Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modnisia modnisia

co myslicie o firmie atmosphere? dobra słaba wiocha modna?

Polecane posty

Gość modnisia modnisia

bo różne ą opinie jedni że elegancka inni że szmaty :(

Gość uwielbiam atmosphere
dla mnie to są tanie ciuchy o świetnej jakości i wyglądzie :P no i na mojej wiosce nikt takich ciuchów nie ma :classic_cool:

Gość sophie123456789
na pewno mają modne ciuchy(oczywiście zdarzają sie wyjątki), ja jeszcze nie trafiłam na 'szmaty' ale na ubrania wykonane z b porządnej bawełny, miłej dla ciała i dobrze zachowującej sie w praniu, wg mnie firma jest ok, ale to tylko moje zdanie, ktoś może mnieć złe odczucia

Gość sophie123456789
no i tanie trzeba dodać jak powiedział przedmówca

Gość modnisia modnisia
kurcze...ja pierwszy raz słyszałam o tej firmie 2 lata temu od koleżanek na studiach, byly to dziewczyny z malych miasteczek, ale świetnie ubrane więc myślałam że Primark, atmosphere to coś z wyższej półki :( a teraz jak podkreślacie że tanie ... :( ale czy o równie kiepskiej renomie jak Amisu/Jeans Club/cropp town? bo własnie kupiłam sobie troszke ubrań atmosphere na allegro myśląc jakie to WOW ale teraz widzę że nie najlepiej zrobilam :(

Gość tutek-srutek
a czy nazwa firmy jest w ubraniu najwazniejsz? Nie badzcie glupie, skoro cos jest dosc dobrej jakosci, dobrze sie nosi, ma dobry dla Was fason a i przystepna cene, to zaraz musi byc wiocha, bo za tanie?? Kuzwa, nie sztuka sie ubrac za wielka kase, sztuka jest zrobic to za niewielkie pieniadze.

Gość modnisia modnisia
raczej chodzi mi o to że myślałam że zrobiłam wielki interes kupujac jakieś ciuszki a teraz jak mówicie że są zawsze tanie to widzę że już nie taki interes znowu :P a ile orientacyjnie kosztują u nich koszulki , spodniczki sweterki ?

Gość jak byłam w niemczech
to kupiłam pełno bluzek za 2 euro i sukienek za 5 euro :D ale były na wyprzedazy, nie pamiętam ile normalnie kosztowały:D ale ciuszki boskie wg mnie i wyglądają na duzo droższe:D

Gość ona1919
ja mam torebkę i buty i wcale nie narzekam :) bardzo w porządku i z wyglądem i z jakością

uwielbiam atmosphere ^^ mam kilka rzeczy i wg mnie są dobrej jakości.

Gość na allegro nie radzilabym
kupowac ich ciuchow, bo nieźle sobie laski zarabiają na naiwnych modystkach ;)

a z primarku zamówiłam ostatnio dwie bokserki z żabotem i są świetne ;) także polecam

Gość modnisia modnisia
no właśnie zastanawia mnie jak to w Polsce jest, bo Wy podajecie ceny w Euro i Funtach, a w złotówkach?? bo tu głównie na allegro jest tak? a ja własnie tam kupiłam :( mowicie że to ściema?? :( czyli co fałszywe metki? gorsza jakość? poza tym nie widziałam w Polsce ani jednego butiku Atmosphere (przynajmniej w Wawie) hah a ja myślałam że to coś eksluzywnego :D jak top shop albo mango

ja jestem baaardzo zadowolona,w szczegolnosci ze sweterkow,mam ich kilka,i naprawde sa "niezniszczalne". Mam naprawde bardzo duzo ubran tej firmy.

Gość modnisia modnisia
za taką kieckę włałsciwie tunikę ile byście dały? pytam przez ciekawość , bo nie wiem czy bardzo przepłaciłam czy może jednak nie, zaraz jak pozgadujecie to wkleje linka do tej aukcji, bo już jest zakończona niestety ...

Gość na allegro nie radzilabym
nie wiem czy podrobki, myslę, ze one kupuja te ciuchy za granicą za kilka euro / funtów i sprzedaja w polsce na allegro duuuuzo drożej:O i tyle

to nie podróbki. na allegro są to rzeczy sprowadzane z uk z oryginalnymi metkami :D

to jest marka ktora produkjue jedynie dla primarka. a primark jest najtanszym nabarzdiej obleganycm sklepem z ciuchami w uk. ogolnie kojarzy mi sie z taniocha, ale co wejde to wychodze z dwoma wypchanymi torbami za ktore place lacznie 30-40 funtow:) do tych cen co podalam trzeba sobie pomnozyc x5.

Gość modnisia modnisia
czyli 20 - 30 zł ? wow :D no czyli nie zrobiłam najgłupiej kupując ją za 11,50 zł tu link do aukcji, jakby kogoś interesowało , sprzedający ma dużo innych przedmiotów jeszcze kupiłam spódniczkę http://www.secretatmosphere.republika.pl/2-1.JPG na ile byście wyceniły?? ja to się boję że będzie za ciasna...ale nie mam żadnej mini to pomyślalam że co mi szkodzi

Gość modnisia modnisia
znowu nie wkleił się link no kurcze :o http://allegro.pl/item1090007361_atmosphere_kwiecista_36_nowa_1759.html tu więcej fotek, głównie się skusiłam jak zobaczyłam powiększenie tej bluzki i ten materiał, bo strasznie się pocę, i nie znoszę sztucznych materiałów mam nadzieję że to będzie naturalne i przewiewne , ale też nie przezroczyste :o

Gość mozesz podac tego linka na all
allegro?;)

Gość nhddfnhgf
byłam rok temu w Londynie. w Primarku byłam raz pierwszy i ostatni. co z tego, że ciuchy cenowo i jakościowo są dobre, jeżeli są tam niebotyczne kolejki! dupa o dupę dosłownie szoruje, a o przymierzeniu czegokolwiek bez stresu nie ma mowy. w sklepie jest jeden wielki bałagan. zdarzają się też buble, ciuchu tarzające się po podłodze i tego typu rzeczy. nawet nie wiem jak tam jest podczas wyprzedaży... zdecydowanie mam złe zdanie o tym sklepie. kupiłam tam czarną torbę w wisienki i trzy bawełniane koszulki. tyle. ciuchy jednak przywodzą mi na myśl te ze stadionu. może i fajnie jest mieć ubranka z Atmosphere, bo takie angielskie i w ogóle, ale za specjalne to one nie są.

Ja tez kupuje w Primarku, ale na pewno nie dlatego,ze maja tam ciuchy dobrej jakosci, ale dlatego,ze jest tanio i nawet jesli zaloze cos tylko kilka razy to i tak bedzie to dobrym interesem ;) Czasami na wyprzedazach mozna kupic rzeczy za 1 euro wiec naprawde trydno stamtad wyjsc z pustym koszykiem ;) Kilka rzeczy mam juz od kilku lat i w sumie wygladaja ciagle calkiem niezle:) Moj narzeczony zanim mnie poznal, to nawet nie wchodzil do tego sklepu. Wielu z jego znajomych tam nie kupuje, ale tez z drugiej strony wielu zamoznych ludzi robi tam zakupy dla dzieci, bo lepiej kupic kapcie za 5 euro niz 20 :P

Gość modnisia modnisia
no dzięki za opinie, na pewno w UK jest inaczej to odbierane niż w Polsce, z tego co czytalam to H&M i inne Zary u nas są postrzegane jako świetne a za granica też jako taniocha i wiocha, na pewno jak mam wydac 10 zł to już wolę na takie z metką atmosphere niż jakimś huang gang bziang które prują się i nieelegancko wyglądają... linka zarzuciłam , generalnie ten sprzedający ma sporo aukcji jeszcze niektóre zaraz się kończą http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3472571 :D

Gość jak na tak niską cenę
maja dobrą jakosc

nddn, ja jak juz cos musze przymierzyc to robie to na srodku sklepu. Nigdy nie stoje w kolejce do przebieralni. Poza tym jesli w domu uznam,ze cos jednak nie lezy za dobrze zawsze mam prawie miesiac na zwrot towaru.