Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matma1

Nie mogę znaleźć sukienki na wesele - 7 miesiąc

Polecane posty

Gość matma1

Czesc Jestem z Rzeszowa, jestem w siódmym miesiącu ciąży i mam wesele u siostry. Chciałabym ładnie wyglądac i nic nie mogę znaleźć. W Rzeszowie jest bardzo marny wybór ybrań ciążowych a znalezienie sukienki ciażkowej w takim sklepie jest niemożliwe. Przeszukałam zwykłe spkepy w nadziei że może kupię większą sukienkę z odcinanym stanem pod biustem i bedzie ok ale nic nie znalazłam. Jestem załamana - w czym ja pójdę. Nie chcę tuniki i spodnie tylko sukienkę taką za kolanko. Może ktos pomoze. W internecie też szukałam i nic mi konkretnego nie wpadło w oko - zresztą ja mozna kupowąć sukienkę nie widząc jej na żywo i nie ubierajac. Na zdjęciu w miafre a potem przychodzi badziewie i trzeba odsyłac i płacić za przesyłki. dziewczyny pomóżcie !!!

Ja również w zeszłym roku będąc w 7 miesiącu miałam w rodzinie wesele, ale ja zamówiłam sobie sukienkę z mothercare ., jeżeli nie ma w twojej miejscowości to musisz zdać się na internet., jeżeli wesele wypada latem to może faktycznie wygodnie będzie nap.,w białych spodniach i tunice (jest teraz duży wybór i modne) najważniejsze żeby ci było wygodnie

Gość kochana na allegro patrz
ja w sporym miescie mieszkam a ani jednego takiego sklepu, a na allegro kupilam fiolet,satyna,do kolan, na brzuszek rozszerzana, zajebista OD KOGOS za 50zl i jak ja po ciazy wystawilam to tez za tyle poszla.powodzenia.

Gość assssskaj
wiesz co....ja tez jestem w 7 miesiacu i ide na wesele za 3 tygodnie....wydawac full kasy szkoda bo nigdy juz tego nie zalozysz..ja kupilam sukienke prostą w orsayu jest dosyc luźna i nie wyglada źle kolor taki jasny fiolet z delikatnym rózem zakladana za szyje...bo tez nie mialam juz innych propozycji przez neta lepiej nie bo nie wszystko póxniej fajnie wyglada na tobie i jeszcze w ciazy :( wtedy to juz wyjatkowo malo co lezy wiec nie ryzykuj...ubrania typowo ciazowe nie sa ładne wiec pochodz po zwyklyahc sklepach sa niekiedy takie sukienki "koktajlowe" np jest solar, tiffy, wlasnie orsay, no po sieciowkach radze pochodzic..

ps. jeszcze w carry lub new yorkerze mozesz cos znalezc. ps2. ja kupilam na oko z allegro, ale klientka podala wymiary,wyslala wiecej fotek i sukienka przyszla super za paczke 7zl dalam. sorry ze bez polskich ale pisze jedna reka.

Gość assssskaj
wlasnie carry:) tam widzialam ostatnio naprawde fajna sukienke na mnie nie bylo rozmiaru:( taka w paski fajna i na wyprzedazy za chyba 59zł...

właśnie ja też w carry (po porodzie na chrzest, byłam jeszcze przy kości:p) kupiłam fajną luźną elegancką kieckę ze 159 na 37zł- śmieszne pieniądze. bym Ci sprzedała, ale idę w niej na wesele we wrześniu:)

Gość uyuyuyuyuyuyu
Gość mamachichi
kilka sukienek z linkow powyzej jest naprawde bardzo ladnych, mi sie zczegolnie ostatnia podoba

Gość matma1
Cześć Wielekie dzięki dziewczyny za odzew. Faktycznie niektóre te z allegro sukienki są fajne ale jakoś nie mam przekonania co do kupowania w ciemno (ale może nie będę miałą wyjścia i kupię). Mam pytanie do assssskaj - czy mogłabyś jakoś mi poakzać jaką tą sukienkę w orsay kupiłas ?

Gość mama marcela i szymonka
dziewczyny ja miesiac temu bylam na weselu (wtedy w 8 miesiacu) szylam sukienke na zamowienie u krawcowej i chcialabym ja sprzedac, zdjecie wysle na maila jesli ktoras z Was jest zainteresowana poniewaz nie umiem tu wkleic fotki, kolor srebrny, odcinana pod piersiami, duuuzo miejsca na brzuszek, dlugosc do kolana, bardzo zgrabnie sie w niej wyglada, rozmiar okolo 42, oczywiscie jak sie spodoba podam dokladne wymairy

Gość titinka2000
Cześć Ja poprosze o zdjęcia na maila: oprawka@poczta.onet.pl

Gość titinka2000
Przepraszam żle napisąłam maila ma być : oprawka@gazeta.pl

Gość oliwka1975
Czesć ja się przyłącze - mam też wesele u bliskiej rodziny i jestem w załamce - 7 miesiąc i za 3 tygodnie wesele. Przeszukałam internet i zdecydowałam sie na sukienkę przez allegro (na zdjęciu super wyglądała na modelce z brzuszkiem) i tu porażka. Nie dosc ze przyszedł inny kolor, w paru miejscach pozaciągana to wyglądam w niej jak duuuuuży wieloryb - dosłwnie. Jest niby firmy która specjalizuje się w odziezy ciążowej - sukienka jest odcinana pod biustem i lekko marszczona - a ja w niej wygladam gorzej niż tragedia. Na mieście nic nie znalazłam - dodam ze też jestemm z Rzeszowa. Ryczeć mi się chce - chciąłabym ładnie wygladać a nie mam w czym isć. Sukienkę oddam ale musze coś innego znaleźć. Tak sobie myślę ze pewnei w każdej jaką bym nie znalazła będę jak wieloryb - chyba ze ta jakoś tak wyolbrzymiała mnie negatywnie (przyznam się że innej nie mierzałam bo żadnej innej która bym mogła przymierzyc nei znalazłam). Pomóżcie - może któraś coś fajnego widziąła w sklepach w rzeszowie albo w firmowych (w tych które sa we wszytskich miastach). Mile widziane linki do zdjeć. Będę wdzięczna za pomoc. Oliwia

Gość oliwka1975
podnoszę

Gość szukaj w normalnym sklepie
Dziewczyny mialam podobny problem rok temu tylko ze ja bylam w 9 miesiacu jak szlam na wesele siostry. Pomogl mi wtedy moj tata -zabral do normalnego sklepu a nie ciazowego- sklepu fransua czy jakos tak, bo nazwy nie umie napisac. Jest on w Galerii Grafice. Kupilam super kiecke (biust marszczony, podcieta po biustem i luzno rozkloszowana) za przystepna cene dobralam do tego torebke. i na dodatek, poniewaz kupowalam miesiac przed slubem w razie przytycia robia przerobki (poszerzaja i zmniejaszaja, obcinaja rekawki itp) w cenie zakupu. Sukienke juz wykorzystalam ponownie na chrzcinach i czeka na kolejne okazje.

czesc ja tez jestem w 7 miesiacu ciazy i tak los sprawil ze w tym roku mamy z mezem 5 wesel !!! i tez mialam problem z kupnem sukienek ale udalo mi sie znaleźc na grunwaldzkiej w rooli! jest tam dosc tania i bardzo oryginalne sukienki moze nie sa to typowo ciazowe sukienki ale na pewno cos dla siebie znajdziesz! pozdrawiam

Gość oliwka1975
Cześć Ja dziękuję za odpowiedź i mam pytanie do "szukaj w normalnym sklepie" - czy chodzi Ci o sklep Studio mody Francoise - do niego nawet nie zaglądałam przyznam się bo wydawało mi się że tam na peno nic na mój brzuszek nie znajde - zresztą mają kosmiczne ceny 400 zł za sukienkę to dość drogo dla mnie - ale zaglądne tam na pewno. KOlejne pytanie do "nnatti" - gdzie dokładnie jest ten sklep na grunwaldzkiej ( to gdzięs koło urzedu wojewódzkiego) - rolla ? To jakiś typowy sklep z samymu sukienkami ?

sklep znajduje sie niedaleko mcDonaldsa tylko po drugiej str ulicy, w sklepie sa tez torebki buty, odzież ogólnie jest z anglii i częśc jest nowa a czesc uzywana, ale wybór jest ogromny i przede wszystkim ceny nie zabijają

Gość myszdsa
podnoszę

Gość matma1
Cześć dzięki za odzew z waszej strony - mam pytanei do nnatti - czy ten sklep to taki raczej typowy szmateks z nowymi i starymi ciuchami ?

Gość szukaj w normalnym sklepie
tak to ten sklep, a ceny maja rozne. teraz maja przecene sukienek i siostra (ktora jest w 6 mies. ciazy) kupila wczoraj super sukienke za 250 zl a kosztowala ponad 500zl na poczatku. mozna znalezc sukienki i za 100zl - wszystko zalezy co ci sie podoba no i wiadomo ze przeceniaja ostatnie rozmiary.

szczerze to wchodzac do sklepu w zyciu nie pomyslis ze to szmateks (wyglada jak normlany sklep tylko czesc rzeczy jest uzywanaych) i tak jak przedmowczyni napsiala ceny sa rozne pozdrawiam

szczerze to wchodzac do sklepu w zyciu nie pomyslis ze to szmateks (wyglada jak normlany sklep tylko czesc rzeczy jest uzywanaych) i tak jak przedmowczyni napsiala ceny sa rozne pozdrawiam