Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mówią znajomi

Brunetki są bardziej sexy od blondynek, co Wy myślicie??

Polecane posty

Gość hdfbh
znawca lol, jesteś słabym znawcą :D Jestem szczupła, a mimo to większość moich adoratorów była "zdechlakami". Jestem brunetką, i większość z nich było brunetami. Jak na dziewczyne jestem raczej średniego wzrostu (165) ale mimo to, znajdowali się zarówno wysocy jak i niscy. A więc twoja teoria jest raczej błędna.

Gość transylvania_avenue
ciekawe, jak by wygladal cyber fake orgasm. Ostatnia linijka "haha, to byl zart"? oj tam, kant, ludzie biora narkotyki zmieniajace sposob postrzegania i nawet nosorozec nie jest bez szans. Glowa do gory i na impreze ;P

Gość transylvania_avenue
Carrie, sprobuj! Rewelacja!!!

Ja już miałam każdy kolor wlosow na bani i jakos nie odczułam, żebym w jakimś miała mniejsze czy wieksze powodzenie - czy to czarny, blond czy rudy :P

"mężczyźni wolą blondynki" to film z lat 50tych. grała tam eM.eM. do niej wzdychało 99% heteroseksualnych facetów którzy wiedzieli o jej istnieniu. ;) :D brunetki. może blondynki mi się przejadły.. w sumie wszystkie moje byłe poza jedną szatynką to blondynki :D

Gość transylvania_avenue
oj tam, jak bedziemy trzymac poziom, to moze przejdzie ;] Kto wie, moze nawet, jak go nie bedziemy trzymac, to zostawia ten top ku przestrodze... noo... to by byli modzi...

Gość jhdffdhdhdfdfhjdfhdf
Moim zdaniem, brunetki są bardziej interesujące. Blondynki wyglądają nieco tandetnie

Gość transylvania_avenue
na bani to ja w ogole niewiele odczuc potrafie...

Nie wiedziałam, ze kolor wlosow to oznaka tandety. Do tej pory mierzyłam ją odnosnie długasnych tipsów, solary czy też białych kozaków. Ale dobrze wiedzieć. :classic_cool:

Kant dupy PS. Czyli z tego wynika ,że mnie jako rudej i wysokiej nikt nie preferuje === o ile mnie pamięć nie myli, tol kolor włosów miałaś miedziany ostatnio. ciemny miedziany. a taki czemu nie. :) ja również polecam seks z kobietą. ;) :D

Gość tak mówią znajomi
Moi kumple twierdzą, że czarnowłose są sexy, bo wyglądają ostrzej, bardziej prowokują, uważa, że są lepsze do zabawy, ale na żonę tylko blondynki. Hmm, czyżby jasne włosy sprawiały, że kobiety wyglądają zbyt niewinnie i przez to są niepociągające?? Serio tak panowie myślicie? UZASADNIJCIE dlaczego wolicie pewien kolor włosów, a inny nie

czyli moj los zostal przesądzony.... bede tylko gorącą kochanką :D

Gość transylvania_avenue
Carrie, lepiej chyba to, niz kocia mama

Gość transylvania_avenue
mierne pocieszenie, ale pocieszenie. Gdybym nie mial tak zajebistego ego sam bym to sobie powtarzal, zeby sie trzymac przy zyciu ;P

Gość transylvania_avenue
oj tam, zadowolona, i do tego mieszkasz pewnie warszawie :P

Carrie nie bierz wszystkiego dosłownie. blond to nie tandeta. po prostu przejadł się. odkąd pamiętam to był blond, blond, szwedzki blond. p. anderson, c. crawford, m. ryan, c. theron, c. schiffer itd. a z brunetek? ostatnio angelina jolie, eva longoria. nikt więcej mi nie przychodzi do głowy, albo nie jest wart uwagi. ;)

Gość tak mówią znajomi
Czyli ANIELICE już wyszły z mody, teraz diablice są rozchwytywane, heh, co za czasy...

Gość zona brunetka
agent....zapomniales o swojej starej?? :P

Gość transylvania_avenue
No, będziesz biznesłumen ze starannym frenczem, teczuszką pod pachą i minikuperem w garażu :) ahh, no i z szowinistą w domu. Chyba, że przefarbujesz włosy.