Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo rockowa

Najbardziej wstydliwa rzecz jaką zrobiliście po alkoholu

Polecane posty

Gość bardzo rockowa

Każdemu zdarza się, lub zdarzyło troszkę przesadzić z alkoholem i wyprawiać dziwne rzczy, które być może kończyły się mega moralniakiem...

Gość bardzo rockowa
ja np. zapamiętała tuz przed utrata filmu twarze ciemnawych panów, chyba cyganów, którzy pochylali się nade mną z uśmiechem strasznie mnie następnego dnia bolała tzipka i pupa, ale to pewnie efekt picia

Gość gupia picz
obciągnęłam znajomemu :O niestety, mówię serio. od tego momentu nie piję.

Gość daję porady za darmo
Zapłodniłem nauczycielkę matematyki :(

nie dziwie sie ze Cie bolala.. pewnie intensywnie Cie glaskali ;>.. a ja ? na imprezie raz bym walnela kumplowi chlopaka bo namawial mojego do picia.. he

Gość Pani doktor 90
a ja pobiłam chłopaka przyjaciółki bo stwierdził że moja fryzura jest do bani ;/

Gość juz nie pije juz nie pije
wracajac z imprezy wyjebalam sie na srodku miasta na srodku chodnika i zdarlam sobie pol twarzy obzygalam kolezanke ktora siedziala obok mnie pewnie bylo tego wiecej ale nie pamietam :O

Gość Zagłosowałam na Jarka
A teraz się wstydzę!

Gość najgłupsza rzecz
jaką zrobiłam po pijaku to podrywanie kumpla na oczach jego laski , co gorsze na trzeźwo w ogóle mi się nie podobał ... kiedy mi o tym powiedział to nie uwierzyłam , byłam pewna ,że ściemnia ale kiedy spotkałam tę jego laskę ... ten wzrok ... od razu wiedziałam ,że to jednak prawda ...

Gość leżem i pachnem
na urodzinach przyjaciółki tańczyłam nago na stole 😭

Gość przelizałam się z kolesiem
na imprezie. Niestety widziała to jego żona :o Położyłam się na chodniku i nie chciałam wstać :)

Gość lepiej sobie nie przypominać:/

Gość na dyskotece
jak juz bylam dobrze zrobina wlaczyla mi sie jakas niepochamowana chcica jak tylko spojrzalam na jednego kolesia,ktory sie ciagle na mnie gapil.I jakos on z tego tlumu mnie wyciagnal i ciagnie mnie do lazienki.A ja bylam taka najebana,ze nie widzialam w tym nic zlego!Normalnie to glupie bylo jak sobie dzis przypomne,bo nie zamienilismy ze soba ani jednego slowa.No i zajebiscie koles calowal i ja dobrze wiedzialam po co my do tej lazienki przyszlismy(nikogo tam nie bylo).No i mialabym teraz jak nic piecioletnie dziecko:P ale na szczescie jego koledzy szukali i znalezli:D Do niczego nie doszlo nawet,a jego zabrali i pojechali:) Mam kurwa wiecej szczescia niz rozumu...nigdy potem go juz nie widzialam.

Gość gość
Przyszedłem dość wstawiony z baru i wpadł mi do głowy pomysł aby się onanizować na parapecie domu rodzinnego. Było późno , po 24 i jak wymyśliłem tak zrobiłem . Niestety sąsiadka ( moja ciotka ) nie spała najwidoczniej i choć rosły tam małe drzewka i myślałem że jestem dobrze zastawiony to zostałem przyuważony. Następnego dnia mówiła na mnie zboczeniec :) Niezła kapa :) Już się nie onanizuje po parapetach :)

Gość gość
jak wiekszosc ludzi chodzilo o jakas forme czesto wymuszonego lub obrzydliwego seksu :O po zbyt wielu drinkach by to sie nigdy nie zdarzylo :O

Gość gość
Oddałam się wujkowi, zawsze przystojny i mi się podobał ale po imprezie byłam dosyć wstawiona i wydawał mi się taki czaruś że wszystkie opory gdzieś uszły, było zaebiscie, ma 38 lat i wie co i jak , brał mnie z 15 minut i byłam w niebie a taki młokos trzy razy d***m ruszy i po wszystkim.

Gość gość
biorę wtedy z d... do ust :o no ale tak mam. zresztą jak się na trzeźwo nakręcę na popku to też to robię :o