Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerwalem z nia

kobiety sa zalosne..!

Polecane posty

Gość zerwalem z nia

zostawilem ja wa lata temu...ryczala ze nikogo tak nie pokocha jeszcze 2 miesiace temu mnie nachodzila i meczyla..A dzis wkleja fotki z tunezji w jakims hotelu..Moze bez faceta..ale pokoj z wielkim lozkiem wiec raczej byla zkims...Co za dziwka

Gość faceci faceci
to jak ja zostawiles i nie chcesz jej to po co piszesz...nie masz pewnosci ze z kims byla... zazdrosny jestes o ex o to ze sie byc moze dobrze bawi bez ciebie

Gość Alogia ..
ech Jaruś, znowu żadna Ci nie nadstawiła zadka? :D autorze, a jak nazwać faceta twojego pokroju? ;)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kamecha to kafetryjny cwel, znaja go tu :D

Gość zerwalem z nia
nie jestem zazdrosny ale to wskazuje na to jakie jestescie trwale w uczuciach i ile warte jest wasze pierdolenie..No raczej w tunezji nie byla z kolezanka tymbardziej ze miaa fote gdzie lezala usmiechnieta na wieeelkim lozku dwuosobowym

a faceci oglądający foty byłych do których nic nie czują i dorabiający ideologię do zdjęć z wakacji są uroczy:D

Gość lubie palić papierosy
a może zrobiła te zdjęcia na złosc Tobie

Gość cytryna i cytrynowy
a czego się spodziewałeś? że będzie wypłakiwać oczy za tobą? zostawiłeś ją! i życzę jej jak najlepiej! całe szczęście, że nie ma cię przy niej gamoniu. JESTEŚ ŻAŁOSNY!!!

Gość a skad wiesz,z e nie byla z
jakas laska, moze doszla do wniosku,z e ja babki kreca...;P, wielki lozko, nie swiadczy jeszcze, ze byla z facetem !!!

A co, całe życie miała już być sama? Bardzo prawdopodobne, że była z koleżanką, to już nie mogą w jednym łóżku spać we dwie? :O To Ty jesteś żałosny :)

chyba sie nie mozesz pogodzic z tym,ze jednak ulozyla sobie zycie. Gdyby byla ci obojetna,tak bardzo by cie to nie poruszylo.

Gość faceci faceci
to jak nie jestes o nia zazdrosny i masz ja daleko to po co ogladasz jej fotki?

Gość zerwalem z nia
wlasnie dodala kolejne zdjecie(sama do mnie zajrzala na odkrytym|)utworzyma nowy profil stary jej praofil zablokowalem zeby mnie nie meczyla..Dodala kolejna fotke gdzie ma zrobione zdjecie nog zplazy swoich i meskich twarzy nie widac...Sciagnea to po mojej dziewczynie ktora miala na prfofilu takie samo foteoz moimi i jej nogami znad baltyku

a co zycia nie moze sobie ukladać tylko ma wzdychać ... ty też się wyleczyłeś z miłości. a teraz się zamknij bo majaczysz :D

Gość faceci faceci
moze ona chce ci pokazac ze umi zyc bez ciebie(nie potrzebny jestes jej) jak widac dobrze jej o wychodzi bo bardzo zaiteresowales sie nia

Gość jakie
twoja była... wiec co ty chcesz sam piszesz że z nia zerwałeś wiec dlaczego ma nie miec kogoś ...

Gość demiii
autorze ale jestes smieszny dziecinny i jaka zgryzota przez Ciebie przemawia...gdy moj byly facet ktory mnie meczyl..a po tygodniu odnalazl milosc zycia tylko sie ucieszylam ze mi da juz spokoj a Ty co odczyniasz?? '' sciagnela te zdjecia co mialam z nad baltyku''' hahahaha to mnie rozpierdolilo... kurde przebila Cie Tunezja hahahaha...ciesz sie ze dala Ci spokoj...i ona nie swiadczy o wszystkich kobietach tylko o tym gatunku na ktory Ty sie zdecydowales....

Gość annodomini2010
tu pasuje to zdanie: ale masz problem