Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka-84

OGLASZAM ZALOBE NARODOWĄ!

Polecane posty

Gość No to ciekawostak jest
murdock... Biedny człowiek z ciebie jesli wierzysz w takie propagandówki jak "nocna zmiana". Za komuny to nazywało się "produkcyjniak". Jako że wiele lat działałem za komuny i walczyłem z komuną, więcej wiem o tym kto był kim i co robił, bo to brałem na własnych plecach... Ucz się człowieku a nie wypisuj bzdur. Dobranoc.

Kazdy kto kandyduje"chce" sprawiedliwosci wolnosci i ogolnego dobrobytu :/ Słuchałam jego poprzednich wypowiedzi, z których wynikało, ze niekatolicy to nie prawdziwi Polacy. Chore Swoja droga Kaczynski wlasnie wyszedl na prowadzenie :/

Zobaczymy rano :) To jeszcze nie wszystkie głosy. Ja jakoś bardziej wierze sondażom :)

kaczynski puki co prowadzi... tak to jest zaloba narodowa.. podobno jakas laska na samosi przepowiedziala zalobe narodowa w kwietniu i nastepna na lipiec.. juz wiadomo dlaczego :(

póki* bo zaraz jakas księżniczka sie przypieprzy :o

Za kilka lat też będę musiała farbować. Strasznie zaczęły mi ciemnieć. Tak jak mojej mamie :] Także spoko. Mnie też to czeka :)

Gość murdock
Poczytaj salemka historie POLSKI.pOLSKA WYROSLA Z KATOLICYZMU.tO SA NASZE KORZENIE.nASZA TOZSAMOSC NARODOWA.Nie przypominam sobie zeby Kaczynski mowil takie rzeczy.To byl inny kontekst.pOLACY SA TOLERANCYJNYM NARODEM.wBREW ANTYPOLSKIEJ PROPAGANDZIE TAKICH OSRODKOW WROGIEJ PROPAGANDY JAK ZYDOSSKA gazeta dla Polakow. Przepraszam za duze litery.Nieumyslnie wlaczylem caps a nie chce mi sie przepisywac.

Spoko Caps mi nie przeszkadza. Wiem, że Polskie korzenie to katolickie korzenie. Ja szanuje Katolików, ale do czasu kiedy oni szanują mnie. A Kaczyński narusza moja wolność wyznania i moralności, chcąc karać ludzi za in vitro nie zgadzając się na legalizację związków wśród osób tej samej płci. Ja jestem hetero, ale mnie wkurza takie narzucanie swoich poglądów i wykluczanie z "normalnego społeczeństwa" Księża w kościele gadają, że grzech głosować na Komorowskiego. Wkurza mnie mieszanie religii do polityki!!! Komorowski też jest Katolikiem a ma jakieś rozsądniejsze podejście do tych spraw.

Gość Kocham Jarka!!!!
Jareeek prowadzi!!!!!

facet ma racje, 96 osob najprawdopodobniej zostalo zlikwidowanych. tak wiele poszlak i niejasnosci wskazuje na zamach

tylko akurat tam był mnóstwo różnych polityków nie tylko PiS'u ale też PO i innych ugrupowań a on się wydziera na faceta, który jest za Komorowskim jakby to on miał z tym coś wspólnego. Jak dla mnie coś jest wybitnie nie hallo.

Gość Kocham Jarka!!!!
masakra!!!

Gość Anq26
To jest jakaś patologia....ludzie głosują na kczyńskiego z sentymentu do brata....w ogóle co to za akcja, że nagle mu się zachciało być prezydentem?! W imię czego? Bo brat zginął?...jedzie na nieszczęściu brata. Porażka....

zgadzam się Anq26 Naprawdę dziwię się ludziom, którzy głosują, bo jego brat zginął taką "męczeńską" śmiercią... Tak to się wszyscy śmiali... z Kaczorów, z żony Lecha. A teraz wychwalają pod niebiosa. Dziwne. Tragedia była. Zginęło wielu dobrych polityków. Owszem, ale ta cała ideologia kampanii PiS'u mnie poraża, a jeszcze bardziej to, że ludzie na to idą. Szanuje osoby, które zawsze były za PiS'em i Kaczyńskimi, lub chociaż mają jakieś inne powody a nie tylko śmierć brata i kontynuację polityki... Pozostałych nie bardzo.

Gość Kocham Jarka!!!!
idioci!!!!! wszyscy ktorzy oddali glos na komora to idioci!!!

Gość POLACY TO GLUPY!

Gość Mysląca
Glupy to malo powiedziane...to IDIOCI Z KRETESU

Gość banda zidiocialych POkemonow
:o

Gość Bronekkkkkk
Bronek wygraj na prezydenta tylko ty..tralalala otwieramy szampana!!! kaczogród może nam skoczyć hehe