Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna ona

Zycie bywa przewrotne i chyba niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość bardzo smutna ona

Chcialabym miec dziecko,ale badania ktore zrobilam wykazaly brak rownowagi hormonalnej w organizmie i brak jajeczkowania.czeka mnie klinika leczenia nieplodnosci i badania oraz pewnie terapia :( Mam dobra kolezanke ktora nigdy nie chciala miec dzieci,nazywala je bachorami,kobiety w ciazy wielorybami i zawsze mowila patrz jaki ma ogromny brzuch.niedawno dowiedzialam sie ze jest w ciazy,pomylka w braniu tabletek i okazalo sie ze wpadla. Zycie jest niesprawiedliwe,tak mi smutno :( nie jestem zazdrosna,uwazam ze kazdemu sie nalezy ale dlaczego tak sie dzieje. niedziele,slonce swieci a ja nie potrafie sie usmiechnac. ta dziewczyna nie ma nawet warunkow,facet nie pracuje,ona zapierdziela na nich oboje,brak mieszkania,wysoki czynsz. po prostu boje sie komukolwiek powiedziec co czuje,wiec napisalam tutaj :(

Gość nie byłam na wyborach
nie wiem co ci powiedzieć , no takie kurde jest to życie:( myśl pozytywnie:D

Gość bardzo smutna ona
dzieki za slowa wsparcia,widac najlepsze przyszle matki to te ktore dzieci w okolo bachorami nazywaja :S

Zawsze możesz adoptować dziecko i kochać jak swoje, to oczywiście nie jest to samo...

Gość bardzo smutna ona
ale lekarz nie powiedzial mi,ze moja przypadlosc jest nie do wyleczenia.powiedzial tylko ze trzeba to leczyc.

Gość u;98y
masz racje, zycie jest nie fair, bo ja szczerze zazdroszcze kobietom, ktore maja pewnosc, ze sa bezplodne. Ja musze sie truc tabletkami:O

Jeśli jesteś młoda, to masz jeszcze dużo czasu na dziecko :)

Gość trzymaj się, będzie dobrze
nie martw się, wierzę że ci się uda i będziesz miała dziecko :) uśmiechnij się, ciesz życiem, dbaj o swoje zdrowie, porób badania, zdrowo się odżywiaj, ćwicz, i wierz że będzie ok, czasem niemożliwe staje się możliwe, czasem się już poddajemy by ostatecznie wygrać, uda ci się i wierzę że będziesz miała dziecko i na pewno będziesz wspaniałą matką :)

Gość bardzo smutna ona
kurde dzieki za slowa otuchy.po prostu duzo sie nasluchalam od niej o kobietach w ciazy i jakie to obrzydliwe,ze czuje sie ze jest to troche niesprawiedliwe :(

Może nie powinnaś jej słuchać skoro takie rzeczy Ci opowiada?...

no cóż, wiem że jej słowa sprawiają ci przykrość, ale niektóre kobiety naprawdę nie chcą mieć dzieci i dla nich to cios że są w ciąży, a ty byś szalała ze szczęścia że zostaniesz matką, no cóż, taki los...i tak bywa

Gość bardzo smutna ona
ona od zawsze tak mowila.moja kolezanka jest w ciazy i jak ja spotkala to od razu komentarz 'popatrz na jej wielki brzuch' i teraz sama bedzie taki miala dlatego ze jesli nawet nie chciala miec dzieci to jej przekonania nie pozwalaja na aborcje.

Gość widocznie nie nadajesz
sie na matke dziękuj Bogu ze jeszcze nie zaciążyłaś i pewnie nigdy nie będziesz mieć dziecka :D

Gość bardzo smutna ona
ale niby czym zasluzylam?tym ze nigdy nic zlego nie powiedzialam na kobiety w ciazy?chyba jestescie chore :S wiec waszym zdaniem powinnam zyczyc im najgorszego tak?wtedy bylabym dobra matka?:S

Gość powiem zupełnie spokojnie
moim największym pragnieniem zawsze było zostać matką, ale nią nie jestem a niedługo skończę 40 lat jestem bardzo nieszczęśliwa z tego powodu wiem co czujesz i życzę Ci z całego serca abyś urodziła zdrowego dzidziusia

nie przejmuj się głupimi postami, wiem że dla ciebie jest dotkliwe to że kobieta tak myśląca o kobietach w ciąży będzie miała dziecko, ale myśl pozytywnie, wdech i wydech, uspokój się i nie słuchaj się idiotów, zasługujesz na dziecko!!!!

Ta dziewczyna co Ci zawsze mówiła że Ciąża jest okropna ma "karę", przepraszam za niesłowność ;]

>>>>powiem zupełnie spokojnie, nie poddawaj się, i po 40 możesz urodzić zdrowe dziecko!!! też idź do lekarza, zrób badania, może będziesz brać jakieś leki, hormony, nie poddawaj się!!!

Gość Ty gwiazda a wiesz co
i uwazasz ze jest zla kobieta bo nie lubi widoku ciezarnych...i uwazasz ze bedzie zla matka bo nazywa dzieciaki bachorami? i uwazasz ze to niesprawiedliwe ze ona zaszla w ciaze a nie TY... wiesz tylko dla jakiegos fetyszysty kobiety w ciazy wygladaj estetycznie...kazda nawet najszczuplejsza w zaawansowanej ciazy wyglada jak wieloryb...ma wielki brzuch, opuchniete cialo i nie wyglada to estetycznie... i niestety niektore dzieciaki sa tak rozwydrzone,ze nazwac je bachorami to malo...bo mamusie Twojego pokroju na wszystko im pozwalają bo w koncu dzidzia wyczekana wychuchana...i nie widzisz ze to rozwydrzony bachor... Ja uwazam ze ona w przeciwienstwie do Ciebie wpoi swojemu dziecku dobre idealy choby to,ze nie wazne jaka jest Twoja sytuacja nie wolno zabijac drugiego czlowieka zwlaszcza tego bezbronnego,ktory sam o sobie nie moze decydowac... Ty natomiast czego nauczysz dziecko? tego ze ma oceniac innych dzielic ludzi na lepszych i gorszych? zazdrosci? akurat z was 2 Ty nie powinnas miec dzieci..

Gość bardzo smutna ona
trzymaj sie bedzie dobrze - dzieki za slowa otuchy :( wiem ze powinnam sie cieszyc z tego co mam i wierzyc w pomoc lekarza w unormowaniu moich hormonow,ale ciezko jest kiedy slyszysz cos takiego. ciezko mi jest wziasc sie w garsc,chyba wolalabym o tym nie wiedziec :(

Gość bardzo smutna ona
'Ty natomiast czego nauczysz dziecko? tego ze ma oceniac innych dzielic ludzi na lepszych i gorszych? zazdrosci? akurat z was 2 Ty nie powinnas miec dzieci..' a ty akurat znasz moje poglady na temat wychowywania dzieci.lepiej sie zamknij i nie odzywaj zanim nakreslisz o kims taki post.nie uwazam ze kobiety w ciazy wygladaja cudowanie,ale mam szacunek dla takiego stanu i nigdy bym tak o kobiecie nie powiedziala.nazywanie dzieci bachorami tez nie przechodzi mi przez gardlo,bo mozna rownie dobrze powiedziec ze jest po prostu niewychowane. w dodatku jest to kobieta ktora powiedziala i tak moje zwierzeta sa wazniejsze dla mnie niz jakiekolwiek dziecko ktore urodze.cos jeszcze ineteligencjo?jesli to dla ciebie jest dobra matka,to masz chory umysl :S

Gość powiem zupełnie spokojnie
autorko, powiedz jakie badania robiłaś? które hormony źle u Ciebie "działaja"?

chory umysl masz Ty...ciebie mamy nie oceniac ale Ty mzoesz oceniac ją? akurat Ty najlepiej wiesz jaki ona bedzie mila instynkt macierzynski wobec jej dziecka..Ty ktora nawet w ciaze nie mozesz zajsc.... jezeli potrafi zajac sie zwierzetami, dac im milosc i je wychowac tym bardziej da rade dac milosc dziecku i sie nim zajac...ale co Ty mozesz wiedziec o instynkcie macierzynskim i wychowywaniu dzieci? ja mowie co widze...palasz do niej wrecz nienawiscia za to,ze ona zaszla a nie Ty...zazdroscisz jej i tylko takie cechy mozesz przekazac dziecku... ludzie mowia rozne rzeczy a najwazniejsze sa czyny...ona nie zakladala topicu KOBIETY W CIAZY SA OBLESNE I MAJA WIELKIE BRZUCHY...ty natomiast zalozylas zeby nas przekonac ze Ty bylabys lepsza matka (czego nie mozesz wiedziec bo dziecka nie masz)i bardziej zaslugujesz zeby byc w ciazy niz ona.... skoro tak kochasz dzieci to czemu nie zachodzilas w ciaze jak ronowaga hormonalna bylaw porzadku? Generalnie mam nadzieje,ze nie zajdziesz w ciaze dopoki nie zmienisz zlych cech swojego charakteru bo poki co nic dobrego nie masz dziecku do przekazania...umiesz tylko tryskac jadem...

lepiej sie zamknij i nie odzywaj zanim nakreslisz o kims taki post-te slowa powinnas skierowac sama do siebie...mowisz zle o kolezance tylko dlatego ze ona zaszla w ciaze a Ty nie mozesz...to swiadczy jakim czlowiekiem jestes.... nie zbrodnia jest mowienie grubemu,ze jest gruby czy brzydkiemu ze jest brzydki....zbrodnia jest bycie falszywym i zlozeczenie...

Gość bardzo smutna ona
masz dokladnie identyczne poglady jak ona,dlatego tak jej bronisz. rownie dobrze mozesz tu nie pisac,bo nie zaakceptuje ani jednego slowa ktore napiszesz.i uwazaj kto tryska tu jadem,bo niestety nie jestem to ja.

Gość skłamałabym gdybym
napisała ze ci współczuje :D chciałabyś żeby tak za darmo sie nad toba użalać i moze potwierdzać te bzdury które wypisałaś o swojej koleżance ze to niesprawiedliwe ze ona zaszła w ciąże a ty nie . jesteś zazdrosna i nie zajdziesz w ciąże dopóki nie zaakceptujesz tego ze nigdy nie będziesz mieć dziecka

Gość bardzo smutna ona
ach i zapomnialam dodac,jak mozna byc takim debilem jak ty i pisac kto bedzie dobra matka,a kto nie :S dobra matka stajesz sie po urodzeniu dziecka a nie bedac w ciazy czy planujac zajscie.dobra matka stajesz sie wtedy kiedy twoje dzieci wyrastaja na dobrych ludzi,wiec jak mozesz do cholery powiedziec kto bedzie zla,a kto dobra.czy ja powiedzielam ze bedzie zla?nie.powiedzialam tylko jakie sa i byly jej poglady na temat posiadania dziecka.prosze bulwersuj sie gdzie indziej.

a Ty wiesz jakie ja mam poglady? dobre sobie... tak tryskasz jadem od 1 postu.. po co sie z nia przyjaznilas skoro ona taka okropna jest? jestes podlą falszywa zmiją...