Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inspector Hollywood

Kościotrupy w mini spódniczkach

Polecane posty

Gratuluję szacunku i podejścia do kobiet :O Oczywiście mało kto pomyśli, że są też inne przyczyny nadwagi jak 'obżarsto, głupota i lenistwo', najlepej nazwać 'tucznikami' i 'słonicami', kogo by obchodziło coś takiego jak uczucia czy osobowość "Zgadzam sie z tymi tucznikami. U mnie tez sie tego sporo pojawilo. Strasznie tluste dziewczyny sa w tym roku." To brzmi jakby koleś szukał mięsa z dziurą :O, przepraszam za dosadność. Boli mnie to jako kobietę, zastanówcie się, bo w tym kraju nigdy nie będzie lepiej między ludźmi z takim podejściem bez szacunku, wzajemnym poniżaniem i krytycyzmem

Gość babeczka do wzięcia
Chyba jednak moda się zmieniła i faceci wolą grubsze. Ja szukam kochanka i z moimi wymiarami (88-60-87), rozmiar "s" lub "xs", miseczka "C", ładna buzia, ładne włosy, władne paznokcie, nie mogę nikogo wyrwać :O

Gość babeczka do wzięcia
Co za różnica? Faceci chodzą teraz z krąglejszymi.

Gość Co racja to racja,
kobiety w rozmiarze xs czy s faktycznie wygladają makabrycznie, ale zawsze mogą przytyć i wygladać jak prawdziwe kobiety.

Gość giaana
Niestety, nie moga. Probowalam i nie wychodzi:( a chcialabym przytyc jakies 5 kilo.

Gość babeczka do wzięcia
Giaana jakie masz BMI? Bo u mnie to nawet nie jest problem, że "nie mogę" przytyć. Ja się sobie taka podobam. Dobrze się z tą wagą czuję więc przytyć nawet nie próbowałam. Nie będę się specjalnie pasła żeby jakiś typ uznał mnie za atrakcyjną skoro jest to moja "waga naturalna". Dziwi mnie tylko, że to, co jeszcze rok, dwa, trzy lata temu było śliczne (a nawet byłam tęższa od uznanych za najśliczniejsze) teraz się nagle stało brzydkie i wręcz niestosowne.