Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystiankowa

dobry i tani salon kosmetyczny w Krakowie

Polecane posty

Gość ula której ukradli nick
09:18 [zgłoś do usunięcia] 74malinka Polecam Studio Zdrowej Sylwetki przy ul. Kapelanka 6a. Profesjonalny personel, miła atmosfera, szeroki zakres usług i przystępne ceny.Warto skorzystać x podpisuję się :)

Ja dodam od siebie Yasumi - Instytut Zdrowia i Urody przy ul. Bonarka 11. Na plus - młode i sympatyczne panie. Super ładny wystrój. Plus za cierpliwość i odpowiedź na każde pytanie. Potrafią wysłuchać i doradzić a nie wcisnąć byle zabieg.

A ja polecam Active Woman na Józefińskiej. Robiłam tam już mikrodermabrazję, hennę, regulację brwi, a teraz chodzę na zabiegi kwasem glikolowym. Jestem bardzo zadowolona. Robią też wszystkie depilacje itd., a także masaże. Prowadzą też fitness. To takie fajne rodzinne centrum aktywności dla kobiet. Miejsce jest kameralne, bardzo fajna atmosfera - polecam :)

Potwierdzam słowa Rzekotki. Najważniejsze to konsultacja ze specjalistką na odpowiednim poziomie, która potrafi dobrać optymalne dla rodzaju skóry zabiegi i kosmetyki. Z tego, co wiem, to do tego Yasumi często zagląda sama Ewa Wachowicz, ale nie ma się co dziwić, bo poziom usług mają bardzo fajny.

Gość magdallinka
Ja moge zarekomendować salon Odrodzenie. Wielkie specjalistki. Salon prowadzony przez mamę z córką. Córka wyssała wiedzę z mlekiem matki :) Bardzo duże doświadczenie zawsze indywidualnie dobierają mi zabieg. Córka robi masaż psychosomatyczny twarzy do zabiegów niesamowite uczucie bo każda ręka robi inny ruch. Poezja ruchów

profesjonalnie i tanio jest w Centrum Urody Rumianek, szczególnie że ciągle tam mają jakieś rabaty.. mega plus jest taki na pierwsze 3 wizyty dostaje się upust coś koło 30% .. przynajmniej kiedyś tak było. No i ostatnio sobie jeszcze wylosowałam darmową hennę z regulacją na mikołajki, więc tym to już naprawdę zdobyli serce biednej studentki ;);)

Gość Oleńka017
Dobry i niedrogi jak na taką lokalizacje (tuż przy Galerii Krakowskiej) i jakość usług jaką oferuje jest Black Pearl.

Gość gość
Ja najbardziej lubie Black Pearl przy ul Szlak :)

Gość KlaudiaJ
Z salonów jakie ja znam, to mogłabym Ci polecić salon Vici Hair & Beauty Clinic. Sama zastanawiam sie czy nie skorzystać u nich z zabiegów kriolipolizy. Mam trochę zbędnego tłuszczyku na udach i brzuchu. Chciałabym sie tego jakoś pozbyć a widziałam tutaj http://www.vicihair.pl/#!vici-hair--beauty-i-kriolipoliza/c1cw1 że wykonują takie zabiegi. Można efekty były by zadowalające.

Gość gość
Też jak kilka dziewczyn powyżej chodze do black pearl, dojezdzam do nich az z konca Huty, ale w poblizu niestety nie mamy tak dobrego salonu. Ostatnio robiłam u nich bajelaz i wyszedł bardzo ładnie.

Gość gość
Ja jestem zadowolona najbardziej z Magii Day SPA. Fajne miejsce, klimatyczne, z miłą obsługą, fajnie zaaranżowane. Zawsze wychodzę stąd zadowolona.

Gość BarbaraOl
Tez polecam Black Pearl, swietny salon. Ostatnio byłam na zabiegu Retix C, swietnie regeneruje i wygładza skóre.

Gość motylek402
Od kilku miesięcy chodzę na manicure hybrydowy do Pani Eleny z salonu Vici na św. Sebastiana. Manicure wykonywany jest świetnie, super się trzyma na paznokciach, nic nie odpryskuje. Wiem, że wykonują tam także inne zabiegi; może warto się zorientować. Na pewno więcej poczytasz na ich stronie internetowej.

Gość Urszula 090
Retix C jeszcze nie probowalam, ale maja bardzo fajne zabiegi Klapp w Black Pearl.

Gość gość
Dla mnie najlepszym salonem w krakowie jest black pearl :)

Gość Stokroteczka1995
Dla mnie tez :)

Gość gość
Popieram najelpszym salonem jest black pearl w Krakowie. Podpatrzylam u pani kosmetyczki ze stosuje krem znieczulajacy z lidokainą i sama tez zaczelam stosować- bo zawsze gdy coś się robi ze skórą to pomaga uśmierzyć ból. Swoją lidokainę kupiłam na naporost.pl Pozdrawiam serdecznie i liczę ze spotkamy się w dordze na zabiegi w black pearl:)

Gość gość
a ja polecam mały gabinet na ul.Batorego 4/1b. Cicho, wejście od klatki schodowej, jedna kosmetyczka Monika, nie namawia na nie wiadomo co, ceny niskie. Byłam na oczyszczaniu- 90zł. Następnym razem wybieram się na masaż pleców czekoladą.

Gość bibisia
Ja polecam odwiedzić Akademia HairXtend Poland. Akademia często potrzebuje modeli na których ćwiczą kursanci. Koszt usługi u kursanta jest bardzo niski, zwykle jest to tylko koszt zużytych materiałów. Ja ostatnio się załapałam i miałam za pół darmo zrobiony makijaż permanentny pod okiem profesjonalistów poleam więcej informacji tutaj http://www.hairxtend.pl/training/260

Gość gość
Trzymajcie namiary - http://revision.com.pl/ Oczywiście wiele zależy od tego, jakie macie oczekiwania, co jest do zrobienia, ale generalnie z tej kosmetyczki kawał profesjonalistki.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość bozena090
Rzadko chodzę do kosmetyczki, jedynie przed wiekszymi wyjsciami, ostatnio robilam makijaz i manicure w nowootwartym Black Pearl na Woli, bardzo fajny salon, przytulny z dobrymi cenami a jakosc usług bardzo dobra.

Gość aetkaoo1
Dzięki bozena090 za polecenie, wybralam sie wczoraj na manicure, jak na razie jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Tez chodze do Black Pearl, ale do tego na szlaku. Bardzo dobry.

Gość ZadowolonaJK
Ja tez polece Black Pearl, szczególnie zabiegi na twarz, pora akurat idealna na kwasy czy mikrodermabrazje. Ceny maja bardzo przystepne.

Gość gość
nie ufam reklamie black pearl. naprzeciwko G Krakowskiej to pewnie szukaja jeleni. jakos strona www i szyld do mnie nie przemawiaja. opinie tez rozne czytalam. wole bardziej kameralne miejsca

Gość zuzka097
Ja jestem stala klientka Black Pearl przy Szlaku, naprawde swietny i profesjonalny salon. Maja calkiem przyzwoite ceny, do tego zabiegi na naprawde wysokim poziomie

Gość gość
Świetny salon w Krakowie z bardzo wysokim standardem - http://revision.com.pl Ogólnie wszystko jest tam utrzymane na bardzo dobrym poziomie, można się dogadać, a przede wszystkim dają propozycje, na jakie sami byście nie wpadli...

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu chodzę do tego salonu w Krakowie www.sofibeauty.pl . Mam blizny po trądziku i dla tego zdecydowałam się na te zabiegi. Jestem już w połowie leczenia a efekty są bardzo widoczne.