Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estera0904

Kupiły byście ???

Polecane posty

Powiedzcie czy dobrze itp ... jestem początkująca :))) Pozdrawiam mamusie :*** www.allegro.pl/item1102497879_nowe_super_zestaw_dla_nastolatki_s_i_m.html

Gość tylko dlaczego jest taki
na pewno nie za 300zł :) i pisze się wzrośnie :)

Przepraszam że będę nie miła ale rzeczy w większości wyglądają jak z bazaru i wątpie że ktoś podbije do 200 a co odpiero do 300...

Gość maryjolka krejzolka23
i kupiłybyście razem się pisze;) Za 300zł to Ci nie pójdzie, jak wyciągniesz 100zł to chyba max

Gość chinota
bardzo fajne ciuszki tylko piszesz że nowe a przecież są używane

Gość 22.06
Kto Ci to kupi za 300zł.... poza tym dawno nie widziałam bardziej tandetnych ciuchów.

Gość fajne rzeczy ale
po pierwsze podaj dokladne wymiary, bo piszesz, ze wszystkie pasuja na m/s, a jednak jest roznica, jak ktoras jest szersza w tylku a szczuplejsza w biuscie, a ciuszki sa w wiekszosci dol na s a gora na m, to juz jej moga kompletnie nie pasowac:O podaj dokladny opis, przynajmniej co jest s a co m, a juz najlepiej dokladne wymiary. a poza tym fajne ubrania i kto wie, czy bym sie nie potargowala, tudziez napewno zatrzymalabym sie gdzies kolo stowki, bo jest ich malo, a juz nikt by mnie nie zmusil abym poszla na 250 i wyzej .

Gość fajne rzeczy ale
aha zapomnialam, ze sa tam ze dwie nowki, to moze 150 bym dala za calosc, kto wie czy nie wiecej. wszystko zalezy od rozmiarow.

Rozbawił mnie tekst :) UWAGA! Na metkach ubrań mogą być różne wymiary - jednak rozmiar rozmiarowi , nie równy i zestaw odpowiada rozmiarowi podanemu przeze mnie ! Ja nigdy nie kupuje ubrań gdzie nie ma dokładnej rozmiarówki! Rozmiar z metki mało mi mówi bo co producent to "inne szycie"

Gość upsa
jakies 75 zł max warta aukcja

75??? Pewnie ! Sama sukienka ta u której jest metka kosztowała mnie 110 . Przepraszam bardzo , ale cena sądzę , że jest w ok , po przejrzeniu innych aukcji o tej tematyce .

wiesz co nikogo nie interesuje ile ty dalas za te ciuszki :) one sa jakby juz uzywane chociaz nowe bo nie sa ze sklepu :P jak bede chciala kupic za 110 to pojde i kupie w sklepie :) zawsze mimo ze cos jest nowego to musisz liczyc sie ze strata na spzredazy inaczej to tylko fuksem mozesz spzredac :)

czyli na allegro sa same uzywane ubrania . nie kupujcie . wazne ze mnie to obchodzi .