Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystiankowa

dobry i tani salon kosmetyczny w Krakowie

Polecane posty

Gość gość
Ja chodzę do Źródła Piękna na Bronowicach do Pani Moniki. Ma tanie zabiegi w stosunku do jakości kosmetyków. Wiem bo trochę się interesuje kosmetyką. To jest też fajne,że umie doradzić zabieg. Poszłam na mikrodermabrazje i okazało się,że przy skórze naczyniowej nie można jej robić a 3 inne kosmetyczki nic mi nie powiedziały i robiły. Doceniam jej rzetelność i szczerze polecam

Gość barbaraopk
Jestem stałą klientka salonu Black Pearl na Szlaku, głownie chodze na zabiegi na twarz z serii Klapp, ale okazyjnie tez na manicure. Swietny i mega profesjonalny salon

Gość Iga00000
Tez chodze do Black Pearl, zgadzam się, ze to swietny i bardzo profesjonalny salon.

Gość gość
Może nie w Krakowie ale w Gdyni, fajnym salonem jest http://dolcevitasalon.pl koleżanka kiedyś opowiadała i postanowiłam się wybrać. Jednym słowem - super!

Gość gość
W Krakowie tylko Black Pearl :)

Gość gość
Dla mnie najlepszym miejscem na leczenie mojej cery jest Klinika Dr Legrand. To właśnie w tym miejscu zostałam otoczona profesjonalną opieką. Pani Menager troszczy się o mój komfort, a Panie kosmetolog mają wielką wiedzę, jedna z nich jest finalistą konkursu na najlepsza kosmetyczkę 2016. To dzięki nim moja skóra znów jest promienna i przedewszystkim nie mam już męczącego mnie trądziku. Polecam! https://www.drlegrand.pl/

Gość Sandra_F
Jeśli zależy Ci na jakości wykonywanych zabiegów, skorzystaj z usług "SCM estetic" - znajduje się przy ul. Grzegórzeckiej 67C/U14. Sama, regularnie poddaję się w nim manualnemu oczyszczaniu twarzy i mikrodermabrazji. Ceny może nie są najniższe, ale nie od dziś wiadomo, że za jakość należy płacić, prawda? ;-)

Gość gość
Salon Beauty & Health jest świetny polecam z całego serca

Gość Ulka9993
Dobry i tani przeważnie nie idzie ze sobą w parze, w każdym razie mogę Ci polecić gabinet Ladymed do którego chodze od niepamiętnych czasów i cały czas trzymają wysoki poziom.

Gość Klaudiaaa90
Ja polecam nowo otwarty salon Yasumi Medestetic ( ul Józefa Marcika 12). Wystrój salonu powala już od wejścia. Zabiegi i obsługa na wysokim poziomie. Kawa pyszna, miejsce przyjazne dzieciom (mają kącik dla dzieci z zabawkami, jest tez możliwość wykonania manicure małym damom, i opcja przebicia obu uszu jednocześnie - moja córka nawet nie zapłakała podczas przebicia uszu). Bardzo polecam :)

Gość PaullaMalaKrk
Ja od trzech lat regularnie chodze do Rubinkiewicz Med Clinic na Wrocławskiej no i, co do tych cen to tez uwazajcie bo tu chodzi o skore. Chodzilam swego czasu na kwasy za 99zl w salonie osiedlowym i mam do tej pory slad po oparzeniu jakims dziwnym kwasem nie znalam marki. Tu w obecnym robia mi kwasy medyczne Mediderma i juz wyprobowalam rozne ale za kazdym razem efekt fajny. Polecam Ferulac z Retinolem albo Lacti peel CPeel ( moje ulubione)

Ja proponuję Ci salon SCM estetic, jeśli mowa o Krakowie. Jest to stosunkowo nowy salon, ale mają bardzo ciekawe usługi, również z zakresu medycyny estetycznej. Cenowo też to naprawdę bardzo dobrze wygląda, więc zapraszam, aby zajrzeć. Warto.

Gość gość
W Krakowie najlepszy salon kosmetyczny to NATURE 4 BEAUTY! Nikt do tej pory nie zatroszczył się o moją cerę jak tam...

Gość gość
Bardzo dobrym salonem, który ja mogę polecić jest MTT Estetica. Chodzę tam regularnie do dr Magdaleny Tyc Tyki, która rozpisała mi zabiegi na bardzo długi okres czasu. Za to lubię ten salon - jest tam bardzo dobra organizacja i pracują tam wykwalifikowane osoby. Zawsze jestem zadowolona z efektów zabiegów.

Gość gooska
Ja bardzo lubię gabinet kosmetologii Dermedika, który znajduje się na krowoderskich zuchów 16. Byłam tam kilka razy na oczyszczaniu twarzy i jestem zadowolona z pracy jaką wykonała pracująca tam pani.

Gość manneire
Jeśli zastanawiamy sie nad zabiegami na skórę to nie wiem czy dobrym rozwiązaniem jest szukanie salonu, który jest tani a nie dobry. Wydaje mi sie,ze o wiele wazniejsze powinno być znalezienie miejsca, w którym ludzie wykonujacy zabiegi bedą posiadali duże doświadczenie w temacie i będą w stanie wykonać nam takie zabiegi dobrze. W Krakowie polecam wybrać sie do Mtt estetica: https://www.mttestetica.pl/kosmetyczka-krakow/ Aktualnie jest to jeden z lepszych salonów w miescie.

Gość gość
Nigdy nie chodzcie do izy derdackiej,jak mi przebila ucho to szkoda slow

Gość gość
Dodam,ze chcialam miec u niej zabiegi na twarz

Gość gość

ja jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegów w gabinecie Dermedika 🙂 i ceny też fajne mają 

Zdecydowanie bym wybrała gabinet Dermedika. Najpiękniejsze efekty i do tego bardzo naturalne. Uważam, że ceny też są dobre.