Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fntnnhnhnnh

były 4 miesiace po zerwaniu wciaz wypisuje mi chore rzeczy;/

Polecane posty

Gość fntnnhnhnnh

na gg czy innych portalach pisze ogolnie o naszym seksie w wulgarny chamski sposob chociaz sam błagał o wiele rzeczy i przysiegał milosc po grob poza tym chwali sie nowymi dziewczynami a jeszcze kilka dni temu błagał o powrot;/ chory człowiek nie odpisuje mu staram sie nie zwracam uwagi na jego obrazliwe wiadomosci nie moge zmienic nr tell mam umowe poza tym zerwanie bylo wyłacznie z jego winy! to on własnie pił, szarpał mnie, awantturwał sie i miał konflikty z prawem wiec jakim prawem smie mi cos takiego pisac!!!? az sie boje co jeszcze wymysli chory debil

gg i inne takie można zmienić, na portalach go zablokuj, w tel tez się da zablokować numer a sms-ów nie czytaj i tyle... tylko dlaczego nie zrobiłaś tego wcześniej... bo wtedy błagał żebyś wróciła a to było ok?

Gość iw89
zmień numer gg i zwróć się do operatora sieci telefonicznej z której korzystasz aby z jego numeru wszelkie połączenia były zablokowane

Gość fntnnhnhnnh
zrobilam to wczesniej jest zablokowany na nk itp tyle ze na gg nie byl zablkowany bo usunełam jego nr teraz juz jest blokowanie numeru w plusie kosztuje zreszta on mam niejeden numer;/ czkam az umowa sie skonczy i koniec zmieniam numer! on naprawde ma cos z glowa najpierw wielce kocha a teraz nie daje zyc;/ chociaz sam jest tego winien co sie stało i bardzo dobrze o tym wie

Gość fntnnhnhnnh
;/

Gość fntnnhnhnnh
?

Gość amicadilmondo
bez watpienia facet jest niedojrzaly emocjonalnie... moze chwali sie nowymi dziewczynami ( o ile one istnieja w ogole) z checi zemsty na Tobie, moze chce Ci dopiec... co do blokad to juz napisano wszystko na ten temat...

Gość fntnnhnhnnh
jest zablokowany wszedzie gdzie sie da ale wtedy pisze z obcych kont numerów cwany jest;/ po prostu musze pousuwac wszysko;/ gg nk masakra

Gość fgtrgtg
podejrzewam ze on troche psychiczny jest;/ ma cechy psychopaty ktore ujawniły sie po paru miesiacach zwiazku wczesniej super udawał/

Gość heheheheheh
sorka, ale może nie ogarniasz do końca.

Gość fgtrgtg
;/

Gość ef ka gie um ce bum ce
Pogubiłbym się chłopaczyna

Gość fujara12
I tak to bywa gdy do uczuć zabierają się niedojżałe dzieci. Jak się kogoś spotka to wpierw trzeba POZNAĆ a dopiero po zastanowieniu dać dowód miłości. Zresztą czy danie d..y to jest dowodem? chyba co najwyżej jak w tym wypadku głupoty. No i co? Warto było? Napisz lub opowiedz wszystkim jego znajomym, jakiego to on ma małego, i jak tylko go wyjmie na świerze powietrze to mu od razu więdnie, a tak w ogóle to robi to jak królik dwa ruchy i już mokry i nie nadaje się do powtórnego użycia, bo ma organik w zaniku. fntnnhnhnnh olej jego olej temat i w ogóle o nim zapomnij. Na zdrowie Ci to tylko wyjdzie. A ten jeden , mądry, no może nie przystojny, ale ten który pokocha i którego Ty pokochasz jeszcze się pojawi, no może nie dzisiaj, nie w tym tygodniu, ale napewno kiedyś