Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on 86xxx

24-latek szuka starszej

Polecane posty

Gość on 86xxx

jak to się mówi kobieta jest jak wino im starsza tym lepiej smakuje:) czekam tylko na poważne propozycję poznanie się:) wymiana fotkami:) do propozycji dołączam zdjęcie dolnej partii ciała reszta tylko dla wybranych kobiet:) mam 183 wzrostu, niebieskie oczka, studiuje administrację pracuję w biurze podróży tyle na dobry początek jestem z okolic warszawy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ed6231ff831edb70.html P.S. co o nim sądzicie?

Gość miłka29xyz
no niezły ten Twój sprzęcik w porównaniu z moim mężem Twój jest cudny:) daj namiary ja też jestem z okolic warszawy:)

Gość aaabbbbcccbbb
np no chetnie wzielabym go do buzi dawac mi tu wlasciciela!!!!

Gość mmmmmmmmmmm35
a może tak trójkącik z mężem i ze mną:)?

Gość teraz
maly

Gość mmmmmmmmmmm35
pokaz swojego:D:D:D

hej, to zdjecie juz było , żaliłes sie że dziewczyna go nie głaszcze itp :D

Gość on 86xxx
zgadza sie

Gość dawajcie swoje teorie
MALY KORNISZON

Gość dawajcie swoje teorie
MALY JAK KORNISZON I BRZYDKI JAK AUTOR.

Gość on 86xxx
do dawajcie swoje teorie no to jedziesz ze swoim ah zapomnialem jestes zakompleksionym malym dzieciakiem ktory niedawno odszedl od cyca mamy:) P>S. chcialbys miec takiego "korniszonka"

Gość hahahah takiego korniszonka
to se w dziury wsadzaj frajerze

Gość hahahehhe
Czytanie jak facet sam sobie odpisuje jaki jest cudny - bezcenne :D Tak na poważnie, masz małego człona więc wrzucanie zdjecia jest nieporozumieniem.

Gość on 86xxx
to po ch..j czytasz temat skoro jest skierowany do kobiet? frajer i ciota to Ty jesteś że oglądasz członki:) a z dupy to już dawno Ci zrobili garasz i parkują w niej wszystkie samochody z Twoich okolic

Gość hahahehhe
No no twoje notowania rosną, piszesz jak rasowy nastolatek. W końcu każda dojrzała kobieta marzy żeby być z facetem który zachowuje się jak niezrównoważony emocjonalnie prostak.

Gość on 86xxx
a mnie smieszy Twoja krytyka:P ok jeszcze żeby była obiektywna ? to napisz ile cm musi mieć członek duży? w sumie co ja będe pisał z dzieckiem które mało wie o życiu

Gość co to jest garasz
ludzie pisać nie umieją, a za seks się biorą Kolejne pokolenie coraz głupsze :(

Gość hahahehhe
Jak byś chciał wiedzieć to mam więcej lat niż Ty. Po prostu troche dziwi mnie ze na cały forum wklejasz tą fotke, jeszcze gdyby było się czym chwalić to można by to zrozumieć. Ale nie odbiegasz od średniej krajowej jesli chodzi o wielkość wiec zastanawia mnie co tobą kieruje?

Gość on 86xxx
inne masz większe na tym forum:P kieruje mnie czysta ciekawość nie jestem desperatem który szuka czegoś na siłę :) Tylko skoro jest mały to po co odp? znajdź sobie kogoś kto będzie miał 23 cm i sprawi Ci ból który nigdy nei zapomnisz bo z tego co wnioskuje to albo jesteś kobietą która krytykuje członki albo jesteś zakompleksionym facetem? nie wnikam:) przeszkadza Ci ten temat to odp na inny nikt Ci nie karze go oglądać a jak już oceniasz to oceniaj obiektywnie bo polski naród niestety jest zawsitny zakłamany każdemu coś się nie podoba a Twoją krytykę mam w dupie jak Adamek wygrywa walkę to każdy go krytykuje to w jakim stylu wygrał Polak nei potrafi doceniać nic ani nikogo uważa że wszystko co on ma jesy najlepsze:) inny przykład jak Kraków zalewalo warszawiacy cieszyli sie ze zalalo krakow jak fala dochodzila do warszawy to wszyscy krakowiacy zyczyli zeby zalalo wqarszawe a wiec Twoje odp sa typowe polskie przyklady amsz wyzej,