Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diament nieoszlifowany_

25,5 i żadnego mężczyzny przy boku

Polecane posty

Nigdy też nie byłam w poważnym związku :/ Jestem ładna ale widocznie nie mam czegoś innego. I tak sie zastanawiam bo nie chodze do klubow, nie jestem typem balangowiczki, czas spedzam aktywnie na sportowo, mam swoje pasje. Jestem raczej typem indywidualistki, nie mam szerokiego grona znajomych. Nie wiem gdzie taka osoba jak ja może poznać kogoś podobnego? No bo że w spożywczym stojąc po mleko to bajka..

I nawet nikt mnie nie pocieszy

Gość załamka23
ja mysle bardzo podobnie i popadam juz w jakas depresje z tego powodu... chcialbym poznac taka kobiete:(

Ja akurat w depresje nie popadam ale się zastanawiam co mnie czeka :) Ktoś opowiedział mi historie z jabłkiem które było bardzo smaczne, ale wisiało na samym szczycie drzewa. Niestety nie znalazł się śmiałek który wspiąłby się na sam szczyt, wielu próbowało ale zadowalali się jabłkami z niższych gałęzi. A to słodkie jabłuszko z samego szczytu w końcu przegniło i spadło zapomniane, i to mnie chyba czeka :)

Gość Kurde dalem Ciala
No bo że w spożywczym stojąc po mleko to bajka.. ŻE CO??????? Hahahaha mnie ostatnio dziewczyna obcinala chamsko ,dawala znaki ,w srodku biedronki klientka jak i ja ,W moim typie i co!? Mialme zly nastroj nie zareagowalem olalem sprawe teraz mnie to dobija a bylo to rowno w tamtą sobotę :(

to trzeba dzisiaj też było iść na zakupy, może akurat robi co sobote ;)

Gość Kurde dalem Ciala
bylem ! 2 razy na chybil trafil ale ja poczekam chyba od rana do wieczora jutro i nastepny weekend sobota iniedizela bo czekanie jak nie ta to inna nie ma wiekszego sensu ta teoria ... swoja droga czekanie bitych godizn do tej 21 troche moze zamulic no ale coz nie widze innego wyjscia