Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin21-zdradzony

zdradziła - wybaczyć?

Polecane posty

Gość Marcin21-zdradzony

Moja dziewczyna po 1,5 roku związku niedawno mnie zostawiła. Oboje mamy po 21 lat. Płakała gdy mnie rzucała - mówiła, że MUSI tak po prostu zrobić. Jak się szybko okazało zostawił mnie dla kogoś innego. Świat mi się zawalił, bo romansowała z nim za moimi plecami. Spotykała się nim jak jeszcze była ze mną. Sam nie wiem co mnie bardziej zabolało - to czy mnie rzuciła, czy to że mnie oszukiwała i spotykała się znim za moimi plecami. W każdym razie mój świat się zawalił. Ale to nie koniec, ostatnio od znajomych sie dowiedziałem, że ona zostawiła mnie dla swojego szefa (żonatego, 12 lat starszego z 2-ką dzieci). Nie wierzyłem! Zapytałem się Jej wprost - zaprzeczyła, ale wszsyscy inni w tym Jej przyjaciółki potwierdzają to. Teraz dopiero świat mi się zawalił. Po prostu nie mogę zrozumiec jak ona może być tak głupia... Wychodzi na to, że w ogóle jej nie znałem. Czuje się zupełnie upokorzony i oszukany. Minęły 3mce od tych wydarzeń (nadal się nie otzrąsnąłem) i wszystko stało się jasne. Potwierdziły się wszystkie fakty. Moja eks zostawiła mnie dla swojego szefa, ale ponieważ żona szefa zagroziła rozwodem gdy się wszystko wydało, moja eks zostawiła tę robotę i przestała sie spotykać z nim. Teraz chce wrócic do mnie... Nie wiem co zrobić, gdzieś tam wewnętrznie ja kocham. Powiecie że jestem idiotą - bo chyba jestem, ale tak właśnie czuje. Boją się tylko czy to się nie powtórzy! Pytałem Jej się czy sypiała z szefem. Gwałtownie zaprzeczyła, ale wszyscy dookoła mówią coś innego. Poza tym raz z torebki wypadła Jej paczka prezerwatyw, a nigdy wcześniej ona ich nie nosiła (to było moim obowiązkiem). Sam nie wiem co robić....

"Pytałem Jej się czy sypiała z szefem. Gwałtownie zaprzeczyła" taaa chodzila z nim na lody....ale naiwny jestes!!! Nie wybaczac i zapomniec

Gość stary facet 12345675432564
za nic w swiecie nie pozwol zeby do ciebie wróciła !!!!!!!!!!! unikaj jej jak ognia

Gość teneryfaaa1
jeśli do niej wrócisz, pewnie po latach stwierdzisz że była to najgorsza decyzja twojego życia

Gość poprostu nie wiem co powiedzie
jak uwazasz sie za zwykla sciere do podlogi to pozowl jej wrocic :P

Gość a nastepna dziewczyna tez cie
zdradzi

Gość Marcin21-zdradzony
chyba ją po prostu kocham... Mówiła, że ten facet był czuły i doświadczony (był 12 lat starszy od niej) i dawał jej poczucie bezpieczeństwa i to jej zaimponowało. W sumie nie dziwie się - młodym dziewczynom często imponuja starsi goście.

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Takie sytuacje mają miejsce w życiu, ale to że nie wiesz co zrobic, świadczy tylko o jednym- "kto się pizdą urodzi ten kanarkiem nie umrze"

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Zakładam że to prowo- nie myślę aby normalny facet taką sytuację rozważał.

Gość Kivi kivi
jak ja kochasz - wybacz i zapomnij. Oboje jestescie jeszcze bardzo mlodzi, ona tez szuka samej siebie. Zauroczenie, ktore przezyla bylo czescia jej procesu dojrzewania, poszla za glosem emocji. To sie moze zdarzyc kazdemu. NIe zamykaj serca, umiejetnosc wybaczania to wspaniala rzecz, czyni cie lepszym czlowiekiem.

Gość Marcin21-zdradzony
no ja wiem, macie racje. Ale nie wyobrażam sobie życie bez niej. Na początku tez myślałem że mi przejdzie. Tydzień, dwa, miesiąc dwa miesiące - nic nie przechodzi. 1,5 roku z nią było cudowne! Ma tez fajne ciało... Zaraz idę się aolkoholizować, poraz kolejny w ostatnim czasie.

Na 99% z nim sypiała. Sama głupia pewnie myślała, że coś z tego będzie w związku z szefem. W ogóle jak to naiwnie brzmi?! Miłość jest ślepa i ten przypadek to potwierdza. Życie nie jest proste a ty musisz być facetem i pokazać, że nie jesteś ścierą do podłogi.

Gość fggf65
jezuuu faceci to sa naiwni! czy Ty nie masz czlowieku swojego honoru? jesli masz choc troche to nie pozwol jej do siebie wrocic:O

Gość ja wiem wiem
CIAŁO PUSZCZONE RAZ PUSZCZA SIĘ CAŁY CZAS! zrobiła to raz zrobi i drugi, już się nie zmieni, nie miej złudzeń! minie czas, zapomnisz o niej i znajdziesz kogoś sensowniejszego..

Gość kazdemu
trzeba dać druga szansę...

witam,. myślę,ze jeśli naprawdę to Miłość to wybaczy sie wszystko. Nie wazne co sie zdarzyło.Uczucie jest ważniejsze,silniejsze od własnych potrzeb i ambicji. Lecz jesli nie jestes pewny to daj jej spokój bo dasz dziewczynie nadzieje a potem skrzywdzisz,..a juz skrzywdził ja jeden.. Tylko czy jej naprawde zalezy czy to tylko chwilowe..?? zapytaj ją.. pozdrawiam

witam,. myślę,ze jeśli naprawdę to Miłość to wybaczy sie wszystko. Nie wazne co sie zdarzyło.Uczucie jest ważniejsze,silniejsze od własnych potrzeb i ambicji. Lecz jesli nie jestes pewny to daj jej spokój bo dasz dziewczynie nadzieje a potem skrzywdzisz,..a juz skrzywdził ja jeden.. Tylko czy jej naprawde zalezy czy to tylko chwilowe..?? zapytaj ją.. pozdrawiam

Gość Marcin21-zdradzony
dodam jeszcze, że ona NIE była nigdy typem ku***wy. Przede mna miała co prawda kilku chłopaków, ale z żadnym z nich nie spała, to ze mna straciła cnotę i to w wieku 19 lat. Więc nie jest typem zdziry. Rozmawiałem z Jej przyjaciółka i ponoc ona totalnie sie zakochała w tamtym facecie. Sam nie wiem co robić.

Gość kanał
Młody a jaki jest typ k...wy? Kur...wa to charakter, prostytutka to zawód. Mylisz pojęcia. Przecież ona nie stoi na rogu i nie daje złudzeń za kasę Tylko się gzi ze swoim szefem. Wolałbym Prosatytutkę za żonę niż Ku...ę Ale kanał

Gość internet ostatni bastion prawd
Wybrana została największa miernota. Szkoda... Rafał Ziemkiewicz napisał, że to mafia. Prezydent o inteligencji wytnij - wklej. Dramat! Czeka Nas Polska pod rządami Tuska-czyli Polski nie będzie,bo będzie sprzedana.Nie interesowałam się wcześniej Polityką,ale teraz widzę,że Po(myleńcy)to najgorsza partia w kraju,i kto tu powiedział,że PIS-owcy spiskują?Wczoraj wieczorem bardzo ładnie powiedział Pan Nitras z PO,że przecież podczas kampanii Oni tak naprawdę nic Nam Polakom nie obiecywali i się wykręcał on złożonych przez Marszałka deklaracji-śmiechu warte

Gość kanał
Młody Możesz jeszcze zadzwonić do żony tego pedofila i powiedzieć że grzeje małolaty. Dobrzeby był strzelić jakąś fotkę na poparcie, a dziwkę olać i poszukać sobie innej. Korniszon to korniszon wychodzi w praniu natury nie zmienisz

Gość nigdy przenigdy
nie wracaj do niej skrzywdzi cie ponownie - sluchaj mnie ! znajdz fajna inna dziewczyna

Gość kurtapata
Nie słuchaj tych wszystkich co Ci tak radzą, żebyś ją olał. Jeżeli ją kochasz a widzisz, że naprawde jej zależy, spróbuj wybaczyć. Lecz jeżeli wybaczysz, nie wypominaj, bo to może zniszczyć Wasze uczucie. Każdy zasługuje na drugą szansę. A wybaczyć warto. Naprawdę.

Gość może puściła sie dla kasy?
co???

Gość fresh&cool
chlopie, zachowaj godnosc, miej troche ambicji i szacunku do siebie... jak ona ma sie nauczyc czegos na swoich bledach, skoro teraz po tym co zrobila łaskawie przyjmiesz ja z powrotem? poza tym jaki to by byl zwiazek? bez zaufania....

Gość floo
Nie rób tego, nie pozwól jej do siebie wrócic. Jeśli byś to zrobił to pokazałbyś jej tym samym że takie zachowanie uszło jej na sucho i może zrobić to znów, bo jak tylko będzie miała taki kaprys to pozwolisz jej wrócic. Poza tym, przykro mi, ale nie bądź naiwny.. ona ciagle kłamie a Ty wierzysz że nie spała z tym facetem? + dodatkowo te prezerwatywy. Domyślam się ze to nie łatwe, ale skoro wytrzymałeś już te 3 miesiące to dasz rade, teraz bedzie juz tylko lepiej... znajdziesz inną dziewczyne, bardziej wartościową i nie bedziesz musiał się martwić że sytuacja się powtórzy. Uwierz!

Gość bez złudzeń
zdradzi cię jeszcze wiele razy,bo ona taka jest i inna nie będzie, jesteś w stanie akceptować jej seks z kolejnymi kochankami? Przyzwyczajaj się, ale teraz ma pusto na ławce rezerwowych więc chce cię tam posadzić, w końcu warto mieć ciamajdę w rezerwie jeśli nie uda się spotkać kogoś sensowniejszego........ nie warto wybaczać i oczywiście że jeszcze kochasz i tęsknisz i masz nadzieję.....więcej czasu trzeba aby się wyleczyć ...a u ciebie zaledwie kilka tygodni....daj czas czasowi