Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedzi

CIĄŻA? PILNE!

Polecane posty

Gość Proszę o odpowiedzi

Witam. W dni płodne ( wyliczone kalendarzykiem i potwierdzone obserwacją śluzu ) uprawiałam seks z chłopakiem. Mieliśmy prezerwatywę, nie zsunęła się i w ogóle nic się jej nie stało a dodatkowo on kończył .. na moim brzuchu ( wyszedł sporo przed wytryskiem, jakieś 5 minut ). Wiem, że w takiej sytuacji ciąża jest niemożliwa, ale ja boję się, że pewną ilość spermy mogłam przenieść w okolice intymne ( nie do pochwy tylko tak z zewnątrz, o choćby w toalecie przy podcieraniu, bo już sama nie pamiętam czy ręce umyłam...:( ). Czy gdyby tak się stało to istnieje duże ryzyko ciąży ? Plemniki chyba nie przedostały by się dalej ? Dziękuję za odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedzi
upupupup!

Gość frdzik
nie ma takiej możliwości że zajdziesz w ciążę

Gość ethshsdfgs
frdzik co ty pieprzysz, dziewczyna sie pyta...wwiec trzeba jej prawde powiedziec...tak prawdopodobieństwo że jestes w ciązy jest bardzo duże, za 9 miesięcy twoja mama bedzie już szczęśliwą i zadowolona babcią

Gość Proszę o odpowiedzi
Nie jestem z gimnazjum, dawno je skończyłam ;) Ktoś niżej -> dziękuje

Gość Proszę o odpowiedzi
Nie Kochanie, 4 lata temu :)

na "kochanie" to chyba jeszcze nie jestesmy, a jak mialas za malo godzin bilogii w szkole to zapierdalaj na korki zamiast w necie siedziec o tej godzinie!

Gość antypatologia
Nie, na 99 proc. nie jestes w ciazy, ale skoncz z seksem poki co, bo jak masz tak panikowac, to nie wiem, czy to zdrowe.

Gość Proszę o odpowiedzi
No właśnie mam zamiar skończyć narazie, póki nie jestem chociaż w małym stopniu gotowa na dziecko :) Bo to bez sensu. Zapłać mi za korki to pójdę ;)

zaplacilabym gdybym miala gwarancje ze taki matoł jak ty dobrze je wykorzysta :o niestety brak takich gwarancji. ehh tak to jest jak dzieci sie zabieraja za robienie dzieci :o to powinno byc karalne i to nietylko do 16 roku zycia,ale co najmniej do 25 :o

a wiesz ci jest ciekawe - ze nikt cie nie musial uczyc jak dawac za przeproszeniem dupy, ale jak juz by bylo z tego dziecko to panike siejesz na całą wieś :o jestes zalosna.

Gość Proszę o odpowiedzi
No dokładnie :) A teraz już wyjdź :)

Gość Proszę o odpowiedzi
Dobranoc ;););)

Gość Proszę o odpowiedzi
Karaluchy pod poduchy :*:*:*:*:*:* ....:D

Gość Proszę o odpowiedzi
To Ty nie łapiesz ironii, którą była moja ostatnia wypowiedź, haha :D Ale cóż... INTELIGENTKO ... :D

Gość do autoraa
Taka możliwość jest że zajdziesz w ciążę, ale coś mi się wydaje że to prowokacja. Chłopak wyszedł z ciebie 5 minut przed wytryskiem ? No nie żartuj.

Gość Proszę o odpowiedzi
Nie to nie prowokacja :) Wyszedł tak dużo wcześniej.. no nieważne, grunt, że ja wiem czemu. W każdym razie to prawda :)