Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modnisia modnisia

co myslicie o firmie atmosphere? dobra słaba wiocha modna?

Polecane posty

Gość mada jest dobra..
dla prostaków bez własnego stylu i osobowości

Moze H&M jest postrzegany jako normalna sieciowka,ale Zara wcala nie jest taka tania, bo szpilek za 100 euro nie nazwalabym tanimi. Maja fajna przeceny, bo dochodza nawet do 70 procent wiec wtedy mozna sobie cos fajnego upolowac :)

Gość modnisia modnisia
no nie wiem jak tam zagranicą, nie jestem to nie wiem, ale na pewno zawsze jesteśmy w tyle za zachodem jeśli chodzi o modę... pamiętam jak w 2007 roku były modne te kalosze w kwiatki...do nas to przyszło dopiero jakoś niedawno ale i tam mało..założę się że rozkwit będzie za rok , dwa albo wcale... heh to śmiesznie, że takie dzikie tam tłumy , dobrze że jest allegro i można bez wychodzenia z domu coś kupić

Gość miauuuuuuuuu
jeszcze raz powtorze atmosphere to firma produkujaca ciuchy dla primarka. a primark to z kolei najtansza siec sklepow odziezowych w uk. ja osobiscie tam juz nie kupuje po pierwsze- dlatego ze uwazam ze ubrania sa slabej jakosci- 3 prania i ciuchy nadaja sie do wyrzucenia po drugie- czesto po powrocie do domu i dokladnym obejrzeniu okazywalo sie ze sa w nich dziury! po trzecie- jako najtanszy sklep nie ma tam mozliwosci kupienia rzeczy w wersji dla wysokich- czyli wszystkie spodnie sa na mnie za krotkie jedyny plus- maja swoja rozmiarowke i w primarku nosze 36 a normalnie 40- wiec mozna sobie poprawic troche humor ;) jak ktos szuka rzeczy na jeden raz to ok ale nie sadzcie ze pochodzicie w tych ciuchach dluzej pozdrawiam

Gość a co mi tam, bedę pijaczką
Mam właśnie na sobie sukienkę z atmosphere. Przegrałam? 😭 Poza tym mam jeszcze kilka ubrań z tej firmy. Wprawdzie nigdy nie przywiązywałam do nich znacznej wagi. Nie pamiętam tez ile to mnie kosztowało. Lecz mimo to chyba nie są takiej złej jakości, bo jeszcze wszystko się dobrze trzyma :classic_cool:

To zalezy co sie kupuje w Primarku, bo na przyklad skarpetki maja swietnej jakosci ;) Ja jak juz pisalam wyzej, w niektorych rzeczach chodze od kilku lat i wygladaja dobrze, a niektore po jednym praniu nadaja sie tylko do chodzenia po domu. Lubie jeszcze ich bizuterie, bo maja naprawde duzy wybor. I ladna bielizne, ale raczej na male biusty. I dodatki typu jakies szaliczki, apaszki itp. Stroje kapielowe i akcesoria na plaze. Moja siostra kupila sobie kilka lat temu szpilki za 5 euro, ktore ma do tej pory i sa to jedne z najwygodniejszych butow jakie posiada.