ploombloom 0 Napisano Lipiec 3, 2010 hej hej, jest tu ktoś z tych okolic, kto chętnie pogada o życiu w West Yorkshire? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iskra_boża 0 Napisano Lipiec 4, 2010 Ja mieszkam w Bradford. To też West Yorkshire ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dswwwssaasas Napisano Lipiec 4, 2010 JA MIESZKAM W POLSCE CHCESZ POGADAC JAK MI SIĘ MIESZKA A NO ZAJEBIŚCIE BO NIE ZARABIAM POJEBANYCH 5 FUNTÓW NA GODZINNĘ TYLKO 9 TYS ZŁOTYCH I HUJ MNIE OBCHODZI JAKIES JORSZER CZY WALIA CORK LONDYN CZY KURAWA JAK WY TO NAZYWACIE TO CAŁE ZAJEBANE UK JEDEN BURDEL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iskra_boża 0 Napisano Lipiec 4, 2010 Ja też nie zarabiam 5 funtów, tylko 3 razy tyle. Mam lepsze życie i trzymam się z dala od przygłupich Polaczków w Polsce, którzy zarabiają 1100 zł na miesiąc, walą błędy ortograficzne, są zazdrośni, że ktoś może mieć lepiej i piszą bzdury na forum, bo nie mają lepszego zajęcia w niedzielę. Ekscytujące KURAWA hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach