Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idontbelive

NIE WIERZE W SWOJĄ PRZYSTOJNOŚĆ

Polecane posty

Gość idontbelive
no okej ale wiecie jak to zmienić? moje podejście i myslenie?

Gość mini777
Z czasem to się troszkę zmieni, będziesz nabierał pewności:-) Ja mam 30 lat i powoli nabieram:-) A może sprawiasz wrażenie chłodnego? Wiesz, ja po czasie dowiedziałam się od chłopaka, ktory bardzo mi się podobał, że wydawałam mu się zarozumiała i miał wrażenie, ze go nie lubię...:-)

Gość idontbelive
wiesz...tak myśle, że właśnie też jak Ciebie mogą mnie tak odbierać...że taki dumny i zarozumiały, pewny siebie jestem w ich oczach... nie wiem... może psycholog jakoś pomoże?

No ja mam np tak, że jak faceci się oglądają czy coś, to automatycznie mam jakąś tam lepszą samoocenę... a z facetami to nie wiem jak jest... :P

Jak sie faceci ogladaja i kobiety gapia na mnie to ja zawsze robie mine typu : co Cie gapisz?! Pokaz zdjecie :)

Gość idontbelive
no z facetami też tak jest i człowiek się podbudowuje w pewnym sensie... ale to jest na krótką mete i na dłuższa mete za bardzo nie pomaga...

Ja też się podobno taka wydaję... Ale to, że ktoś się jakiś tam wydaje, to nie znaczy, że taki jest i żeby się dowiedzieć jaki jest na prawdę trzeba go poznać... a jak ktoś się poddaje łatwo i ocenia Cię po pierwszym wrażeniu to jego problem...

Gość mini777
Ale po co Ci psycholog.Ty nie masz problemu. Moze tylko trochę bezpodstawnych kompleksow. Mam to samo:-)

ja mam tak samo czuje sie nieatrakcyjna, brzydka a ciagle slysze komplementy, najbardziej na temat oczu i usmiechu wiem ze sie podobam najsmieszniejsze jest to ze ja to widze jak ludzie na mnie patrza, ale mimo wszystko wmawiam sobie ze jestem najbrzydsza na swiecie, glupie:P

Gość idontbelive
No przecież pokazałem.

Gość idontbelive
LADy - masz racje, pewnie że tak... TO NA GÓRZE TO PODSZYW, ŻAFNYCH ZDJĘC NIE WYSYŁAŁEM

Gość kirimisa20
zdjecie potrzebne;)

Ile razy mam wam do qrwy nędzy powtarzać, że zdjęcia nie będzie? ps. zaczerniłem nick i podszywaczom podziękuję.

Gość kirimisa20
ja tez jestem kobieta i tak mam:) nie wierze w siebie mimo ze podobno ladna ze mnie dziewczyna;) zawsze znajde sobie wady w sobie; P mimo ze slysze pozytywy

Gość idontbelive1
ja się nie zaczerniłem....podszywasz się zaczernił, był 1 ode mnie ehh co za ludzie... gimnazjaliści mają wakacje i się nudzą

Gość kirimisa20
no wlasnie:) chyba ktos ma problemy z byciem milym....milego wieczoru

Gość idontbelive1
ja też spadam...nara nawet normalnie nie można pogadać

Dobra, zmień ksywę i zrób się od razu na czarno i już... Zakręciłam się, kto jest kto :P