Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiatuszek

odnosnie michala kisla

Polecane posty

Jakis czas temu postanowilam wybrac sie do pana kisla na prywatna wizyte w swindon.Jestem w ciazy-mam komplikacje i wiadomo,ze na tutejszy system nie mozna za bardzo liczyc.Jak ciaza przebiega bezproblemowo to wszystko okey,ale jak sa jakies problemy to kaza zdac sie na nature i zaufac swemu cialu bo tu sie ciazy nie podtrzymuje. wracajac do dr kisla.Chcialabym odradzic tego doktora jakiejkolwiek pacjence.Jest to czlowiek bardzo chciwy na pieniadze,bardzo zarozumialy.Najchetniej to za kazda odpowiedz kasowal by pieniadze.Poza tym ma oplakany sprzat-chyba pochodzacy z lat 80 na ktorym to nic nie widac niestety.Tak nieprofesjonalnej osoby dawno nie spotkalam. dziewczyny jesli macie mozliwosc wybrania sie do innego ginekologa to idzcie gdzie indziej, bo on tylko kase zedrze,nic madrego nie powie,zrobi scan na ktorym nic nie widac i zaplacicie 120 za nic gdzie za te same pieniadze mozecie miec w przypadku ciazy scan 4d na plytce,fachowe badanie i konsultacje np w klinice medyk w londynie.

tez slyszalam niepochlebne opinie o tym lekarzu, ja polecam dr Kusia z ealingu, dostalam bardzo wyczerpujace odpowiedzi, lekarz sie nie spieszyl i wszystko ladnie wyjasnil, szkoda ze tak daleko..

Gość a znacie kogos
w szkocji??mozecie mi polecic jakiego dobrego gin??