Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oocceeeaaaannaaaa

Moja jedyna przyjaciółka znalazła sobie chłopaka i mnie olewa

Polecane posty

Gość oocceeeaaaannaaaa

A ja siedzę w wakacje i nie mam co ze sobą zrobić. Jużpowoli wariuję :(

Gość oocceeeaaaannaaaa
No wiem, ale ja teraz jakbym chciała kogoś poznać to nie mogę bo nie mam z kim wychodzić :(

Gość zazdrosna pi_zda z ciebie
.

Chlopak ja zostawi/ ona zostawi chlopaka to sobie o Tobie przypomni. Nie boj sie.... Jesli moja jakas znajomy wraca do mnie po tym jak nie jest juz z chlopakiem to sorry, ale wtedy ja nie mam czasu.

to normalne że tak siię zachowuje - a może ladnajesteś i jest zazdrosna o chłopaka ?

Gość barabarabab
nie jestes sama, jesli kolezanki nie znajduja dla ciebie czasu nawet wtedy gdy maja faceta, to zadne z nich kolezanki. ja mam takich znajomych b. duzo i wyobraz sobie wszystkie maja facetow no i wola spedzac czas z nimi. ja juz tez je olewam jak beda chcialy to sie odezwa a jak nie to kij im w oko i plandeka na plecy.. :-P tylko one nie rozumieja tego ze jak facet je rzuci bo z pewnoscia nie beda z nim do konca zycia to wtedy zostana bez kolezanki, bo wtedy ja je oleje! nigdy ale to przenigdy tak sie nie robi ze majac faceta olewa sie innych, bo z nim spedzamy czas i on nam wystarczy trzeba tez poswiecic czas znajomym bo gdy facet odejdzie mozemy zostac same.

Gość oocceeeaaaannaaaa
Tak oczywiście sama pójdę sobie do pubu, na imprezę...Z nimi też nie za bardzo chcę wychodzić bo głupio się czuję jak się przy mnie obściskują.

Nie, zle mnie zrozumialas. Chodz i to, ze jesli moja przyjaciolka poznaje faceta ale nawet godzinki w tygodniu nie ma, zeby do mnie napisac na gadu/napisac esa/zadzwonic to po co mi taka osoba?? Moze jestem dziwna, ale taka jestem. Moja przyjaciolka wlasnie spotkalo to samo. Jej przyjaciolka a moja kolezanka znalazla sobie faceta i o niej zapomniala. Facet ja zostawil to nagle przypomniala sobie o kolezankach, gdzie wczesniej nawet esa raz na tydzien nie napisala.

Gość Fafnoście
gosialicis nacpalas sie czy jak.....zmien makijaz lub sie wyspij fatalne foty wstawilas

A no to zmienia postać rzeczy:) ograniczyć kontakt a go zerwać całkowicie to różnica:) tylko wiesz różnie dziewczyny do tego podchodzą. Mogą mieć takiego dupka że po prostu im zabrania. Dla mnie by to było niedopuszczalne ale inne mogą się bać że przez to on je zostawi.

Znam swoje przyjaciolki (znam je kilka a dwie kilkanascie lat, jeszcze mnie nie zawiodly) i wiem, ze to niemozliwe by jakis facet im zabranial kontaktu z ludzmi. Tym bardziej, ze przedstamy sobie facetow. A poza tym, jesli jakis by zabronil to od czego ma sie przyjaciolki, ktore pomoga i doradza jak rzucic takiego palanta ;) Ale wlasnie, to musi byc przyjazn, ktora opiera sie na zaufaniu i doswiadczeniu. Bo dla mnie dwie laseczki, ktore biegaja na imprezki i do salonu pieknosci by przedluzyc tipsy, a znaja sie miesiac to nie przyjaciolki.

Gość wszyscy mądrzy Polacy
podświadoma obawa,ze odbije faceta!i brak dostatecznej pewności siebie,ze na niego zasługuje!

normalka.. nie powinnaś mieć jej tego za złe. Z facetem planuje się wspólną przyszłość, z koleżanką nie.. Musisz być wyrozumiała :-) Ja bym nie umiała :-D no ale to można sobie narzekać.. ;-)

Autorka nie napisala, ze jej przyjaciolka po 3 latach bycia z facetem nagle zaczela ja olewac. Ona go poznala i ma przyjaciolke gdzies. Ty planujesz przyszlosc z chlopakiem, ktorego ledwo co poznalas???!!

Gość Jwgjbg
Poszalalyscie z tymi fotami?internetowa anonimowosc powoli zanika ech:p

;> ;> gocha wyluzuj :-) przecież los bywa przewrotny. Już po kilku spotkaniach mogę czuć, że to to i dlaczego mam nie zakładać ze z tym facetem będę wynajmować mieszkanie za miastem ;-)? Uważam, że taka jest kolej rzeczy, że przyjaciółka schodzi na drugi plan.. Ale jeśli całkiem kontakty się zerwały to świadczy o tym, że przyjaźń nie zaistniała 🖐️

Ja taka szybka w planowaniu wspolnej przyszlosci nie jestem. Sorry, troche wredna ostatnio jestem :D Wlasnie o to mi chodzi, ze jesli przyjaciolka sie zachowuje jakby Cie nie znala (nie odzywa sie, olewa) to daj sobie spokoj.

Gość darmowa porada
Jak Cię ktoś oleje na rzecz partnera to tez go olej jak partner oleje!

Gość darmowa porada
Komputer i Internet jest lepszy, niż ludzie z reala, bo nie oleje Cię!

Gość darmowa porada
Celowo Cię nie bierze w towarzystwo chłopaka, żeby Ciebie nie wyruchał albo nie zamienił jej na Ciebie!

Zakladam, ze kazdy wypowiada sie na tym forum z wlasnego doswiadczenia, wedlug siebie. Darmowa porada - jestes dziewczyna i nigdy nie przedstawiasz faceta kolezankom z (jakiejkolwiek) obawy?? A moze jestes facetem i masz ochote na wszystkie kolezanki Twojej dziewczyny??

Gość mimimi 1333 ;))
oocceeeaaaannaaaa a skad jestes??

Gość sdgxgfdfxdf
olej tą cip*e. Jak zerwie z facetem to oczywiście wróci, będzie dzwoniła itd, nie warto...

Gość hjvjhb
a to co tylko jena kolezanka na swiecie, znajdz sobie taka , ktora nie ma faceta i bedzie miala troche czasu. Mam wraenie , ze ty potrzebujesz kolezanki do wsyzskiego, neistey sie tak nie da , kazda chce meic troche zycia prywatnego, a nie na glowie twoje ciagle interesy . Ja osobicie nie nawidze, jak mi jakas kolezanka ciagle truje dupe, czasem mam chote po prostu pobyc sama i zrobic cos dla siebie

Gość xNikola77
No wiesz .. Ja miałam podobną sytuacje ale gdy mojej przyjaciolce powiedzialam co czuje zmienila sie i ma dla swojego chlopaka czas i dla mnie :) Powiedz jej co czujesz Moze wtedy bedzie miec dla ciebie czas Pozdrawiam!! :)