Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inspector Hollywood

Kościotrupy w mini spódniczkach

Polecane posty

Gość 435904305438
Dramat... juz wole te grube, powaga.

Są wyżsi :P dla, których i tak będę tylko kurduplem :P ale moje sto osiem sześć w zupełności mi wystarczy. :)

Gość myślimy ze takie kobiety nie
istnieja

są odstraszające bo nie dość że ma się wrażenie jakby zaraz je miał wiatr porwać lub miały by się połamać to jeszcze nie ma na czym oka zawiesić :o

Bo na wszystkich i wszystko patrzę z góry. :P "Perwersja" więc nie dziwię się że mogłaś sobie mnie wyobrazić w ponad ludzkich rozmiarach. ;) ale zostańmy przy "kurduplu" bo to co siedzi mi w głowie i mam między nogami, mogło by Cię jeszcze o orgazm przyprawić. :P

Gość Znaczy masz chuja we łbie
nowy :D ?

Gość Klara1000101000
Wolę kościotrupy niż spasłe prosiaki truchtające półnago po ulicach. Chude jest ładne, kształtne, estetyczne. Grube jest wstrętne, rozlazłe, chorobliwe i obrzydliwe. Wolę za chude niż choć trochę grube.

Chamie 🖐️ :D Gołąb mi chyba zdechł, wszelkie próby reanimacji póki co spełzają na niczym ;)

Jeśli chodzi o eksperymenty kulinarne to ja póki co pozostanę przy ruskich kopytkach :p ;)

Gość darmowa informacja
Anorektyczki trzeba podkarmiać, anie ubierać w mini!

Wszystko jest na swoim miejscu pomarańczowy bocie. :) Co znaczy że nie myślę już tylko główką żołędzia, jak tobie się wydaje a chociaż by dla kaprysu lubię sobie nadwyrężyć nieco swoją ostatnią żywą szarą komórkę. :) 🖐️

Gość darmowa informacja
spaślaki trzeba wysłać do roboty i oderwać od koryta a nie stroić w ciuchy z sex shopu bo bardziej im przystoją worki po kartoflach.

Na razie worki po ziemniakach, czy kartoflach, pyrach czy jak tam są nazywane w mniej lub bardziej znanych, zakątkach tego kraju, nie kreują mody :O ale cierpliwości :) Tylko później nie udawaj zdziwionego :D 🖐️

widzialam taKA w piatek,wysoka jak zyrafa,a chuda jak patyk. Ubrana oczywiscie w krotkie spodenki,wygladala okropnie. Uda miala strasznie chude,tak jakby kosci byly tylko powleczone sama skora...fuj.

Gość artek_b
oczywiście lepsze są uda trące o siebie, spocone, pozaparzane i śmierdzące. Pokryte cellulitem i krostami. Trzęsące się jak galareta. Ale ja chciałem z innej beczki. A bądźcie sobie grube. Ubierajcie się jak lafiryndy, cuchnijcie czym tam sobie chcecie (bo tymi krótkimi łapkami do dziury w dupie nie sięgacie więc podcieracie się symbolicznie a też pocicie się jak wieprze). Ale dlaczego do jasnej cholery wszędzie zajmujecie dwa, trzy, cztery miejsca? jakim prawem? Chcesz siedzieć na dwóch miejscach i jeszcze zwisać z fotela - płać za dwie, trzy, cztery osoby. Tyle zajmujesz - tyle płacisz.

A tak gdybym miał wybierać opasłą albo anorektyczkę to od razu bym wybrał grubą. Tam przynajmniej jest do czego się przytulic gdzie głowę położyć a chude anorektyczki niech się położą na plecach i wypną pierś ich żebra będą wyraźnie widoczne. Na takich szkieletorkach można tylko zgrać jak na Ksylofonie.

Gość artek_b
A tłuściochy są ofiarami własnej głupoty, lenistwa i obżarstwa. I co gorsza. Jest ich u nas coraz więcej. Wychodzę do miasta i czuję się jak w chlewie. Same tuczniki a pomiędzy nimi przemykają ludzie :O

Gość artek_b
Jeśli ktoś wychodzi z założenia "lepiej w smrodku niźli w chłodku" to proszę bardzo. ja tam tłuściochy ignoruję. nawet jak pytają o godzinę

Gość artek_b zluzuj chłopcze
Gdzie ty te tłuściochy pokryte krostami widzisz na ulicach? Bo ja widzę ładne dziewczyny, co najwyżej z lekką nadwagą, dobrze ubrane i zadbane. Chyba w swoich mokrych snach koniobijcy je widzisz :D Prześladują cię spocone grubaski z krostami? Może by tak psychiatra ;)

Gość artek_b
No to kurwa mam pecha i żyję w mieście tuczników. U mnie pojawiło się ogromnie dużo otyłych (nie z nadwagą tylko wyraźnie otyłych). W większości kobiety. Coś okropnego.

Gość artek_b zluzuj chłopcze
Cóż, "tucznik" jest pojęciem względnym. Podejrzewam, że te laski są otyłe tylko w twoim spaczonym umyśle onanisty, zafiksowanym na dziewczynie z jpg. w nazwisku ;) W Polsce wciąż otyłość jest problemem marginalnym w porównaniu do innych krajów europy. Więc po prostu nie wierzę, że stada młodych słonic galopują ci po ulicach :D Po moich nie galopują, a mieszkam w regionie, gdzie dziewczyny są raczej dorodne (typ piersiatej dziewoi) ;)

Gość Drągal234
Zgadzam sie z tymi tucznikami. U mnie tez sie tego sporo pojawilo. Strasznie tluste dziewczyny sa w tym roku.