Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie dostałyście

wasze pierścionki zaręczynowe wklejajcie fotki kobietki

Polecane posty

Bo mi tak jakos wygodniej jest :D Nosilam tez na prawej, ale nie pasuje mi tam :P :D

Gość Dziewczyna, szukajaca pracy
Ja też noszę na lewej ręce , nie wiem dlaczego. A to różnica jakaś jest ?

W Polsce tradycyjnie nosi się na serdecznym palcu prawej reki :) Z tym, ze to i tak znaczenia nie ma ;) Obraczke tez bede nosic na lewej dłoni :)

Gość sylweczka86
W Polsce tradycyjnie nosi się na serdecznym palcu LEWEJ ręki!! Poczytaj sobie o tym. Chociaż zdecydowana większość dziewczyn zakłada na prawą dłoń

No wlasnie kiedys czytalam i nigdzie nie znalazlam, zeby nosiło się na lewej (w Polsce zgodnie z tradycja) ;) Podaj jakies źródło, to sobie wtedy doczytam :)

Gość ,jbhligkifyu
a dla mnie najbardziej sensowne wytłumaczenie jest takie pierscionek zareczynowy przed slubem nosi sie na palcu serdecznym prawej dłoni gdyz jest to oznaka ze jest sie juz zajętą zaręczoną gdyz na tym palcu wkrótce pojawi sie obrączka w dniu slubu zaręczynowy przenosimy na palec serdeczny lewej dłoni a na miejscu pierscinka gości teraz obrączka :) tak zawsze powtarzała mi mama

Gość Dziewczyna, szukająca pracy
No mi też mama tak mówi ;) Ale mi jest wygodniej na lewej rece ;) Obrączkę będę nosić na prawej ;)

Gość AniaMi aniami
Hurrra! Dziś deszczowo, a ja właśnie się zaręczyłam! Dostałam piękny pierścionek impressimo! Zawsze chciałam taki większy i bogatszy i marzenie się spełniło. No to teraz się pochwalę :) http://zapodaj.net/bf2582ae1d85.jpg.html http://zapodaj.net/dedb382fc823.jpg.html Mój facet strasznie się nabiegał i cięzko mu było coś znaleźć. Wszędzie są takie bardziej delikatne. Udało się :)

Gość kociara89
Ja mam pytanko do dziewczyn noszących pierścionki z Apartu od roku lub dłużej , zadowolone jesteście? Jak je czyścicie? Ja dostałam kilka dni temu włąśnie złoty pierścionek z Apartu , dokładnie ten http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,227 stąd moje pytanie. Pozdrowienia dla wszystkich szczęśliwe zaręczonych :)

Gość cotojest?
co to sa ,,kobietki,,?

Gratuluję zaręczonym :) Ja czekam z niecierpliwością na ten dzień! Mam nadzieję, że kiedyś się doczekam :) A jak już się doczekam też Wam pokażę swój :) Pozdrawiam

Gość bchydnskjks
Ja od ponad roku noszę pierścionek z Apartu i bardzo sobie chwalę. Nic się z nim nie dzieję, nie rysuję się ani nic z tych rzeczy. Nie dbam jakoś specjalnie o niego, jedynie od czasu do czasu przecieram go miękką ścierką. Pozdrawiam i gratuluję zaręczyn.:-)

Gość A to mój:)
strona druga,Nr wzoru: 161.105

Gość A to mój:)
Ładny?:)

Gość edik
ten 161.105 mozesz zorbic jego zdjeciena swojej dloni? chcialabym obaczyc ja wyglada na reku czy to oczko nie za duze jest. co tez mi sie n strasznie podoba

Gość nietypowy zaręczynowy
http://tnij.org/ns5a co prawda nie wygląda jak typowy zaręczynowy ,ale i tak mi się podoba.Przynajmniej nie jest oklepany

Gość trzeba przyznać że podszyw
no ten nietypowy zaręczynowy jak dla mnie wygląda właśnie jak typowy :p

Gość nietypowy zaręczynowy
zajrzyj sobie na stronę apartu czy kruka w kategorię zaręczynowy,to bedziesz wiedziała co to jest typowy pierścionek zareczynowy

Gość nasdhjhjwhe
@ AniaMi aniami sorry, ale szkaradzieństwo.....

Gość sweet87
w3iekszosc dziewczyn pokazuje zdjecia pierscionkow ze stron skopiowane.. a nie na palcu temat brzmi wasze pierscionki zareczynowe a nie wasze wymarzone czy jakie bedziecie mialy.. zreszta jak widze pierscionek jak u niektorych za 8 tys..prosze was watpie ze przecietnego faceta stac na to.. zreszta co za roznica czy dostane za 100zl czy 2.000 wazne ze dostane i uczucia sie licza a nie kasa i na pokaz..co z wami???

Gość ludzik123
no jednak jest pewna roznica... chodzi o to by jednak dla faceta kupno pierscionka bylo jakims tam wysilkiem a nie ot tak wyciagnieciem grosika z portfela... wtedy widzisz czy facet jest zdolny by w jakikolwiek sposob poswiecic swoj interes dla Ciebie...