Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leeejlee

Po jakim czasie zwykle facet wychodzi z inicjatywą odnośnie seksu?

Polecane posty

Gość leeejlee

Czy to wy wychodzicie z tą inicjatywą?

Gość leeejlee
-->tomcioszek A czemu nie możesz?

bo jest ktos na kim mi zalezy i nie moge w ten sposob postepowac. Gdybym był wolny i straciłbym szacunek do siebie, byłbym zdesperowany, nie miałbym nic do stracenia to pewnie bym tak zrobił, LECZ jeszcze mam sumienie

Gość lejlla
ja nigdy nie wychodziłam. Oni też nie za szybko, bo na początku randek na prawdę byliśmy ciekawi siebie- swoich umysłów, rozmów, wspomnien z dziecinstwa, żartów, czasem rozmowy o minionych miłosciach. I to było widac, że obu stronom było mało tych rozmów na randkach.

Gość lejlla
po ślubie. Jak jest się narzeczeństwem. To ma jakiś sens. Wiadomo, że ludzie myślą o sobie poważnie, a nie na chwilę...dziś są związki na chwilę.. A randki płytkie. A na prawdę można je tak miło spędzac..na spacerach nocnych, ile ja się ich nachodziłam:) I mam co wspominac..np w LO;)

Gość leeejlee
No ale po jakim czasie zwykle?

Gość leeejlee
Wiem, że w obecnych czasach pary zaczynają uprawiać seks zwykle po kilku tygodniach...

"Wiadomo, że ludzie myślą o sobie poważnie, a nie na chwilę" gówno prawda, pocztaj sobie posty typu rozwiodłam sie, rzuciłam narzeczonego albo typu --- na slubie podszedł do mnie mąz i powiedział Ty suko po czym poszedł z usmiechem do kumpli

Gość lejlla
nie wiem czy chodzi .... o czas.. czy raczej o klimat i więź jaką stworzyli między sobą. Np u ciebie po 3 miesiącach może nie być takich relacji jak u kogoś... innego. Więc nie wiem, czy można podawać wytyczne. Ponadto jak facet spotyka się 1 raz z kobietą i już mówi o sexie..to nie wiem, dla mnie to takie puste.. Jakby traktował ją jak darmową panienkę co za kawe, piwo, deser, drinka, kolacje pojdzie na sex. Raczej musi byc to związek.