Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdffffffffffffffffffffffff

CZY TO TAK DO KOŃCA FAIR?????

Polecane posty

Gość 1234567890987654321
a i jeszcze jedno obiwazkiem rodzicow jest dostarczenie srodkow utrzymania i wychowania a takze srodkow do rozwoju utrzymanie to jedzenie dach nad glowa i ubrania leki a wychowanie czyli ksiazki dodatkowe zajecia pomoce naukowe przednioty do relizowania pasji rozwijania zainteresowan talentu

Gość Majka . . :)
Loooser idz klaskac do rubika zamiast wypisywac jakis bzdur na forum

Gość WYJMIJ DLA SIEBIE
Idz do opieki społecznej,tylko powiedz że rodzice tylko mieszkanie,a ty pełnoletnia i nie chcą cię utrzymywć/ o żarciu nie gadaj/by nie liczyli ich dochodów,moja matka napisała mi takie zaświad.,mam 250 złmies.,do urzędu pracy dają staże,a ja po ojcu rentę mam do 26 bo się uczę,i to 500,więc i tego można dojść

Gość 8765434ja
tak bo Wam wszystko sie należy, bo takie jest prawo, sra tatata, prawdziwe życie tak Wam da po tyłku ze sie nie pozbieracie, z takim poglądem na świat, królewny, PASOZYTY

Gość darmowa informacja
Spodnie i zakryty dekolt świadczą o inteligencji niesamowitej!

Gość mi rodzice tez
mi rodzice tez nie dają. Więc kradne ;]

Gość darmowa informacja
Są kobiety inteligentne . . . drobne blondynki naturalne z oczyma niebieskimi czy zielonymi, a mają ciała zakryte . . . nogi i dekolt oraz frywolne loczki. Nie ukazują swojej seksualności, a są demonami seksu i temperamentem przebijającym nie jedną cycatkę, dupiatkę, czy nogatkę . . . Skoro wolisz spodnie od sukienki to jeszcze nie czujesz się prawdziwą kobietą . . . Zwiastuje to rozwój psycho-seksualny w trakcie dojrzewania. Ty masz chociaż na adidasy, a reszta nie ma co do garnka włożyć! http://www.pajacyk.pl/

Gość vdffffffffffffffffffffffff
smiac sie chce jak to czytam, a czego ja wymagam?? haha, o kosmetykach już nie mowie bo i tak bym nie dostała, biore podkład mamy jak mi się uda, bo jest pod kluczem, piszcie co chcecie, jasne mozna napisac, że ma jedzenie na co makijaz, na co klapki itd. jasne pewnie by sie bez tego obyło bo to nie jedzenie ale przerzućcie to na życie codzienne, dobra jeden sie nie maluje itd, ale ja to robię, a nawet na to nie mam, rozgląda,m się za pracą, ale łatwo nie jest, a tak szczerze looser to wiekszego kretyna nie słyszałam