bo ja jestem blondynką i jakoś nie bardzo pasują mi ciemne włosy, no cóż :P

Gość transylvania_avenue
kant, myslisz, ze kolesie poszli po rozum do glowy i dlatego zaczeli wklejac wlasnie takie fotki ostatnimi czasy? ;]

Gość transplantacje
jezu blondynki to Anioly poza tym nawet byl film o tym ze mezczyzni wola blondynki

Dla mnie to pieprzenie głupot, jak facet mowi, ze podobaja mu sie tylko i wylacznie blondynki/brunetki/szatynki/rude. Tzn, że jest mega pusty. :classic_cool:

Gość hdfbh
a ja myślę, że wszystko jest zależne od konkretnej osoby. Nawet jeżeli zagorzały zwolennik blondynki/brunetki pozna piękną "innowłosą". to i tak będzie oczarowany. A więc nie ma co generalizować...

jestem blondynką i moim zdaniem faceci nie wolą blondynek:) kiedyś tak, teraz przeszedł trend na brunetki, w sumie nie dziwę się, bo jest naprawdę wiele ładnych brunetek:) wkurza mnie tylko stereotyp,że blondynka to od razu tapeta itd. bo ja akurat częściej zauważam u brunetek kilogramy na twarzy, czego ja np. latem w ogóle nie używam, pójdę kilka razy na solarium, opale się na ładny odcień i już więcej nie potrzeba

Gość transylvania_avenue
kant, mi by to sympatyzowanie nie przeszkadzalo, lubie siac ferment plytki i wulgarny. Jednym slowem irytujacy. Dla mnie to gleba z nawozem by byla ;P Choc ja tu jestem z doskoku, zeby tu kopnac, tam baka puscic. Ale przyznaj, ze wizja idealisty z marsa parzacego sie np. z Kamelia bylaby kuszaca.

Gość znawca lol
Wszystko wam wytłumaczę , mężczyźni inaczej niż kobiety zwykle wolą swoje przeciwieństwo , blondyni wolą brunetki , bruneci blondynki , w Polsce większość to blondyni więc zwykle preferujemy brunetki a opaleni Latynosi i Arabowie wolą nasze polskie blondynki . Podobnie jest ze wzrostem wysocy zwykle lubią niskie i a niscy wysokie (nie przyznają się do tego) , wyjątek stanowią otyli oni wolą chude jak wszyscy. Ja jestem wysokim blondynem i lubię małe brunetki . U kobiet jest zupełnie inaczej u nich ich własny wygląd raczej nie wpływa na preferencję dla tego ideałem jest wysoki opalony brunet.