Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jujshi2

czy ten pierwszy raz boli?

Polecane posty

Gość jujshi2

Mam 20 lat od roku jesteśmy ze sobą i myślimy o współżyciu ale czy pierwszy raz boli?

Gość Suwaczkowata
jest dziwne uczucie ale to minie powiedz mu by byl delikatny wtedy bedzie ok Nie ma co sie martwic naprawde

Gość on 86xxx
niech zarzuci nogi na swoje raniona wtedy sie napnie błona dziewicza i szybkim stanowczym ruchem wejdzie w Ciebie przebijając ją a później niech będzie czuły delikatny itd tylko nogi opuść a i uważaj żeby nie wszedł czasami w drugą dziurkę:P

Nie ma reguły- jedne boli, inne nie. Powiedz facetowi żeby był delikatny i będzie w porządku ;)

Mnie bolało, bo partner był nieczuły... Normalnie to pierwszy raz podobno nie boli, jak się to dobrze "rozegra"...

Mnie bolało, bo partner był nieczuły... Normalnie to pierwszy raz podobno nie boli, jak się to dobrze "rozegra"...

boli jak cholera mnie bardzo bolalo ze ponownie boje sie tego zrobic.Ale tez zalezy od blony ja mialam gruba bo jak jest cienka to tak nie boli podobno.A mnie skurwisyn robil na sile widzial ze juz mam dosc to niepopuscil

Gość mr lonely
I dalej z nim jesteś Angela ?

nie jestem z nim nienawidze go czesto go widuje gapi sie i wiem ze by chcial ale nigdy juz,z tym hujem napewno nie