Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgredkaxyz

pomoz Mi Boze i kafeteriusze

Polecane posty

Gość zgredkaxyz

zebym nie napisala do niego piewsza

Gość jarzębina zielona
Napisz koniecznie,jeśli potem chcesz żałować!

Gość zgredkaxyz
wiem, z e bede zalowac....... i nie napisze, nie napisze, nie napisze

Gość jarzębina zielona
Spróbuj tylko,to Ci zasadzę takiego życzliwego kopa,że no!

Gość :)))hmhm
Boga w to nie mieszaj :)

Gość jarzębina zielona
Napisać,nie skasować numer.

Gość zgredkaxyz
oj jestesmy na etapie podchodów.... czesciej pisze on, czasem ja, od 3 dni cisza.... ja jestem rozzalona, bo nie proponuje kolejnego spotkania.... wiec nie zaczynam rozmowy... niech sie wysili... troche mnie korci, bo ogolnie jest milo... wyrzucic komórkę?:D

Gość jarzębina zielona
Tania była?

Gość wyluzuj:)))))))
jesli masz ochote, to sie do niego odezwij,to nie jest gra sil. nie musz zgrywac ksiezniczki i biernie czekac. masz potrzebe odezwania sie, to zrob to. 3 dni to malo dni, mozesz spokojnie mu zaufac, dac mu troche wiecej czasu. Pewnie odezwie sie za kilka dni. jesli sie lubicie, pewnie niebawem sie spotkacie.

Gość jarzębina zielonkawa
Kto odzywał się ostatni?

Gość ja, a co ode mnie chcesz?
:))))))))))))

Gość ja, a co ode mnie chcesz?
dzieci w przedszkolu czekaja i sie kloca czyja teraz kolej, to nie ten wiek, zeby rozkminiac kto ostatnio sie odzywal.

Gość wyluzuj:)))))))
napisz mu neutralnego smsa. bedzie wiedzial, ze go nie olewasz i moze to go zacheci do podjecia kontaktu.

Gość mateoseven
nie cierpie tego po prostu jestem facetem i kiedy dziewczyna zaczyna sie bawic w takie rzeczy to mnie krew zalewa , odezwij sie do niego i badz normalna , ja juz przez to z 3 dziewczynami skonczyłem bo czekały na mojego sms moja inicjatywe itd , a gdzie wasze zdanie wasza inicjatywa ? jak bede chcial sie z taka -przespac to tez mam sie jej nie pytac tylko przejąc inicjatywe ? a pożniej juz po czasie jak bylismy tylko znajomymi i nie było z ich strony takich cisnien ze tak powiem to sie pytaly czemu nie pisales nie chciales sie umówic ....... itd dziewczyno zalezy tobie na nim chcesz sie z nim spotykac to pisz bo takie gierki to tylko na krótką mete i doprowadzaja do chorych zwiazkow

Gość jarzębina zielonkawa
Ja,a,co ode mnie chcesz?-pytałam,czy autorka,czy chłopak,mam nadzieję,że żartowałaś. Myślę,że warto spojrzeć z pozycji chłopaka,może Mateoseven ma rację?

Gość mateoseven
uwierz ze mam racje , jak bedziecie ze soba to tez do niego pierwsza nie napiszesz ?? a gdyby np cos mu sie stało albo byl smutny z jakigos powodu i sam nie zebral by sie na odwage zeby napisac i o tym porozmawiac ??

Gość a co ode mnie chcesz???
jasne, ze zartowalam. napisalam ponizej co o tym sadze i przychylam sie do zo zdania chlopaka,ze nie ma sensu bawic sie w jakies gierki. rozumiem autorke, ze nie chce wyjsc na nachalna, ale przeciez odezwac sie mozna, co innego jakby osaczala tego chlopaka.

Gość zgredkaxyz
jaka dyskusja beze mnie:) ostatnio to on sie odzywal, ale to nie jest tak, ze zawsze on, czasami ja tez pisze a chodzi mi o to: boję sie dokladnie o to, zeby nie wygladalo to, ze sie narzucam. I ze chyba mi bardziej zalezy. Mam naprawde wielka ochote, zeby napisac... tematy neutralne tez sa, np. potwierdze, ze mial racje z podejrzeniem co zepsulo sie w moim aucie. nie chce tylko, zeby odpisywal mi z grzecznosci sama mam wrazenie, ze zachowuję sie nastolatka prosto z gimnazjum. Moze dlatego, ze zalezy mi na tej znajomosci

Gość kisciek
a co się stalo?