Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje dziecinstwaaa

Wakacje waszego dzieciństwa :)

Polecane posty

cos sie wali kafe...rzeczywiscie wow pamietam,tych sagali jakos nie... jeszcze byla ta historia o kocie rademenesie,ktory sie potem zamienil w kulke :P

7 życzeń tam był kot Rademenes, oglądałam niedawno znów, świetny serial!;).

ja mieszkam na wsi więc robiłam to co inne dzieciaki w tamtych czasach ;) az się łza w oku kręci, z chęcią chciałabym to obejrzeć po raz drugi gdzieś w szklanej kuli dla przypomnienia :P i taka trawa była zieleńsza i śniegu po pas w zimę ...

:)

Gość gfgdfd
nie przesadzajcie mam brata, który ma 10 lat i wcale nie siedzi w domu przed kompem tylko cały dzień jezioro, rower,piłka itp. z kolegami i prawie wszyscy tak robią, niewiele dzieciaków siedzi latem przy kompie, wiem bo znam i widze chyba, że jakieś odludki..

No na pewno nie można generalizować, różnie jest, ale jednak sporo siedzie przed kompem ciągle, no ale z drugiej strony nie ma co się dziwić, net bardzo przyciąga ;).

Gość ona1919
każdego roku jeździliśmy z mamą i braćmi na tydzień nad morze do uroczego pensjonatu, spacery od wschodu do zachodu słońca, piękne niezapomniane chwile :) resztę wakacji spędzałam ze śp. dziadkiem i babcią na działce czy też podwórku ehhhh chciałoby się wrócić do tamtej beztroski :*

:)