Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgcsgyse

prosze weidz.czy jemu chodzi tyko o seks?

Polecane posty

Gość tgcsgyse

spotykamy sie 2 miesiace niby zwoni czesto rzywozi mnie z uczelni spedza czas.itd..Ale nigdy nie powiedzial ze mnie lubi czy ze kocha itp..Za to bardzo czesto mowi jedynie "lubie sie ztoba kochac"

Gość tgcsgyse
z drugiej strony planuje wspolne wakacje ze mna.Poznal mnie ze swoimi znajomymi..eh nie wiem:O

Gość misczu biczu bu
przetrzymaj go go do listopada z seksem :classic_cool:

Gość konasy
wydaje mi sie ze o sex,szczery jest Dziwne ze sie o tym nie przekonalas, tylko najpierw dalas dupy a teraz sie zastanawiasz czy chodzi mu tylko o sex, moglas byc rozsadniejsza a teraz facet sobie rucha i jest mu faknie a ty masz dylematy:)

Gość hehehheheee
jestescie beznadziejni!:D:D:D:D:D:D:D:D nie mozna tego ocenic nie znajac szczegolow..ciezko wyznwac milosc o 2 miesiacach!a to ze lubi swiadczy ze go pociagasz..skoro spotyka sie z toba planuje wakacje znaczy ze traktuje cie serio...

Piszesz że spędzacie razem czas, może to pokaże Ci odpowiedź. Czy spędzacie go jedynie w łóżku, czy też lubi z Tobą przebywać w innych sytuacjach. Słowa "lubię się z Tobą kochać" nie muszą oznaczać, że tylko na tym mu zależy, tak jak słowa "kocham Cię" nie zawsze oznaczają miłość po grób... bo to słowa tylko. Nikt Ci tak naprawdę nie odpowie na to pytanie, bo to pytanie do niego.

Gość gt gbg
jestem kobieta ale nie rozumiem tego kobiecego wariowania na punkcie slow "kocham cie" to tylko slowa, one nic nie znacza! licza sie czyny a nie jakies bzdury wygadywane, pomijajac ze nikt normalny nie wuznaje milosci po 2 miesiacach, to jakby ci powiedzial to wszystko byloby super? gratuluje problemow :O

po co polazłaś z nim do łóżka zanim go poznałaś, gdybyście się poznali lepiej nie miałabyś takich dylematów i wiedziałabyś czy mu na tobie zależy...

Gość Koniec polski.
eee kiedyś mi tak kobieta powiedziała, nie sugeruj się tym. Ja np lubie placki, ale to nie oznacza, że na okrągło wcinam.

Gość tylko o seks
trzeba bylo pomyslec zanim sie poseksilas

Gość z wlasnego doswiadczenia
wiem, ze facetowi moze chodzic tylko o seks i przelotna znajomosc nawet jesli pozna cie ze swoja matka, cala rodzina, zabierze na pogrtzeb babci, pozna ze znajomymi, wyjawia ci sekrety, mowi ze kocha