Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespodzianka 02

****PROSZĘ O RADĘ CO ROBIĆ****

Polecane posty

Gość Niespodzianka 02

Witam wszystkie mamusie i przyszłe mamusie :) Mam mały problem , a mianowicie 2 tyg temu dowiedziałam się że jestem w ciąży :D:D:D to nasze pierwsze dziecko z mężem i z tąt masa niewiadomych :O A mianowicie 01-8-2010 mamy zaklepany wyjazd nad nasze polskie morze i teraz nie wiem czy jechac czy odwołać :O? ! Jak jest z opalaniem :O Można , czy nie ?! czy wogle mogę chodzic na plażę ?:O Wiem że to głupie pytanie ale tak jak pisałam to pierwsza ciąża i zwyczajnie się martwię :O Pozdrawiam cieplutko [cześć]

spokojnie możesz jechać :) co do opalania się to nie radzę leżeć plackiem na plaży ale spacerek brzegiem morza jak najbardziej wskazany :) możesz normalnie pływać, chodzić, zwiedzać. pamiętaj tylko o kremie z filtrem i kapeluszu na głowę, zresztą i bez ciaży dobrze o tym pamiętać. oczywiście wizyta u lekarza i konsultacja w tej sprawie konieczna!

A po co ty się chcesz w ciąży opalać? Przecież i tak prędzej czy później będziesz brzydka, bo brzuchol urośnie :o

matkaizona ,ale ty masz kompleksy.Ujawniasz je przy swoich wypowiedziach.

Gość Niespodzianka 02
MAŁA_AGATKA- dzięki :D to jestem spokojniejsza :D wizyte mam 22.07 to wypytam sie ginki jeszcze co i jak :) MATKAIZONA- wiado że plackiem nie zamierzam leżeć !!!! Chodziło mi własnie o kąpiel w morzu i spacerki :) A co do tego że bede gruba i brzydka ....no cóż...pocieszam sie faktem że u mnie w rodzinie sa takie geny ze kobiety rodza i już po porodzie nie widac po nich że w ciaży wogle były :p:) DORCIA 33 - zgadzam sie calkowicie :D:D:D

Gość z tąt :D
to się uśmiałam :D:D:D:D